این سایت از کجا متوجه میشه بنده اخراج شدم؟؟؟

mojtaba15

New Member
بنده در یک چت روم عضو بودم ناخواسته با یکی از مدیران چت روم بحثم شد و بنده رو برای همیشه از چت روم اخراج کردند.الان با دیال آپ یه آی اس پس دیگه راحت وارد چت روم میشم اما با ای دی اس ال نمیتونم همه امیدم به وی پی ان بودش که جور شد اما همین که خواشتم وارد چت روم شم بازم شناسایی شدم.
با اینکه کوکی و فایل ها و هیستوری حتی ری سای کلبین رو هم پاک کرده بودم و حتی آی پی جدیدم رو هم در یه سایت چک کرده بودم بازم شناسایی شدم شما میفرمائید چه کنم که با ای دی اس ال بتونم بازم وارد این چت روم شم؟

و سئوال بسیار اساسی برام اینجاست که این چت روم چظور متوجه میشه که منو قبلا اخراج کرده ؟آی پی رو که تغییر دادم پش چطور متوجه میشه؟ممنونم

navidba

Well-Known Member
همونطور که گفتی اگه همه کوکی ها رو پاک کرده باشی نباید اینجوری بشه...آی پی تو هم که عوض شده...
مطمئنی؟؟؟

mojtaba15

New Member
سلام استاد عزیز

همونطور که گفتی اگه همه کوکی ها رو پاک کرده باشی نباید اینجوری بشه...آی پی تو هم که عوض شده...
مطمئنی؟؟؟

ممنونم که جوبمو دادید.بله مطمئنم که آی پی سیستم عوض شده چون میرم تو یه سایت دیگه و آی پی جدیدم رو میبینم با یه برنامه کامل هم اینترنت اگسپلورر رو پاک میکنم تا دیگه جای هیچ شبها ای باقی نمونه اما بازم تاثیر نداره.دوستی در انجمن دیگه ای مدعی هستش که اون سایت آی پی مادر بورد رو بان کرده آیا این میتونه صحت داشته باشه؟اگه ممکنه بی زحمت برام بیشتر توضیح بدید ممنونم

navidba

Well-Known Member
مجتبی جان این اولین باری هست که من همچین چیزی رو می شنوم...نمی دونم..

جدیدترین ارسال ها

بالا