این تازه وارد رو هم تو جمعتون بپذیرین

cold

Member
سلام
فکر کردم اگه خودم رو به طریقی معرفی کنم زودتر توی جمعتون جا باز کنم . امیدوارم منو به خاطر جسارتی که کردم و بین طرح های زیبای شما طرحم رو گذاشتم ببخشید .
این طرح رو از یکی از طرحهای آقا مصطفی الهام گرفتم . راستی ایشون رو دو سه روزه که نمیبینم . مسافرت رفتن ؟

با تشکر

nima_dsnr

کاربر VIP
دوست عزیز شما فکر کنم همین الان هم خیلی بین بچه ها جا باز کردی.
این طرحتون هم خیلی زیباست. من این قول رو بشما میدم که اگر فعالیتتون رو همینجور ادامه بدین میتونین از مجید آنلاین به همه چیز برسین. یعنی تا چند وقت دیگه میتونین بدون الهام گرفتن از مصطفی و هیچ کس دیگه خودتون چنین طرحی رو ایجاد کنید.
راستی مصطفی... مصطفی...
مصطفی کوشی ؟؟؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دانیال جان طرحت خیلی خوب شده. گرادیانت خوبی هم استفاده کردی. در ضمن واقعا خوشحالم که شما رو در جمع بچه ها میبینم. اینو جدی میگم چون احساس میکنم واقعا یوزر فعالی هستی و این خیلی میتونه برای انجمن خوب باشه.

راستی اسم اون فونت فارسی رو میشه بگی. میدونم که از فونتای مریم هست و فونتش رو هم دارم منتها فقط اسمش رو میخوام بدونم.

یه پیشنهاد هم برات دارم. چون متن سفید کار کردی یه بار اینو امتحان کن که دور متنت یه outer glow کار کن جوری که بین متن و نور بیرونی هیچ مرزی نباشه. فکر کنم بد نباشه.

موفق باشی / سارا

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
در مورد مصطفی هم یه مشکلی براش پیش اومده که شکر خدا داره مشکلش حل میشه و تا چند روز دیگه برمیگرده.

cold

Member
ممنون آقا نیما . لطف دارین نسبت به من .
سارا خانوم چشم . امتحان میکنم حتما . باید جالب بشه . بهش فکر نکرده بودم . راستی اسم فونت هم F_sharq هستش .

cold

Member
در مورد مصطفی هم یه مشکلی براش پیش اومده که شکر خدا داره مشکلش حل میشه و تا چند روز دیگه برمیگرده.
خدا کنه هر چه زودتر برگردن . کمبودشون رو توی انجمن احساس میکنم .
در هر صورت ممنون از اطلاعی که دادین .

آخرین ویرایش:

arashonline

Well-Known Member
سلام
فکر کردم اگه خودم رو به طریقی معرفی کنم زودتر توی جمعتون جا باز کنم . امیدوارم منو به خاطر جسارتی که کردم و بین طرح های زیبای شما طرحم رو گذاشتم ببخشید .
این طرح رو از یکی از طرحهای آقا مصطفی الهام گرفتم . راستی ایشون رو دو سه روزه که نمیبینم . مسافرت رفتن ؟

با تشکر

چي چي شنيدم دانيال جان كي گفته تازه وارد حالا گيرم تازه واردي اما به جاش فروتن متواضع استاد كه هستي ...:wink:
ممنون قشنگ بود...!

nima_dsnr

کاربر VIP
جالبه من همه فونتهای مریم رو هرچی هست و نیست رو دارم اما شرق رو توش ندیدم.
cold جان اگه زحمتی نیست یه کوچولو این فونت رو بزار.
ممنون

cold

Member
ممنون آقا آبتین اما شما کجا . چه مشکلی . بدون حضور شما که سایت میخوابه . من فکر میکردم جمع شما قدیمیتر ها از این هم صمیمیتر باشه تا اینکه باهم مشکلی داشته باشین .
مطمئن باشین مشکل ایشون شما نبودین .

من به شخصه خواهش میکنم در جمعمون بمونین و نزارین این صمیمیت از بین بره . پیشاپیش از موافقتتون ممنونم .

Mandana

Active Member
من حرفمو پس میگیرم
2140.gif

nima_dsnr

کاربر VIP
ممنون آبتین عزیز...
حالا می مونه یه چیز ؟؟؟
اگه امضا و آواتارتو عوض کنی دیگه درست میشه.
می مونه مصطفی !!!

Mandana

Active Member
راستی کلد جان فکر کنم اون پایین مایینا یه کمی رادیال بلور دادی.اون نباشه و کار فیدر نداشته باشه خشنگ تره
موفق باشی

cold

Member
باشه حتما آقا آبتین . راستی امضاتون رو فراموش نکنین . :)

mostafa_az

Well-Known Member
کارت خیلی قشنگ شده دانیال جان . من یه تشکر حسابی به شما بدهکارم دوست من . :wink:

مخلصیم
مصطفی

جدیدترین ارسال ها

بالا