سلام ممنون بااشه سعی می کنم نوری بیشتری رو بتابونم
alizap Member Feb 28, 2008 #22 سلام کارت قشنگه اما سنگ فرش روی زمین کش اورده... راستی خداییش نمیخوام ایراد بنی اسراییلی بگیرم ولی دیوار سمت راست با صحنه نمیخونه... خیلی خوب کار کردی
سلام کارت قشنگه اما سنگ فرش روی زمین کش اورده... راستی خداییش نمیخوام ایراد بنی اسراییلی بگیرم ولی دیوار سمت راست با صحنه نمیخونه... خیلی خوب کار کردی
H hellboy3d Member Feb 29, 2008 #23 سلام اقا ایراد بنی اسراییلی چرا نمی گیری بگیر ممنون از نظرت خب من ادم با جنبه ایم اگه 3نفر بگن نمی خونه نمی خونه دیگه حتما صداش گرفته موفق باشین
سلام اقا ایراد بنی اسراییلی چرا نمی گیری بگیر ممنون از نظرت خب من ادم با جنبه ایم اگه 3نفر بگن نمی خونه نمی خونه دیگه حتما صداش گرفته موفق باشین
A armiiin Member Sep 11, 2008 #24 از نظر امور ساختمانی و معماری نسبت فاصله ی ستون ها به طول آجرها کمه.زاویش حرف نداره، فقط کلا دوربین و تارگتشو ببر سمت راست.ماده ی سقفو روش کار کن. غیر عملیه که سنگ یک تیکه باشه. یه غل و زنجیر هم بزار اون ته ::d
از نظر امور ساختمانی و معماری نسبت فاصله ی ستون ها به طول آجرها کمه.زاویش حرف نداره، فقط کلا دوربین و تارگتشو ببر سمت راست.ماده ی سقفو روش کار کن. غیر عملیه که سنگ یک تیکه باشه. یه غل و زنجیر هم بزار اون ته ::d
Farrokh Active Member Sep 17, 2008 #25 سطح زمین با بامپ خراب می شه دیسپلیسمنت می خواد ستوناتو چجوری ساختی؟ وایر که نذاشتی
Farrokh Active Member Sep 17, 2008 #26 ولی میبینم که بد جور داری پیشرفت می کنیا آفرین معلومه روش وقت گذاشتی