سلام
خسته نباشی حمید جان
اگر اجازه بدی نظرهام رو بگم...
طرح و رنگ بندی خشک ....
کنتراست ترکیب بندی عجیب و غریب بک گراند نسبت به طرح گل (اینو نه میگم خوب ه نه بد تا ببینم منظور خودت از این کار چی بوده!!)
من حس میکنم کارت رفته به طرف هنر چین!!! اگر بیشتر از هنر های ایران استفاده میکردی بهتر یود... .اینو هم میزارم خودت بگی منظورت رو
جای شماره مبایلت کل ترکیب بندی رو ریخته به هم . من بودم حتما میزاشتمش یه جای دیگه ...
از سومی استفاده نکن ...
یه نمونه هم از تکستچر ها توی بک گراند استفاده نکن بزار . فکر میکنم بهتر شه ...
یا تکنیک اجرایی گل رو با لوگوی نگار یکی کن یا تکنیک اجرایی نگار رو با گل یکی کن (ظرافت خط های لوگو اگر با شاخ و برگ گل هماهنگ شن بهتر میشه...)
توی لوگوی نگار گرافیک بعد از دو ا نقطه ی "ی" توی "فیک" زیر "ک" تا خط ی که کشیدی زیر لوگو یک فاصله ی خالی افتاده . به نظر من یا خط رو تا همون دو تا نقطه توم کن و نوشته لاتین زیرش رو تا همونجا کوتاه کن یا یک فکر دیگه کن (ترکیب بندی کل کار یک طرف ترکیب بندی لوگو ی کار هم یک طرف خیلی مواظبش باش!!!)
نوشته عمودی negar graphic رو حذفش کنی بهتر ه به نظر من . یا جاش رو عوض کن . بزار اون طرف گل ساده و بدون نوشته بمونه .
ببخشید اگر پرحرفی کردم .
اقا حمید دستت درد نکنه کارت بد نشده ولی به هرحال من جات بودم دو سه تا اتود دیگه با طرح های دیگه میزدم شاید برای طراحی و گرافیک گل نماد بدی نباشه ولی مطمانا نماد ها های بهتری هم هست . به نظر من طراحی کارت یا هر چیز برای طراح یا مرکز طراحی اولین خاصیتش باید متمایز بودن باشه . از طرحی استفاده نکن که بشه برای جای دیگه هم استفاده کرد . سعی کن خاص باشه . (مثلا این طرح شما رو میشه برای چندین موسسه یا شرکت با فعالیت های دیگه هم استفاده کرد.)
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم..
این تاپیک برام جالب بود چون خودم هم یک مدت دارم روی کارت برا خودم کار میکنم چون خیلی عجله ای برا چاپش ندارم حسابی دارم روش وقت میزارم...

فعلا
راستی ... ترکیب رنگ اولی ه بهتر ه دومی هم اگر یکم رنگ ها از این حالت براق و جنجالی و تجملاتی در بیان بهتر میشه
فعلا . یا حق