اینجا هم که اینجوری شد! (مشکل با انجمن)

my friend

Member
کد:
my friend, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
مطلب بالا وقتی به نمایش در میاد که بخوام از کنترل پانلم استفاده کنم...
نمیدونم چه اتفاقی افتاده ، اما میدونم که قبلا هم تو پرشین تولز باهاش مواجه شده بودم و مدیران اونجا پاسخی ندادند...

یه تصویر هم از کنترل پانلم گرفتم و پیوست کردم ، وقتی روی لینک های منوی سمت راست کلیک میکنم پیغام بالا رو نشون میده ، اون قسمت خوش آمد گویی رو هم با برای خودتون مقایسه کنید! (پیغام هام کجا رفته؟!)

میشه بپرسم چرا این اتفاق افتاده؟ دسترسی منو محدود کردید؟؟؟

پیوست ها

• 6o0vs40.jpg
    6o0vs40.jpg
    64.2 کیلوبایت · بازدیدها: 13
آخرین ویرایش:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
دوست من زمان عضویت اگر به پیغامهایی که داده میشده کاملا دقت میکردید الان کاملا این موضوع براتون روشن بود...
زمانی که عضو میشوید براتون یک ایمیل ارسال میشه که در اون یک لینک هست که شما باید بر روی اون کلیک کنید، تا زمانی که بر روی اون لینک کلیک کنید دسترسی های شما محدود هستش و یک سری کارها رو نمیتونید انجام دهید!

من بصورت دستی خودم اکانت شما رو مشکلش رو رفع کردم..
اما از دوستان عزیزی که عضو می شن خواهش میکنم پیغامهایی که بهشون داده میشه رو بصورت کامل بخونن که بودنن باید چی کار کنن و کاربران قدیمی هم یک جستجو در انجمنها بکنند تا بدونن برای چی این مشکل براشون پیش میاد..

فکر کنم حداقل دفعه سومی هستش که این موضوع رو من توضیح دادم..

ممنونم
مجید

my friend

Member
مرسی؛
آخه جای تعجبه که ایمیل فعالسازی رو هم خونده بودم و روی لینکش کلیک کرده بودم...
در ضمن ، قبلا اجازه استفاده از این امکانات رو داشتم... (اگه یادتون باشه چند بار به خود شما pm دادم برای تغییر نام کاربری و ...)
حتی قبلا امضا و آواتار هم داشتم ولی دیروز نمیتونستم به اون بخش ها برم...

بهرحال ، مشکل رفع شد.

ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا