اینترنت عرضه شده به دانشگاه ها گران نیست

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6

گرانی دلیل خوبی برای عدم استقبال دانشگاه ها از اینترنت پر سرعت نیست

مهندس سعید مهدیون مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات ایران در گفت و گو با سیتنا در خصوص عدم استقبال دانشگاه ها از اینترنت پر سرعت اظهار داشت: با نظر مسوولان وزارت علوم تحقیقات و فناوری که مدعی گران بودن اینترت عرضه شده هستند موافق نیستیم.
وی ادامه داد : باید در دانشگاه ها به موضوع دریافت اینترنت پرسرعت نگاه اقتصادی داشت.
مهدیون افزود: اگر قرار باشد پولی که صرف اینترنت پرسرعت می شود را بپردازیم اما این ارتباط را در دانشگاه توزیع نکنیم که به دست همه برسد و رویش کاربردهای جدی و اساسی را تعریف نکنیم، هر قیمتی زیاد است.
مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات ایران گفت: دانشگاه ها مایل به تامین اینترنت خود از جاهای دیگر غیر فیبر های کشیده شده هستند اما اینترنتی که از طریق فیبر نوری کشیده می شود به مراتب با سرعت بالا تر و کیفیت بهتری است و قیمت ارزان تری دارد.
مهدیون در پایان خاطر نشان کرد: در واقع نه تنها اینترنتی که به دانشگاه ها عرضه می شود گران نبوده بلکه آنان از دریافت این اینترنت یک مقدارهم سود کرده‌اند.



منبع
 

جدیدترین ارسال ها

بالا