ایمیل مجازی

nasser110

Member
سلام
می خواستم ببینم اگه بخواهیم با استفاده از کدهای php و استفاده از امکانات cpanel یه سیستم وی میل بسازیم ولی به این صورت باشه ایمیل های رو به صورت مجازی بسازه یعنی توی خود cpanel دیده نشه چون ممکنه اینقدر زیاد شه که صفحش باز نشه ، امکانش هست یا نه ؟ در واقع می خوام ببینم مثلا ایمیل هایی که ما در cpanel می سازیم و آدرس می شود : [email protected] کجا ذخیره میشه که سیستمهایی مثل Horde یا Neomail به اونجا دسترسی دارند آیا دیتابیس خاصی هستش ؟
در ضمن من دسترسی به root دارم
ممنون از دوستان اگه لطف کنند جواب بدهند

siavashmusic

Active Member
بله میشه
به زبان ساده دیتابیس خاصی نداره و در فضای هاست شما ذخیره میشه
این کار نیاز به برنامه نویسی خاصی داره (چه از نظر هزینه و چه از نظر تایم)
مسلما باید یک پروژه مشابه horde تعریف بشه( از نظر وسعت منظورم هست) اگه اسپانسر خوب باشه خیلی ایده خوبی هست برای تکمیل مسلما خیلی از امکانات مورد نیاز کاربر توی نسخ مختلف نرم افزارهای موجود پیش بینی نشده
مثلا استفاده از تکنولوژی آژاکس و . . .

nasser110

Member
سلام سیاوش جان
ممنون از پاسخت ولی راستش من توضیح جزییات کار رو می خوام مثلا اینکه دقیقا دستور php ساخت مجازی ایمیل چیه ؟ ببین مثلا در مورد وبلاگ خوب باید wildcard فعال باشه و یک سری تغییر توی .htaacess باید داد تا مثلا همه لینکها forward شه به یک صفحه php می خوام ببینم حالا واسه ایمیل مجازی چه کاری باید کرد اگه کدی به عنوان نمونه بگذارید که من بدون حتی چطور می شه به اون قسمت از فضای هاست دسترسی پیدا کنم هم بازم ممنون میشم
متشکر

amir01

Well-Known Member
برای ایمیل مجازی هم یک کد هست که الان دقیقا خاطرم نیست ولی میگردم اسمش رو بهتون میگم. و یه سری تغییرات تو بخش Mail Acconts که داخل cpanel هست باید بدید و بگید که همه میل ها رو مثلا به صفحه mail.php بفرسته و متغییر ها هم میتونید براش مشخص کنید. بعدش تو اون صفحه mail.php میگید که مثلا میل هارو توی دیتابیس ذخیره کنه. فکر میکنم همچین چیزی بود. ای بوکش رو پیدا کردم براتون میذارم.
اگه توضیحاتم ناقص بود ببخشید دیگه. میخواستم یه کمکی کرده باشم. یاحق...

• Like
Reactions: SME

nasser110

Member
سلام
ممنون امیر جان - لطف کردین
اما اگه بتونی این ebook که میگی یا یه کد خلاصه چون یه چند تا سیستم گیر آوردم اما معلوم نیست چی به چیه - اگه بتونی یه کد خلاصه بهم بدین واقعا ممنون میشم
مرسی بازم

miladmovie

Active Member
البته Hord کار خاصی نمی کنه یعنی user برات نمی سازه
اون کسی که واست user می سازه همون Cpanel هست.
در مورد email مجازی هم متاسفانه من چیزی نشنیدم

nasser110

Member
سلام میلاد جان
درسته البته منظورم از hord کار با ایمیل های ایجاد شده بود و اینکه این ایمیلها کجا نگهداری میشه و چطوری مثلا بالک بودن را تشخیص میده اما منظور اصلیم بیشتر ساخت اکانت ایمیل به صورت مجازی هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید

miladmovie

Active Member
والا چیزی ثابتی نیست !
بستگی به برنامه میل سروی داره که نصب کردی
ولی تا اونجا که من دیدم اکثر اینجا هستند : /home/website/mail

و اینکه من هنوز نفهمیدم این ایمیل مجازی چیه هست

jhoseini

Member
بحث ایجاد اکانت ایمیل جدید، و مدیریت ایمیل از هم جداست
در مورد ساختن اکانت ایمیل اینجا قبلا یه بحث ناقصی شده، اما در مورد مدیریت ایمیل های دریافتی و imap و smtp و pop3 اگه بیشتر بحث کنید تاپیک جالبی میشه
298.gif

nasser110

Member
سلام به همه دوستان عزیز
ببینید برای ساخت ایمیل در cpanel خوب می یاد از یک سری پارامتر استفاده می کنه که ما می تونیم تو url بهش بدیم :

$f = fopen ("http://$cpuser:$cppass@$cpdomain:2082/frontend/$cpskin/mail/doaddpop.html?email=$euser&domain=$edomain&password=$epass&quota=$equota", "r");

و اون واسه ما ایمیل بسازه . اما مسئله اینجاست که می خواهیم ایمیل های به طور واقعی ساخته نشه یعنی در صفحه لیست ایمیلهای نشان داده نشه چون مسلما اگه بخواد نشان داده بشه تعداد ایمیلها از 200-300 تا بزنه بالا هم بار می یاد رو سرور و هم اینکه فک نمی کنم اصلا کار جالبی باشه .

چیز جالبی که یکی از دوستان گفتند رو من رفتم دنبالش اونم اینه که اگه ما بتونیم کلیه ایمیلهایی که به سایت ما می یاد رو به یک صفحه php انتقال (forward) کنیم که اون بیاد با توجه به پارامترهای ارسالی مثلا اونها رو در db بگذاره این مشکل کاملا حله . یعنی اینجا ما هر ایمیلی به آدرس سایت ما که مثلا هستش mywebsite.com ارسال بشه اینطوری [email protected] می ره به اون فایل php و اون دیگه راحت میشه باهاش کار کرد . منتها من در cpanel فقط یک domain forwarding البته در قسمت Mail دیدم که متنش رو هم میگذارم اینجا :
Domain Forwarding Maintenance

Instructions
A Domain Forwarder redirects all mail from any of your domains to another domain. For example, if you setup bob.com to redirect sam.com, any email send to any address at bob.com will be sent to the corresponding user at sam.com ([email protected] would be sent to [email protected]). Any valid pop accounts existing on the domain forwarding was set up on will still receive mail and no forward will be sent.

ولی نمی دونم اگه این ایمیلها به یک فایل ارسال بشه اصلا میشه ؟ و اگر هم بشه چه پارامترهایی ارسال میشه ؟

ممنون از دوستان

rahian

New Member
فکر کنم کار شما با IMAP راه بیفته ...
لیست توابع مربوط به آی مپ رو هم می تونی از php.net بگیری ...

ولی مسئله مهم اینه که من هنوز یه مقاله یا بحث جامع در این زمینه به فارسی ندید و هر چی تو این زمینه هست اینگلیسی هستش ...
به گوگل هم سر بزن ... شک نکن که نتیجه می گیری ...

nasser110

Member
سلام
ممنون از پاسختون 0 درسته با imap که گفتین الان دیدم میشه ایمیلها رو خوند ولی مشکل اصلی سر جاشه اونم اینه که همون imap هم خوب باید بهش یه ایمیل بدی که بتونه بخونه ما می خواهیم ایمیل تو هاست ساخته نشه چونکه یه پوشه به نام ایمیل می سازه که غیر معقوله و می خواهیم در حقیقت به صورت مجازی اینکار انجام شه

ممنون بازم و متشکر

miladmovie

Active Member
سلام به همه دوستان عزیز
چیز جالبی که یکی از دوستان گفتند رو من رفتم دنبالش اونم اینه که اگه ما بتونیم کلیه ایمیلهایی که به سایت ما می یاد رو به یک صفحه php انتقال (forward) کنیم که اون بیاد با توجه به پارامترهای ارسالی مثلا اونها رو در db بگذاره این مشکل کاملا حله . یعنی اینجا ما هر ایمیلی به آدرس سایت ما که مثلا هستش mywebsite.com ارسال بشه اینطوری [email protected] می ره به اون فایل php و اون دیگه راحت میشه باهاش کار کرد .

کی بهت این پیشنهاد رو داده ! تا حالا نشنیده بودم ! :eek:
از اون طرف بپرس که این حرف رو در سطح یک ایده گفته یا جایی این کار رو کرده

nasser110

Member
سلام میلاد جان
میلاد جان بحث اینکه چه شخصی این رو گفته نیست ، بحث اینه که درسته این ممکنه غیر منطقی به نظر بیاد اما فعلا تنها ایده ای که میشه داد همینه چون راه های دیگه منجر به ساخت ایمیل به صورت واقعی میشه لطف کنید اگه راهی به نظرتون می رسه بگید
ممنون

nasser110

Member
دوستان شرمنده من هی تاپیک می زنم مشکل ظاهرا حل شد
خدمتتون عرض کنم باید برید به این مسیر : cPanel > Mail > E-mail Filtering > Add Filter
من اشتباهی می رفتم به ایمیل فروارد و بعد اونجا یک فیلتر وارد کنید که مقلا بره به آدرس :
|/script.php

که البته علامت | (پایپ) هم نیاز هست .
مرسی

آخرین ویرایش:

jhoseini

Member
گویا من اولین نفری هستم که تو این فاروم به شما thanks میدم
ممنون از تلاش بی وقفه ی شما
clap.gif

miladmovie

Active Member
بعد چه طوری می خواهی اینها رو پاک کنی !
bulk ات حجمش زیاد می شه که !

بچه ها اگر قوانین سایت رو بخونید گفته شده که برای تشکر یک پست جداگانه نزنید !
لطفا رعایت کنید
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا