توی تنظیمات هم ایمیل مدیر سایت هم وارد کردم ...
S sarallah Member Aug 6, 2004 #23 آقا يه چيز ٬ شما گفتين اين ناك رو از كنترل پنل سايتتون نصب كردين درسته ؟ بعد چطور فارسيش كردين ؟ اگه مراحل كار رو بگين شايد بتونم كمكتون كنم
آقا يه چيز ٬ شما گفتين اين ناك رو از كنترل پنل سايتتون نصب كردين درسته ؟ بعد چطور فارسيش كردين ؟ اگه مراحل كار رو بگين شايد بتونم كمكتون كنم
P pcviper1 Member Aug 6, 2004 #24 خودش فارسی بود ناک ایران پورتالزه آقا اگه لازمه یوزر و پسورد بدم یه نگاه بندازید هم ftp هم ادمین اگه زحمتی نیست؟
خودش فارسی بود ناک ایران پورتالزه آقا اگه لازمه یوزر و پسورد بدم یه نگاه بندازید هم ftp هم ادمین اگه زحمتی نیست؟
P pcviper1 Member Aug 7, 2004 #26 کسی نمی خواد جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک.........................................
S sarallah Member Aug 7, 2004 #27 والا راستش رو بخواي اصلا وقت ندارم برات نوك رو نصب كنم ولي تا جايي كه بتونم راهنمايي ميكنم شما هم يه تكوني بخودتون بدين !!! - شما ايميلي كه تو قسمت تنظيمات نوك وارد كرديد سالمه و درست كار ميكنه ؟ - شما فايلهاي خاصي از اين نوك رو دستكاري كرديد ؟
والا راستش رو بخواي اصلا وقت ندارم برات نوك رو نصب كنم ولي تا جايي كه بتونم راهنمايي ميكنم شما هم يه تكوني بخودتون بدين !!! - شما ايميلي كه تو قسمت تنظيمات نوك وارد كرديد سالمه و درست كار ميكنه ؟ - شما فايلهاي خاصي از اين نوك رو دستكاري كرديد ؟
P pcviper1 Member Aug 7, 2004 #28 شما ايميلي كه تو قسمت تنظيمات نوك وارد كرديد سالمه و درست كار ميكنه ؟ بله چند تا ایمیل هم امتحان کردم شما فايلهاي خاصي از اين نوك رو دستكاري كرديد ؟نه 8O
شما ايميلي كه تو قسمت تنظيمات نوك وارد كرديد سالمه و درست كار ميكنه ؟ بله چند تا ایمیل هم امتحان کردم شما فايلهاي خاصي از اين نوك رو دستكاري كرديد ؟نه 8O
S sarallah Member Aug 7, 2004 #29 بس فقط بايد از يكي كه از نوك 7.3 ايران پرتالز استفاده ميكنه ( ايران پرتالز ) فا يلهاي موژول your_account (تمام فايلها حتي lang ) و فايل mainfile.php رو بگيريد و جايگزين فايلهاي قبلي كنيد
بس فقط بايد از يكي كه از نوك 7.3 ايران پرتالز استفاده ميكنه ( ايران پرتالز ) فا يلهاي موژول your_account (تمام فايلها حتي lang ) و فايل mainfile.php رو بگيريد و جايگزين فايلهاي قبلي كنيد