ایمیل فعال سازی اکانت

pcviper1

Member
سلام
می خواستم ارسال ایمیل فعال سازی اکانت رو غیر فعال کنم واز آموزش سایت دنیای ما استفاده کردم اما با کلیک روی پایان ارور میده البته این ارور رو قبل از غیر فعال کردن هم میداد
اگه لطف کنید یه نگاهی هم بندازید ممنون میشم
www.p30viper.com

فري

Member
سلام
ميشه آدرس كامل آموزش حذف ايميل فعال ساز رو لطف كنين .
ممنون

نه ديگه نيازي به عضويت نيست تمام امكانات سايت دنياي ما قابل استفاده براي همه است.

pcviper1

Member
آقای امیرحسین1367 سلام
لطف کن این فایل برای غیر فعال کردن ایمیل فعال سازی رو برای دانلود بگذار
لطفا

اينم فايل آماده براي ناك 7.3 ... فقط كافيه اين فايل را در شاخه Your_Account قرار بديد

sarallah

Member
شما احتمالا فايلهاي موژول your_account رو دستكاري كرديد كه يادتون نيست ٬ يكي از دوستان بايد لطف كنه و كل اين ماژول رو به شما بده

pcviper1 گفت:
آقا یه نگاه بندازید ببینید این چه مرگشه؟
www.p30viper.com
اگر هنوز مشكل عضويت داريد يك بار از فايلي كه من براي دانلود گذاشتم استفاده كنيد ... البته اون براي 7.3 هست ولي خوب رو 7.4 هم جواب ميده... حالا شما يك بار امتحان كنيد

pcviper1

Member
اصلا اين ماژول از كدوم آدرس و سرور ميل براي ارسال ميل فعال سازي استفاده مي كنه؟ و كجا بايد اينا رو تنظيم كرد؟
ضمنا اين مازول رو از سايتتون بگيرم؟

pcviper1

Member
pcviper1 گفت:
اصلا اين ماژول از كدوم آدرس و سرور ميل براي ارسال ميل فعال سازي استفاده مي كنه؟ و كجا بايد اينا رو تنظيم كرد؟
كسي نمي خواد جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

pcviper1 گفت:
دوست عزيز اين از آدرس ايميلي كه شما در قسمت تنظيمات وارد كردين استفاده ميكنه... در ضمن من فايل را در همين تاپيك پيوست كردم ( در صفحه اول همين تاپيك ) و فقط كافيه بعد از دانلود كردن فايل را در شاخه Your_Account قرار بديد

pcviper1

Member
من کل این مازول رو دوباره فرستادم
از دو تا فایل این تاپیک هم استفاده کردم
اما با اول مو نمیزنه
مشکل از کجاستتتتتتتتتتتتتت...

جدیدترین ارسال ها

بالا