بی بی کد ایستگاه مترو

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام

بعد از ده 15 سال اصفهان هنوز داره مترو می زنه :-?

مملکت به فکرمون نیست که منم گفتم یه مترو واسه دل خودمون هم که شده بزنم تا کمی اروم بشم
ایستگاه مترویی که شبیه سازی کردم از اینایی نیست که پر از تابلوو و نورای هالوژنی و... باشه یکمی کثیف و قدیمی زدم
رندر این ایستگاه 2 ساعت طول کشید و با فتوشاپ هم 1 ساعت روش کار کردم

اگه خوشتون اومد حتما نظر بدین و ضعف های من تازه کارو بهم بگین :rose:

تجربه ی خوبی بود :wink:

3dmaax + vray + photoshop

پیوست ها

• Metro-final.jpg
    Metro-final.jpg
    883.8 کیلوبایت · بازدیدها: 131

.:BehzAd:.

Active Member
خوبه و نمیدونم چقدر تجربه دارید.
یه نقدی کوچولو میکنم

اون دال های بتنی سقف رو کم کثیف کن و رو متریالش یکم کار کن اصلا شبیه بتن واقعی نشده اون کثیفی هم که میگم جوری باشه که انگار دود زیادی روش نشسته تنظیم کردن درست و حسابی شیدر ها تو یه صحنه معماری =واقعی بودن رندر

یه قطار هم از مجموعه های آرک مدل به کر اضافه کن یه چرخ هم به چمدون اون یارو بده بدبخت هم خیلی انرژی صرف کنه برای کشیدنش و هم بعده مدت کمی چمدونش پاره پوره میشه.

M O R T E Z A

Son of South Darkness
خوب شده دوست من

به قول خودتون تجربه خوبی بود

تکستچر ها مشکل دارن

هیچوقت کاشی کار از بالا شروع نمیکنه کارش رو

روی تکستچر بیشتر وقت بزارید

موفق باشید

سلام به قول دوستمون من هم نمیدونم چقدر کار کردید ولی عیب هایی که توش میبنم به نظرم این هاست : اگه می خواتید کار رئال باشه آدم هاتون خیلی مصنوعی هستند و بیشتر شبیه به ماکت کردند کارا دوم ستون هاست جایی که ستون ها به زمین رسیدند باید سرامیک ها تغییر شکا داده باشند و در عرض اون ستون کار شده باشند بعدیش نور محیطه که خیلی یک نواخته شاید واقیعت هم نور مترو ها یکنواخته اما این دیگه کاملا یکنواخته اگه چند تا لامپ ها تو این محیط سوخته بودند بعضی دیوارها تخریب داشت و محیط کمی شلوغ تر بود خیلی بهتر میشد و این که اونجا که نوشته exit کاملا flat سیاهه اگه یه نوره کوچیک اونجا خودنمایی می کرد خیلی قشنگ تر میشد دیگه بگم پایه های صندلی هم زیادی کلفته اون سطل آشغالی را هم که بقله صندلی ها گذاشتید مثله یک تیکه بزرگه بتن می مونه نه سطل آشغال اگه از رو یه عکس الگو کار را درمی اوردید کار خیلی خیلی بهتر در می اومد در هر صورت انتقاد خیلی کار آسونیه من هم بدم نمیاد مشکل ها را بگم در هر صورت موفق باشید :rose:
راستی یه ذره هم رو سایه محیط بیشتر باید دقت می کردید اون مرد که اونجا با ساک هست یه ذره سایه داره اما بقیه چیزا مبهمه

Mehran coyote

Well-Known Member
ایول پسر عالی شده کارت.
بنظرم اگه از آدم های واقعی استفاده میکردی بهترم میشد.
مهتابیام باحال شده.
:rose:
ادمهای واقعی سایه های واقعی ندارن و بیشتر موقه ها با نور محیط سازگار نیستن

خوبه و نمیدونم چقدر تجربه دارید.
یه نقدی کوچولو میکنم

اون دال های بتنی سقف رو کم کثیف کن و رو متریالش یکم کار کن اصلا شبیه بتن واقعی نشده اون کثیفی هم که میگم جوری باشه که انگار دود زیادی روش نشسته تنظیم کردن درست و حسابی شیدر ها تو یه صحنه معماری =واقعی بودن رندر

یه قطار هم از مجموعه های آرک مدل به کر اضافه کن یه چرخ هم به چمدون اون یارو بده بدبخت هم خیلی انرژی صرف کنه برای کشیدنش و هم بعده مدت کمی چمدونش پاره پوره میشه.
:rose:
این ادمای اورموشنه نامردا برای ساکش چرخ نذاشتن خودم دو تا چرخ براش درست می کنم
قطار رو هم حتما اضاف می کنم
با درست کردن متریال های کثیف یکم مشکل دارم دارم روش کار می کنم

سلام کاره خوبی شده
فقط فکر کنم ایراد اصلی متریال هل هستند که یه خورده خامند.
ولی در کل خوب شده :rose:
فکر نکنما :-?
یقین خامن که می گه ا....:snap:(صدای وجدانم)

خوب شده دوست من

به قول خودتون تجربه خوبی بود

تکستچر ها مشکل دارن

هیچوقت کاشی کار از بالا شروع نمیکنه کارش رو

روی تکستچر بیشتر وقت بزارید

موفق باشید
کاشی رو خوب اومدی پایین ستون مشکل داره:wink:
ممنون :rose:

سلام به قول دوستمون من هم نمیدونم چقدر کار کردید ولی عیب هایی که توش میبنم به نظرم این هاست : اگه می خواتید کار رئال باشه آدم هاتون خیلی مصنوعی هستند و بیشتر شبیه به ماکت کردند کارا دوم ستون هاست جایی که ستون ها به زمین رسیدند باید سرامیک ها تغییر شکا داده باشند و در عرض اون ستون کار شده باشند بعدیش نور محیطه که خیلی یک نواخته شاید واقیعت هم نور مترو ها یکنواخته اما این دیگه کاملا یکنواخته اگه چند تا لامپ ها تو این محیط سوخته بودند بعضی دیوارها تخریب داشت و محیط کمی شلوغ تر بود خیلی بهتر میشد و این که اونجا که نوشته exit کاملا flat سیاهه اگه یه نوره کوچیک اونجا خودنمایی می کرد خیلی قشنگ تر میشد دیگه بگم پایه های صندلی هم زیادی کلفته اون سطل آشغالی را هم که بقله صندلی ها گذاشتید مثله یک تیکه بزرگه بتن می مونه نه سطل آشغال اگه از رو یه عکس الگو کار را درمی اوردید کار خیلی خیلی بهتر در می اومد در هر صورت انتقاد خیلی کار آسونیه من هم بدم نمیاد مشکل ها را بگم در هر صورت موفق باشید :rose:
راستی یه ذره هم رو سایه محیط بیشتر باید دقت می کردید اون مرد که اونجا با ساک هست یه ذره سایه داره اما بقیه چیزا مبهمه

نقد خوبی بود ممنون :rose:
تکسچر سطل اشغالو موافقم مثل سنگ شده
در کل موردایی که شما گفتید بیشتر برای تکمیل کردن کار و رئال تر شدن محیط هست ولی خوب من بیشتر از این به مخم نرسید

مرسی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا