Divine Love
Well-Known Member
آقا بالاخره نتیجه چی شد؟
قراره خودتون آموزشی درست کنین یا این که از آموزشی های خارجی استفاده کنین؟
قراره خودتون آموزشی درست کنین یا این که از آموزشی های خارجی استفاده کنین؟
یک پیشنهاد فوق العاده عالی و عمل و توپ و بدرد بخور:smile:
بیاین یک بانک نرم افزار/پلاگین بسازین
هرکس هم هرچی خواست از توی لیست اینترنتیتون بخره( برای خودش پک خودش رو بسازه)
توضیح:
1.یک سری نرم افزار، پلاگین، آموزش،(مثل سایت Turbo Squid )جمع میکنین و لیستش رو تو سایت میزارین، هر کس هم هر چی خواست سفارش میده(حجمش رو هم میشه نوشت،مثل نرو باشه با کلاس تره!!!)، تایید میکنه، شما هم پولشو از حسابش کم میکنین، DVD/CD هاشم براش پست میکنین(سایت اون قدر معتبر هست که مردم بهش اعتماد کنن، میتونین از یک مرجع قانونی هم تاییدیه بگیرین، تو تلوزیون تبلیغ کنین کافیه:smileبعد هم به هر نفر از بچه ها یک کد شناسه بدین، اون وقت فرد هر جای ایران با استفاده از حساب جام میتونه حساب اعتباریه خودش رو داشته باشه و از اون طریق حساب کنه(مثل ایرانسل)یا حتی با اینترنت به حسابش پول بریزه (فکر کنم با کارتهای عضو شتاب میشه)، شما هم با پست بفرستین.(دیگه از این ایده بهتر به ذهن ما که نمیرسه:razz
شرلوک جان همان طور که علی آقا هم گفتند دیگه جایی فکر نکنم آموزشی ها را به قیمت کمتر از 2000 تومان بده
علي جان بنده هم نگفتم چيزي قراره رايگان عطا بشه!اما یادمون نره که باید برای پیشرفتمون پووووووول خرج کنیم
من میگم نره شما میگید چه جالب
من ظرفیت ندارم، شوخی نکن،(بچه قش نموووووووود)از دوستان خوبم روح الله
موافقم، صبر میکنیییییییمبه بهترین وجه ممکن
انشاءاللهامیدوارم که این مشکلات هم هرچه زودتر تموم بشه با یاری شما دوستان گلم.
علي اين نظر سنجي اون بالا يعني يا اين يا اون؟ يعني اگه جعبع آموزشي بشه، جعبه ابزار منتفيه؟
ali3dtech گفت:حالا از شما میخوام تا نظراتتون رو بگید و ما رو همیاری کنید تا ببینیم شما بیشتر به کدوم یکی احتیاج دارین. چون واقعا نمیشه دوتاش رو با هم انجام داد، دیگه خودتون میدونین دیگه خیلی وقت گیره. برای همین برحسب اولویت انجام میشه.
Sherlock_Holmes
من نميدونم بچه ها يعني يه كليك كردن روي اين نظر سنجي اينقدر كار دشواريه كه فقط 9 نفر راي دادن؟!
سوال خوبيه، جوابشو خودت ميدونيدل علي و احسان و بقيه مديران مثلا بايد به چي خوش باشه كه اينكارو انجام بدن؟
سيگار داري؟؟؟حالا به محض اتمام كار ببين چند هزار منتقد پيدا ميكنه...!
روح ا... يه نظر سنجيه ديگه! يعني همه بيان نظر بدن... اين كارم حالشو كسي نداره بكنه... حالا باز خوبه از اون موقع 12 تا شده!!كار گروهي نشه، تمام كارهاي اين مدلي(با عرض پوزش) فقط براي زنگ تفريح خوبه!!!
من نميدونم بچه ها يعني يه كليك كردن روي اين نظر سنجي اينقدر كار دشواريه كه فقط 9 نفر راي دادن؟!
باز خوبه يه گزينه هم هست با نام : نظري ندارم!! يعني همه فكر ميكنن نظرشون بي اهميته؟ دل علي و احسان و بقيه مديران مثلا بايد به چي خوش باشه كه اينكارو انجام بدن؟
حالا به محض اتمام كار ببين چند هزار منتقد پيدا ميكنه...!
من كه ميرم گل بخرمراستی یه خبر خوش: مسابقه بزرگی در راهه :smile: خودتونو آماده کنین...
يعني هر كي بره كار خودشو بكنه؟ اين ديگه تاپيك زدن نداشت! از اول همه داشتن كارشونو ميكردن!!من دارم كارم رو ميكنم
وه عجب جمله اي گفتم!!! تمام حرفام رو ميرسنه!!!!
بزار شمشيرم رو وردارم...شما مثل اينكه ديگه خيلي پسر خاله شدي...
من سوال كردم ازت ... حالشو ندارم تايپ كنم چيه؟! برنامتو كامل بگو چيه...
بزار شمشيرم رو وردارم...
چيزي گفتي
شرلوك، تو منو كشتي!!(گير كردي... ديدي ذهنت خرابههمه چيز رو منفي ميبيني)
حال تايپ كردن ندارم