-1=چرا 4 خط کشيديد فکر مي کنم در طرح اصلي تنها از دو خط پائيني استفاده کرديد؟
نه از هر 4 تا خط استفاده شده. اگر آموزش رو دقیق مطالعه کنید نوشته که خطها رو 2 به 2 بهم وصل میکنیم.
بعد هم که وارد فتوشاپ کردید باید 2 تا شکلی که ساخته شده رو روی هم قرار بدید.
البته برای ساخت طرحی که شما میخواید حتما لازم نیست که 4 تا خط کشیده بشه. 2 تا خط هم کافیه.
0-آيا روش خاصي براي رسم دو خط در ايل داريد؟
بهترین روش و ابزار برای رسم منحنی ابزار Pen Tools ئه.
1- در قمست 8 بخش که گفتيد layer Mask را فعال کنيم من از گزينه زير اين کارو مي کنم
از همون پایین پالت Layers که لایه ها رو نشون میده روی گزینه ی Add Layer Mask اگر کلیک کنید روی لایه تون ماسک ایجاد میشه.
آیکن مربوط به ماسک این آیکن هست:
2- در قسمت چرخش که در مرحله 9 گفتيم آيا فقط چرخش لازم يا تغيير اندازه ؟
اون مراحل فقط جنبه ی زیباتر کردن کار رو داره. شما میتونید هر روشی که دوست دارید رو اجرا کنید.
بعد از چند بار تمرین متوجه میشید که اون قسمتها خیلی توی نتیجه ی کلی تاثیر نداره.
3-کاربرد اين فيلتر چيست آيا روي متن است يا تصوير
Filters > Sharpen > Unsharp Mask
روی تصویر. بازم میگم این فیلترها و افکتها فقط برای کاملتر کردن هست و اجراشون حتما لازم نیست.
این فیلتر هم باعث شارپ تر شدن تصویر میشه. و قسمتهایی که بلور هستن رو شارپ تر میکنه.
تو تصويري درخواستي از طرف من اگه دقت کنيد اين که حالت خاص ديگه هست و حتي رنگ اگه مي شه يک بررسي کنيد که آيا با آموزش خوب شما مي توان اين تصوير را ايجاد کرد بی زحمت یک بار امتحان کنید(مرسی)
راستش این عکسایی که شما گذاشتید به عکسهای آبسترکت معروفند.
ولی خوب مهارت طراح هم خیلی مهمه توی طراحیشون.
من بازم میگردم اگر آموزش خوبی پیدا کردم میگم.
در مورد طرحتون هم نمیشه اینطوری نظر داد. چون باید بدونم که مراحل کار چطوری بوده و چطوری به این نتیجه رسیدید
تا بشه مشخص کرد کجای کار ایراد داشته.