ایجاد کثیفی روی نمای ساختمان

amirsadraii

Active Member
سلام دوست من،نه اگه اونو نگاه کنید کثیفی نیست . یه جور پست پرداکشن هست.من منظورم کثیفی زیر پنجره یا لجن روی دیواره...

I-like-DDD

Well-Known Member
خب شما باید از تکستچر استفاده کنید راه دیگه نداره ! (شایدم داشته باشه من خبر ندارم !!! :-?)

سلام
باید با متریال کمپوزیت یه مپ چند لایه مثل فتوشاپ درست کنی و با حالات blend مختلف مثل multiply و overlay لایه های تکسچر کثیف و بافت رو با ماسک دلخواه رو هم بندازی و همونجا تو مکس تست کنی. بعد اگه دیدی ریزه کاری داره رندر تو تکسچر میکنی یا اگه یووی داره که بهتر و روی مپ یووی تو فتوشاپ کاملا اصلاحش میکنی. این درواقع پری پروداکت هست.
چند تا لینک درباره مپ composite خودم نوشته بودم الان لینکاش رو ندارم بگردی می یابی ...
یا علی

.:BehzAd:.

Active Member
پلاگین داره خوده مکس هم composite عالی هست برای این کار به نظرم composite مکس 2010 بهتر از مکس 2012 هست چون میتونی حالت های مختلفی رو برای اینکه تکسچر کثیفی رو تکسچر اصلی بشینه داره.

قیل از کثیفی

attachment.php

بعد از کثیف شدن

attachment.php

خودتون دیدید که چقدر این کثیف کردن ممتریال کارو ریل میکنه

پیوست ها

• sibenik_1_off.jpg
    sibenik_1_off.jpg
    199 کیلوبایت · بازدیدها: 100
  • sibenik_1_on.jpg
    sibenik_1_on.jpg
    518.5 کیلوبایت · بازدیدها: 106

taghi abbas

Well-Known Member
لینک دانلود max composite 2010 رو کسی داره؟ حالا که گفتین فهمیدم چقدر به درد میخوره.اگه آموزشش هم هست بذارین ممنون میشم.

سلام

با تشکر از بهزاد جون که توضیح فرمودن

لینک نوشتمو پیدا کردم ... پستم و لینکهاشو ملاحظه بفرمایید هم مثال هست هم تست هم آموزش و هم پلاگین مربوط ...
یکی از قابلیت های خوب و ساده خود مکس و آشنا برای هر فتوشاپ کار ...

یا علی

http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=1115453&postcount=2

+

.:BehzAd:.

Active Member
خواهش میکنم سید جان ولی من خیلی کلی و اجمالی گفتم.
این مبحث خیلی مهمه و کسی که میخواد کارش رو بهتر کنه و یه تغییری هم با کار های قیلیش ایجاد کنه باید رو این مبحث کار کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا