ایجاد پوشه اشتراکی (share) در ویندوز تنها با دستورات mmb بدون جلب توجه کاربر

ali abedian

Banned
برنامه ای برای ساخت پوشه های share (اشتراکی) در کامپیوتر برای استفاده در اینترنت و شبکه تنها با دستورات مالتی مدیا بیلدر..

نوشته شده توسط علی عابدیان با برنامه مالتی مدیا بیلدر4.9.6a

با این برنامه شما می توانید اقدام به ساخت پوشه های share در ویندوز نمایید..
پوشه های share پوشه های هستند که در شبکه های معمولی و اینترنت برای تمامی کاربران به اشتراک گذاشته می شوند.. و همه کاربران اجازه استفاده از محتویات این پوشه ها را دارند..

در این برنامه یک قسمت برای وارد کردن مسیری پوشه ای که می خواهید در شبکه به اشتراک بگذارید(اگر پوشه مذکور موجود نباشد برنامه آن را می سازد) است.. و قسمتی هم برای نامی است که در لیست کامپیوترهای شبکه دیده می شود.. در قسمت زیرین برنامه همه دو دکمه طراحی شده یکی برای ایجاد و دیگر برای حذف حالت share از پوشه ها..
پس از ایجاد حالت share برای پوشه مورد نظر ، آیکون پوشه به شکل آیکون فایل اجرایی همین برنامه تغییر شکل می ده که نشانه به اشتراک گذاشته شدن آن پوشه است..(برای دیدن ای آیکون ، پس از ایجاد حالت مذکور پوشه را refresh کنید)
البته برنامه اینچنینی به درد کسانی می خوره که با شبکه کار میکنند یا اینترنت پرسرعت و 24 ساعته دارن.. یا به درد کسانی می خوره که می خوان محتویات سیستم طرف مقابل را در ختیار بگیرن(به این ترتیب که با این برنامه می توانید به عنوان مثال کل درایو c کاربر رو بدون اینکه خودش متوجه بشه به اشتراک در شبکه بگذارید و از محتویات اون استفاده کامل نمایید ..

لینک سورس برنامه:
در نوشته آخر اومده.. (برو پایین)
لینک دانلود فقط برنامه کامپایل شده::sad:
share.rar

آخرین ویرایش:

behnam_598

Member
سلام
دوست من ميشه يك مقدار بيشتر توضيح بدين
اصلاً كاراييش چيه ؟ چطور ازش استفاده كنيم؟

ali abedian

Banned
بله.. ببخشید فراموش کردم بیشتر توضیح بدم.. بر گردید به قسمت بالا در اونجا ادیت می کنم..

behnam_598

Member
سلام
اين انجمن چقدر جالب شده
به ساعتي كه من پست زدم وساعتي كه علي آقا جواب داد نگاه بندازيد احساس ميكنم دارم چت ميكم

Unknow-Man

Member
دارم میگیرمش.
ولی اگه تو یه سایت دیگه اپلود کنی بهتره. چون تو سایت گلها با فلش گن نمیشه گرفت.
پرشین گیگ هم مطمئن هم ایرانیه و هم ...
اگر دعوتنامه خواستی بگو بهت بدم.

Anzalichi

Member
سلام
خیلی ممنون.
همینجا یه سوال مطرح کنم. میشه یه یوزر جدید برای ویندوز درست کرد.

copol

Banned
سلام علي آقا .

دستتون درد نکنه ، راستش يه ستاپ اينستالر با بيلدر داشتم مينوشتم که کلي پوشه و زير مجموعه بايد ايجاد ميکردم ...

مثه هميشه درد تنبلي نميذاشتش روش متمرکز بشم ولي اين مثال کلا کمکم کردش . :oops:

مرسي

e9697a2fd12c.gif

*** وبرايش شده بدست شادي ***
علي جان بخاطر زحمتي که کشيدين تشکر ميکنم .
و با اجازتون من مثال شمارو تو آرشيوه مثال هاي تالاره بيلدر خودم هم ميذارم ... مفيد هست و ديگه در آينده براي شما زحمتي ايجاد نمي کنه ...

آخرین ویرایش:

rezapf

Member
آقای عابدیان از اینکه سورس کارتان را لطف کردید و در اختیار قرار دادید متشکرم .:)

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
دوست عزيز براي بار آخر به شما تذكر مي‌دم...لطفا اگه سوالي نداريد تاپيكها رو بي خودي بالا نياريد...
دكمه تشكر رو براي همين گذاشتن...

تا بعد...!

جدیدترین ارسال ها

بالا