ایجاد وب کنفرانس مبتی بر وب

imanmir

Member
با سلام دوستان من می خوام یک وب کنفرانس آنلاین بسازم یعنی هیج نرم افزار جانبی نصب نباشه و فقط با فلش و ... کار انجام بشه
این انجمن بد توضیح نداده
http://www.rasekhoon.net/forum/ShowPost-288760.aspx

می خوام صدا و تصویر انتقال پیدا کنه آیا کسی قبلا کاری در این زمینه داشته

amirepsilon

Active Member
آنلاین میخواهید باشه یا یک فایل از قبل ضبط شده رو پخش کنید ؟

Masoud1365

مدیر انجمن
آنلاین باید باشه طبیعتا ! از قبل ضبط شده که دیگه این همه دردسر نداره !

imanmir

Member
با سلام

مرسی از پیگیریتان
100 درصد آنلاین
من خودم این سناریو تو ذهنم
کاربر شماره 1 لاگین می کنه
بعنوان عضو آنلاین نمایش داده می شود
کاربر شماره 2 لاگین می کند
بعوان عضو آنلاین نمایش داده می شود
کاربر شماره 2 دعوت به ویدو کنفرانس می کنه
کاربر شماره 1 تایید می کنه
از اینجا مهمه موارد فوق معمولی و ساده است
در این مرحله صفحه ای باز می شود که وب کم کاربران را فعال می سازد
و نمایش را آغاز می نماید در ضمن صدا هم همراه می باشد
پایان کار

Masoud1365

مدیر انجمن
شما به هیچ وجه نمیخوهید که از نرم افزار استفاده کنید ؟ ( منظورم یه چیزی تو مایه های یاهو مسنجر و اینا هست )

imanmir

Member
با سلام

بسیار ممنون از معرفی سایت
بله من همین را می خواهم ولی چگونه می تونم به سورس دسترسی داشته باشم فکر کنم پولی باشه
شما سورسشو دارید اگه دارید لطفا برای دانلود بگذاریم

farik

Well-Known Member
باسلام..
خوب اگه بزنین دموش رو نشون بده میفهمین که از فلش استفاده کرده.با استفاده از فلش هم نمونه هاش رو من دیدم..هنوز خودم تازه فلش رو شروع کردم. نمیتونم توضیح دقیقی بدم..ولی اگه برین تو انجمن فلش کامل بهتون در مورد اینکه چطوری با وب کم کار کنین میگن...
موفق باشید...

imanmir

Member
با سلام

من سورس کد cometchat برای wordpress را پیدا کردم و سورسشو همینجا می زارم ،همه مراحلش از نصب ،دیتا بس،تعریف کاربر برای چت و ... را پیدا کردم ولی کاملا اجرا نشد در ضمن باید حتما در کنار wordpress باشه فایلاش تا اجرا بشه شما تست کنید

لطفا بررسی کنید یا راه حل بهتری بگید با تشکر

پیوست ها

• cometchat.zip
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 22

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

برای راه اندازی همچین سیستمی علاوه بر کدنویسی (اکشن اسکریپت) شما باید وب سرور مناسب هم داشته باشید، چون این نوع ارتباط با HTTP برقرار نمیشه و معمولا از RTMP استفاده می کنن. اگه وضعتون خوبه و مشکل مالی ندارین :)cool:) می تونید از FMS شرکت Adobe به عنوان وب سرور استفاده کنید و اگه هم نه :)sad:) من Red5 رو پیشنهاد می کنم که اپن سورس و مسلما رایگانه.

در ضمن شما نیاز دارید که تو سرور فرمت ها رو تغییر بدین که باز مثل قبل اگه مشکل مالی ندارید برین سراغ محصول Adobe وگرنه ffmpeg پیشنهاد میشه.

یه چیز کوچولو: اگه ترافیکی که می خواین زیاد نیست و از دردسر های فنی نگهداری سرور خوشتون نمی یاد، شرکت هایی هستند که همچین سرورهایی رو اجاره میدن و با یه سری از محدودیت ها هزینه اجاره گرفته میشه، مثلا 10Gig پهنای باند، 20 اتصل همزمان و ... فکر کنم کف هزینه ی نگهداری این سیستم ماهیانه 200 تومنی بشه.

گفتم اینارو بگم چون دوستان از امکانات سخت افزاری غافل بودن و دعوا سر سورس کد بود:mad:. کد نویسی اکشنش هم چیز خیلی شاخصی نیست و تقریبا روتین شده مگه اینکه ایده ی انقلابیی داشته باشید:green:

موفق و پیروز باشید:rose:

آخرین ویرایش:

iran-TEC

Member
نظرتون در مورد silverlight برای راه اندازی یک سیستم ویدئو کنفرانس چیه ؟

imanmir

Member
Cometchat

با سلام ،دوستان من با cometchat دارم کار می کنم تا درست بشه مشکل سخت افزاریم که دوستمون اشاره کردند بسیار عالی بود ولی این سیستم درخواست آنلاین بودن زیاد نیست و شاید به طور همزمان 2 نفر در هر ساعت می باشد اگه کسی قبلا با cometchat یا سورسی دیگری کار کرده که حجمه کمی داره اطلاع بدید یا اینجا برای همه قرار دهید
مرسی

ali.beygi

New Member
باسلام
احتراما نرم افزار وب کنفرانس ادوبی کانکت جهت برگزاری وبینار، کلاس مجازی و ... با توجه به درخواست شما بسیار مناسب است
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت زیر مراجعه نمائید.
http://www.adobeconnect.ir/
و یا با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید:
09170395900
07138315900
شاد، پویا و موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا