ایجاد نوار های نورانی

amir3dmax

Member
از دوستان کسی می دونه این نوار های نورانی که دور اشیاء و یا یک فرد پیچیده می شه بهترین روش درست کردنش چیه و با چه نرم افزاری اگه مطلب آموزشی می شناسید اگه معرفی کنید خیلی ممنون می شم ؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کافیه با ابزار Pen خطوط رو رسم کنید و قسمتهای اضافی رو پاک کنید و بهش Outer Glow بدید.

amir3dmax

Member
این ابزار پن یه مشکی داره نمی دونم چرا باید یه شکل بسته باشه تا افکت بگیره راه دیگه ای نداره - من که از دست هندل های پن تو فتوشاپ و ایلستراتور خسته شدم ، فقط کورل ، انواع اقسام منهنی و هندل های کورنر و بزیرش عالی هستند تو کورل می تونید راحت از این وارهای بکشیم ولی آوردنش تو فتو شاپ مکافاته ، شما راه حلی ندارید ( البته بغییر از قلم نوری )

__amir__

Well-Known Member
یه سری براش بگیر که حالت های مختلف خط های منحنی رو داشته باشه بعد بکش روی عکسی که میخوای اضافی هاشم پاک کن

++Hadi++

Active Member
سلام دوست عزیز
به این لینک برو قول می دم در زمینه طراحی نور حرفه ای می شی.
http://www.smashingmagazine.com/200...p-tutorials-rainbows-glows-and-light-effects/
در ضمن برای بوجود آوردن نوارهای نورانی می تونین از مسیر ها استفاده کنین (path) بعد اونا رو stroke می کنین البته با رنگ سفید.
همیشه مغزی نور شدید سفید می شه و اطرافشو با outerglow رنگی که از پنل style وارد اون خط سفیدتون می شه بهش اعمال می کنین.
حتما به اون لینک سر بزن.
عزیزمی...
بای...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
این ابزار پن یه مشکی داره نمی دونم چرا باید یه شکل بسته باشه تا افکت بگیره راه دیگه ای نداره - من که از دست هندل های پن تو فتوشاپ و ایلستراتور خسته شدم ، فقط کورل ، انواع اقسام منهنی و هندل های کورنر و بزیرش عالی هستند تو کورل می تونید راحت از این وارهای بکشیم ولی آوردنش تو فتو شاپ مکافاته ، شما راه حلی ندارید ( البته بغییر از قلم نوری )

اگر ابزار پن رو روی حالت Path قرار بدی دیگه منحنی بسته ایجاد نمیکنه.

بعدش هم میتونی براحتی بهش Stroke بدی.

جدیدترین ارسال ها

بالا