ایجاد سایت تخصصی فلش

amird

خبرگان انجمن فلش
آقا محسن سایت زود نیست دوستان دارن زیاد سختش می کنن من که دارم می گم host از خودم هزینه دامین هم چیزی نیسم با خودم سایت رو هم با مشورتی که با بعضی از دوستان داشتم با mambo کار می کنیم forum هم smfفقط این وسط می مونه مقاله و مطالب خوب که این دیگه جز با همکاری همه دوستان امکان پذیر نیست

mohsensemsarpour

کاربر فعال
حله
پس فرومی که من راه اندازی می کنم رو لینک کنید
خوبه
من فروم رو روی هاست خودم و دامین خودم می زنم
شما هم لینک کنید

مشکلی نداره

amird

خبرگان انجمن فلش
ببین اگه forum هم رو لینک خود سایت باشه بهتره یه کاری می کنیم شما لینک این فروم رو بذار تو سایتت ما هم لینک شما رو شما بذار forum که داری واسه کارای هنری اینو هم می ذاریم واسه فلش بعدش با هم همکاری می کنیمدوستانی که مقاله دارن لطفا اعلام کنن که بتونیم از مقالاتشون استفاده کنیم در ضمن دوستانی هم که می تونن توی کارای سایت کمک کنن بگن که یه خورده کار بهتر پیش برهممنون

amird

خبرگان انجمن فلش
انتخاب اسم سایت

سلام به دوستان
اینگار یه چند روزی خبری ازتون نیست . من کارو شروع کردم دارم به قالب واسه mambo می سازم لطف کنید یه اسم خوب واسه سایت پیشنهاد کنید .
در ضمن لطف کنید اسم رو هم چک کنید که کسی از قبل نگرفته باشه .
ممنون

amird

خبرگان انجمن فلش
بد که نیست دوستان کسی نظر دیگه ای نداره ؟؟

amird

خبرگان انجمن فلش
اینا همه خوب ولی این سایت فقط که AS نیست همه چیزای فلش رو شامل می شه از پایه تا AS پس اسم باید کلی تر باشه
flashkadeh.com
khanehflash.com
flashiran.net
eye4u.ir همونطور که می دونید سایت eye4u.com مربوط به فلش کاران آلمانی هست
به نظر من اینا مناسبا شما نظرتون چیه ؟؟؟

BioDread

Banned
بستر انیمیشن ساختن بر روی زبان برنامه نویسی متکی هست
انیمیشن ساختن با as3 خیلی فرق میکنه با as2!!!

amird

خبرگان انجمن فلش
دوستان بالاخره یه وقتی کردم یه چیزی رو که بشه اسمش رو سایت گذاشت درست کردم
البته بهتر بگم ویرایش در هر حال دوستان این لینک آزمایشی سایت هست و سعی هم کردم که کار خوب بشه ولی خوب بازم می دونم ایراد زیاد داره اگه کسی می تونه در بهبود این کار کمک کنه ممنونش می شم
در ضمن توی خود صفحه اول یه سری توضیحات در ارتباط با سایت نوشتم شما اگر چیزی یه نظر تون می رسه حتما بگید .
http://smf.darajeh.net/amir_membo/

amird

خبرگان انجمن فلش
در ضمن این اولین باری هست که با mambo کار کردم پس لطفا خیلی انتظار زبادی نداشته باشید
موفق باشید

amird

خبرگان انجمن فلش
یه نکته دیگه که داشت یاد می رفت اینه که فعلا فقط توی صفحه اول سایت مطلب مرتبط هست . در نتیجه صفحه های دیگه چیزی ندارند

amird

خبرگان انجمن فلش
دوستان فلش کار کجایید
چرا هیچکی دیگه نمی یاد ؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا