ایجاد سایت تخصصی فلش

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
بدون درنگ همه می دونیم که vBulletin از همه بهتره اما لایسنس داره .الان می تونید کارتون رو با SMF شروع کنید چون اون هم فوق العاده ست در ضمن اگر از SMF استفاده کنید برای سایتتون هم از مامبو این امکان به راحتی فراهم شده که بتونید یوزر های سایتتون رو توی انجمن های SMF هم داشته باشید

amird

خبرگان انجمن فلش
نظرتون راجع به استفاده از joomla یا php fusion یا membo چیه ؟؟؟
واسه این می گم از cms استفاده کنیم که راحت همه اعزای اصلی بتونن راحت مطلب up کنن .

آخرین ویرایش:

saeedesign

Member
به نظر من سیستمی باید انتخاب شه که در عین راحتی و کار آمد بودن یک مقدار سنگین و صاحب سبک و منحصر به فرد باشد...چون شما دارید سایت تخصصی فلش می زنید و 100 البته نباید شباهتی با سایت های دیگر داشته باشد و همچنین از طرح ها و تیمپلیت های کلیشه ای استفاده شود...

موفق باشید :rose:

mohsensemsarpour

کاربر فعال
به نظر من سایت رو بهتره با
mambo
و انجمن رو هم که من با
smf
می زنم

نظرتون چیه

mohsensemsarpour

کاربر فعال
به نظر من سیستمی باید انتخاب شه که در عین راحتی و کار آمد بودن یک مقدار سنگین و صاحب سبک و منحصر به فرد باشد...چون شما دارید سایت تخصصی فلش می زنید و 100 البته نباید شباهتی با سایت های دیگر داشته باشد و همچنین از طرح ها و تیمپلیت های کلیشه ای استفاده شود...

موفق باشید :rose:
با نظرت موافقم ولی حتی همین مجید آنلاین هم برای راحتی از یک سیستم که تست شده استفاده کرده
ما هم نمی تونیم ریسک کنیم
بهتره از سیستم های موجود بهترین گزینه رو انتخاب کنیم

amird

خبرگان انجمن فلش
با نظرت موافقم ولی حتی همین مجید آنلاین هم برای راحتی از یک سیستم که تست شده استفاده کرده
ما هم نمی تونیم ریسک کنیم
بهتره از سیستم های موجود بهترین گزینه رو انتخاب کنیم

دقیقا آقا محسن
باید حتما یه سیستمی باشه که خیلی راحت اعضا اصلی بتونن مطالب رو ارسال کنند.
بعدشم دوست عزیز خودت که در جریانی که حتی طراحی یه سایت static چه قد طول می کشه ...
و بعدشم معمولا کسی تا تو کاری پول نباشه وقت زیاد صرف نمی کنه

فکر کنم php fusion یا mambo مناسب باشن
نظر شما چیه ؟؟

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
اشتباه نکنید
vb بهترین هست
و انجمن احتیاج به cms ندارد!!!
100 البته که Vb بهتر هستش اما شما برای لایسنس وی بی باید 180$ خرج کنید.مگه ایکه بخواید روی هاست وارز نصب کنید.که اون ها هم معمولا کیفیت خوبی ندارند . در مورد این که گفتی انجمن احتیاج به CMS نداره باید بگم که یکی از مدیرای سابق این جا که فکر می کنم یوزرش توفان بود یه سایت با نام سرزمین گرافیم راه اندازی کرد که خداییش همین الان که می رم داخلش خیلی خیلی مطالب تخصصی هستش شاید از انجمن گرافیک اینجا بیشتر.اما این سایت فقط انجمن هستش .و الان بازدید آنچنانی نداره .شما یه صفحه به عنوان صفحه اصلی داشته باشید که به نظرم از مامبو استفاده بشه و یک انجمن با SMF و می تونید خیلی از چیز هاتون رو روی صفحه اصلی بزارید و ...

BioDread

Banned
تو میخوایی هزینه نکنی
بعد یه انجمن پر بازدید میخوایی
من کاری با ان سایت ندارم
این تجربه یه خطم انجمن باز بود
من دیگه در این مورد راهنمایی نمی کنم

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
مجید آنلاین هم زمانی که شروع کرد با phpbb شروع کرد.البته زمان عضویت شما به اون موقع قد نمی ده.به هر حال برای شروع smf گزینه مناسبیه .اگر هم می تونید لایسنس vb رو بگیرید که خیلی بهتره.
موفق باشید

amird

خبرگان انجمن فلش
اگه کسی پول بده هست lisense VB بگیره هاست و دامین هم از من
سایت هم که حتما باید درست دسته بندی بشه در غیر این صورت مطالب زیادی سوخت می شن (مطلب مرده) پس آقای biodread سایت با forum تنها فایده نداره .
ولی به نظر من واسه شروع phpfusion خیلی خوبه البته من تا حالا خیلی با mambo و smf کار نکردم . واسه forum هم به نظر من phpbb هم خوبه ولی بازم نظر اکثریت محترم .

دوستان عزیز
ببخشید که یه کارگر اومده بین چندا مهندس و داره میگه بیلم کو
اما شما میتونین کل هزینه ها رو برآورد کنین تا بهترین سایت رو بزنین
در بهترین و پیشرفته ترین شرایط
بعد از برآورد هزینه ، اقدام به فروش سهام بکنید.
هم مشکل مالی حل میشه
هم اگر سایت بالا گرفت و معروف شد قیمت سهام میره بالاتر و به نفع سهامدار میشه
من مطمئن هستم اگر قصد فروش سهام دارید ظرف یک روز تمام بچه های شرکت کننده در این مبحث سهامها رو میخرن

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
ولی به نظر من واسه شروع phpfusion خیلی خوبه البته من تا حالا خیلی با mambo و smf کار نکردم . واسه forum هم به نظر من phpbb هم خوبه ولی بازم نظر اکثریت محترم .
واسه همینه که می گید فیوژن .یه تحقیق کنید در مورد مامبو و smf نظرتون حتما تغییر می کنه.
اما شما میتونین کل هزینه ها رو برآورد کنین تا بهترین سایت رو بزنین
در بهترین و پیشرفته ترین شرایط
بعد از برآورد هزینه ، اقدام به فروش سهام بکنید.
هم مشکل مالی حل میشه
هم اگر سایت بالا گرفت و معروف شد قیمت سهام میره بالاتر و به نفع سهامدار میشه
من مطمئن هستم اگر قصد فروش سهام دارید ظرف یک روز تمام بچه های شرکت کننده در این مبحث سهامها رو میخرن
کاره خوبی به نظر می رسه اما فکر نکنم این جا جواب بده .اما براورد هزینه بشه و بین کسایی که اعلام آمادگی کردن تقسیم بشه و همه باهم شروع کنن

amird

خبرگان انجمن فلش
واسه همینه که می گید فیوژن .یه تحقیق کنید در مورد مامبو و smf نظرتون حتما تغییر می کنه.

کاره خوبی به نظر می رسه اما فکر نکنم این جا جواب بده .اما براورد هزینه بشه و بین کسایی که اعلام آمادگی کردن تقسیم بشه و همه باهم شروع کنن

مساله اینه که ما هیچ کدوممون اون یکی رو نمی شناسه
حتی شهرها هم فرق داره امکان ملاقات هم نیست
به نظر من فعلا باید با چیزای رایگان شروع کنیم اگه کار بالا گرفت که امیدورام بالا بگیره اونوقت مسائل مالی رو حل می کنیم

آره متاسفانه هنوز با mambo کار نکردم اوون روزم رو سرورم نصبش کردم ولی وقتی می خواس بره تو بخش مدیریت گیر می داد نشد باش کار کنم

درسته که همدیگه رو نمیسناسین ام میتونین یک معتمد پیدا کنین
مثلا مدیر کل سایت جناب آقای مجید یا هر کسی که انتخاب بشه
و کل مبالغ به حسابی که معتمد تعیین میکنن واریز بشه
سپس معتمد برای هر کس که پول ریخته یک برگه رسید و یا برگ خرید سهام ارسال کنن
و خود معتمد برن دنبال خرج کردن پول برای راه اندازی سایت
حتی میتونین قرارداد امضا کنین که همه مشخصات شناسنامه و آدرس ذکر شده باشه که کار محکمتر بشه
اصلا فکر میکنین ارزش هر سهم چقدره؟
یا اصلا کل پروژه 300 تومن بیشتر میشه
اگر 30 نفر ، نفری 10 تومن بذارن به جایی بر نمیخوره
اگر اون 10 تومن نفله شد بذار فکر کنن که باهاش رفتن پیتزا خوردن !!!:lol:
غیر از اینه؟
اگر کسی نظر بهتری داره بگه

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
درسته که همدیگه رو نمیسناسین ام میتونین یک معتمد پیدا کنین
مثلا مدیر کل سایت جناب آقای مجید یا هر کسی که انتخاب بشه
و کل مبالغ به حسابی که معتمد تعیین میکنن واریز بشه
سپس معتمد برای هر کس که پول ریخته یک برگه رسید و یا برگ خرید سهام ارسال کنن
و خود معتمد برن دنبال خرج کردن پول برای راه اندازی سایت
حتی میتونین قرارداد امضا کنین که همه مشخصات شناسنامه و آدرس ذکر شده باشه که کار محکمتر بشه
اصلا فکر میکنین ارزش هر سهم چقدره؟
یا اصلا کل پروژه 300 تومن بیشتر میشه
اگر 30 نفر ، نفری 10 تومن بذارن به جایی بر نمیخوره
اگر اون 10 تومن نفله شد بذار فکر کنن که باهاش رفتن پیتزا خوردن !!!:lol:
غیر از اینه؟
اگر کسی نظر بهتری داره بگه
چقدر سختش می کنید بابا یکی راه بندازه وقتی راه افتاد بقیه بدن به ایشونو و توی سایت شریک بشن

اینم حرفیه
میشه راهش انداخت
اما باید اساسی پشتیبانی بشه
برای این کار میتونید در مجید آن لاین و البته با اجازه مدیریت سایت یه مبحث و یا حتی انجمن اختصاصی قرار بدین با نام (پروژه عظیم فلش ایران)
به هر حال پشتیبانی مهمه و تباید همه کارها دوش یک نفر بیفته

mohsensemsarpour

کاربر فعال
دوستان من در مورد سایت نظری ندارم و فکر می کنم سایت فعلا زود باشه اما امیر جان اصرار به سایت دارند و هزینه و ... ولی من توی این تاپیک http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=799586&posted=1#post799586 گفتم که قصدم چیه خوشحال می شم دوستانی که این ور نظر دادن اون ور هم یه نظر بدن

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا