amird
خبرگان انجمن فلش
به نظر من smf خیلی بهتر از همه هست برای انجمن
و wp برای کارهای سایت
موفق باشید
smf ???
نظرتون راجع به استفاده از php fusion چیه ؟؟؟
به نظر من smf خیلی بهتر از همه هست برای انجمن
و wp برای کارهای سایت
موفق باشید
با نظرت موافقم ولی حتی همین مجید آنلاین هم برای راحتی از یک سیستم که تست شده استفاده کردهبه نظر من سیستمی باید انتخاب شه که در عین راحتی و کار آمد بودن یک مقدار سنگین و صاحب سبک و منحصر به فرد باشد...چون شما دارید سایت تخصصی فلش می زنید و 100 البته نباید شباهتی با سایت های دیگر داشته باشد و همچنین از طرح ها و تیمپلیت های کلیشه ای استفاده شود...
موفق باشید![]()
با نظرت موافقم ولی حتی همین مجید آنلاین هم برای راحتی از یک سیستم که تست شده استفاده کرده
ما هم نمی تونیم ریسک کنیم
بهتره از سیستم های موجود بهترین گزینه رو انتخاب کنیم
100 البته که Vb بهتر هستش اما شما برای لایسنس وی بی باید 180$ خرج کنید.مگه ایکه بخواید روی هاست وارز نصب کنید.که اون ها هم معمولا کیفیت خوبی ندارند . در مورد این که گفتی انجمن احتیاج به CMS نداره باید بگم که یکی از مدیرای سابق این جا که فکر می کنم یوزرش توفان بود یه سایت با نام سرزمین گرافیم راه اندازی کرد که خداییش همین الان که می رم داخلش خیلی خیلی مطالب تخصصی هستش شاید از انجمن گرافیک اینجا بیشتر.اما این سایت فقط انجمن هستش .و الان بازدید آنچنانی نداره .شما یه صفحه به عنوان صفحه اصلی داشته باشید که به نظرم از مامبو استفاده بشه و یک انجمن با SMF و می تونید خیلی از چیز هاتون رو روی صفحه اصلی بزارید و ...اشتباه نکنید
vb بهترین هست
و انجمن احتیاج به cms ندارد!!!
واسه همینه که می گید فیوژن .یه تحقیق کنید در مورد مامبو و smf نظرتون حتما تغییر می کنه.ولی به نظر من واسه شروع phpfusion خیلی خوبه البته من تا حالا خیلی با mambo و smf کار نکردم . واسه forum هم به نظر من phpbb هم خوبه ولی بازم نظر اکثریت محترم .
کاره خوبی به نظر می رسه اما فکر نکنم این جا جواب بده .اما براورد هزینه بشه و بین کسایی که اعلام آمادگی کردن تقسیم بشه و همه باهم شروع کنناما شما میتونین کل هزینه ها رو برآورد کنین تا بهترین سایت رو بزنین
در بهترین و پیشرفته ترین شرایط
بعد از برآورد هزینه ، اقدام به فروش سهام بکنید.
هم مشکل مالی حل میشه
هم اگر سایت بالا گرفت و معروف شد قیمت سهام میره بالاتر و به نفع سهامدار میشه
من مطمئن هستم اگر قصد فروش سهام دارید ظرف یک روز تمام بچه های شرکت کننده در این مبحث سهامها رو میخرن
واسه همینه که می گید فیوژن .یه تحقیق کنید در مورد مامبو و smf نظرتون حتما تغییر می کنه.
کاره خوبی به نظر می رسه اما فکر نکنم این جا جواب بده .اما براورد هزینه بشه و بین کسایی که اعلام آمادگی کردن تقسیم بشه و همه باهم شروع کنن
چقدر سختش می کنید بابا یکی راه بندازه وقتی راه افتاد بقیه بدن به ایشونو و توی سایت شریک بشندرسته که همدیگه رو نمیسناسین ام میتونین یک معتمد پیدا کنین
مثلا مدیر کل سایت جناب آقای مجید یا هر کسی که انتخاب بشه
و کل مبالغ به حسابی که معتمد تعیین میکنن واریز بشه
سپس معتمد برای هر کس که پول ریخته یک برگه رسید و یا برگ خرید سهام ارسال کنن
و خود معتمد برن دنبال خرج کردن پول برای راه اندازی سایت
حتی میتونین قرارداد امضا کنین که همه مشخصات شناسنامه و آدرس ذکر شده باشه که کار محکمتر بشه
اصلا فکر میکنین ارزش هر سهم چقدره؟
یا اصلا کل پروژه 300 تومن بیشتر میشه
اگر 30 نفر ، نفری 10 تومن بذارن به جایی بر نمیخوره
اگر اون 10 تومن نفله شد بذار فکر کنن که باهاش رفتن پیتزا خوردن !!!
غیر از اینه؟
اگر کسی نظر بهتری داره بگه