ایجاد سایت تخصصی فلش

amird

خبرگان انجمن فلش
سلام به تمام دوستان
تو این پست می خواستم پیشنهادی رو مطرح کنم
از اونجایی که اکثر دوستان در این قسمت فرم فلش کار های حرفه ای هستند می خواستم ببینم آیا دوستانی که در اینجا مقاله می دن آیا مایلن که تمام این مقالات رو جمع آوری کنیم و یه سایت تحصصی فلش راه بندازیم ؟؟

اگه دوستان مایل باشند هاست و دامین خودم هست می تونیم باهاش کار کنیم ..

این سایت فعلی هست که چتدتایی مقاله فلش توش گذاشتم امیدوارم بتونم با کمک شما دوستان گسترشش بدم ..
http://www.darajeh.net

BioDread

Banned
چنتا از دوستان تصمیم به راه اندازی بلاگی تخصصی در این مورد نموده ایم

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
2 سال پیش دوست من آقای رضا براتی یه سایت با همین منظور راه اندازی کرد که سر از تلویزیون و مجله خانواده سبز هم در اورد دامینشم featdesign.ir بود که شاید بخاطر عدم داشتن هم کار قوی توی فلش دیگه دامین رو هم تمدید نکرد .

amird

خبرگان انجمن فلش
re biodread : به نظرت سایت از بلاگ بهتر نیست ؟؟
هممون می دونیم که چه کارایی می شه تو سایت کرد که تو بلاگ نمیشه
re saedesign : امیدوارم دوستان همکاری کنند
re ahvacity.net : منم خودم سایت دارم و می دونم که تنهایی نمیشه کار خوب ارائه داد واسه همینه که اینجه مطرح کردم
دوستان امیدوارم بتونیم با هم کار کنیم

mohsensemsarpour

کاربر فعال
دوستان سلام
ببخشید که بازم در حضور حرفه ای ها من مطالبی رو بیان می کنم

اولین مساله اینه که سایت چطور می خواد باشه
ببینید سایت مجید آنلاین جا افتاده
واضح هست و نیازی به توضیح نمی بینم
اما اگر بخوایم سایت بزنیم و در مورد فلش مطلب ارائه کنیم من یه پیشنهاد می کنم
من خودم یه دونه انجمن تخصصی راه اندازی کردم در زمینه ی هنر
برید ببینید
اگر مورد پسند همه بچه ها بود یه دامین و هاست آماده می کنم و همین انجمن رو راه اندازی می کنیم تخصصی در مورد فلش
سریع نظر بدید و بگید
اگر ok هست برنامه های زیادی برای این کار دارم
خیلی وقت هست که این توی ذهنم بوده و بچه ها می دونن چند بار مطرح کردم و هر بار به نتیجه ای رسیدیم که متاسفانه عملی نشده
بحث مجید آنلاین با بقیه سایت ها فرق می کنه
مجید آنلاین گرافیک و وب مستر ولی از نظر من فلش جدای همه برنامه هاست
هم گرافیک داره و هم برنامه نویسی
هم انیمیشن داره و هم سه بعدی
هم بانک اطلاعاتی داره و هم می شه سایت باهاش طراحی کرد
و خیلی مسائل دیگه که شاید تا الان بهش توجه نکردیم

به هر حال خوشحال می شم نظراتتون رو بشنوم

amird

خبرگان انجمن فلش
شرمنده الان وقت فارسی تایپ کردن ندارم مجبورم فینگلیشش کنم
re mohsen : agha mohsen man nazaram ine ke ye siti rah bendazim ke alave bar forum baraye ijad bahs va tabadole nazar ye seri bakhshe sabetam dashte bashe ke betoonim ba oon bakhasha ye matlabi ro ba hamkariye doostan be samar beresoonim hamoonjoor ke khodetam midooni forum khooobe ama chanta moshekelam daram :
to forum bazi vaghta reshte kar az daste adam dar mire yadesh mire asan donbale chi boode hamin site majid onlinam ba in hame bozorgii bazam daghigh natooneste tafkik beshe
age betoonim ye site khoob ke toosh matalebi ke doostan neveshtan roo besazim va toseash bedim fek konam betoonim ye gaame kheili khoob vase pishrafte flash too iran bardarim
manam khodam ye site daram ke toosye meghdari az matalebi ro ke neveshtam goashtam vali khob be har haal man taghriban to zamine code nevisiye flash chizi nemidoonam va khodetam midooni ke flash hasto AS3 pas tanhaee nemitoonam kari az pish bebaram be joz ba komake doostan
vase sitam man hostam fazaye khali ziyad dare har dominima ke doostan movafegh bashan khodam hazinasho taghabol mikonam roo hostam mizaram ke ishala betoonim ye kare khoob era konim

mohsensemsarpour

کاربر فعال
ممنون از همکاریتون

شرمنده الان وقت فارسی تایپ کردن ندارم مجبورم فینگلیشش کنم
re mohsen : agha mohsen man nazaram ine ke ye siti rah bendazim ke alave bar forum baraye ijad bahs va tabadole nazar ye seri bakhshe sabetam dashte bashe ke betoonim ba oon bakhasha ye matlabi ro ba hamkariye doostan be samar beresoonim hamoonjoor ke khodetam midooni forum khooobe ama chanta moshekelam daram :
to forum bazi vaghta reshte kar az daste adam dar mire yadesh mire asan donbale chi boode hamin site majid onlinam ba in hame bozorgii bazam daghigh natooneste tafkik beshe
age betoonim ye site khoob ke toosh matalebi ke doostan neveshtan roo besazim va toseash bedim fek konam betoonim ye gaame kheili khoob vase pishrafte flash too iran bardarim
manam khodam ye site daram ke toosye meghdari az matalebi ro ke neveshtam goashtam vali khob be har haal man taghriban to zamine code nevisiye flash chizi nemidoonam va khodetam midooni ke flash hasto AS3 pas tanhaee nemitoonam kari az pish bebaram be joz ba komake doostan
vase sitam man hostam fazaye khali ziyad dare har dominima ke doostan movafegh bashan khodam hazinasho taghabol mikonam roo hostam mizaram ke ishala betoonim ye kare khoob era konim

با تشکر از شما
مطمئنا فروم رو نمی شه کنترل کامل روش داشت ولی نظر من اینه که ما برخی از بخش های فروم رو برای کاربران قرار بدیم که فقط خودمون بتونیم توش مطلب بذاریم این طوری اون مشکلی که فرمودید حل می شه
اما توجه داشته باشید که حتما باید با فروم این کار رو انجام بدیم زیرا بحث رنک گوگل و مسائل آزادی کاربران در ثبت نام و درج مطالب رو نمی شه نادیده گرفت در ضمن فروم قابلیت هر گونه محدود سازی رو داره ...

مراجعه شود به www.artiranclub.com

و به اینجا : http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=118853

موفق باشید

آخرین ویرایش:

BioDread

Banned
re biodread : به نظرت سایت از بلاگ بهتر نیست ؟؟
هممون می دونیم که چه کارایی می شه تو سایت کرد که تو بلاگ نمیشه
re saedesign : امیدوارم دوستان همکاری کنند
re ahvacity.net : منم خودم سایت دارم و می دونم که تنهایی نمیشه کار خوب ارائه داد واسه همینه که اینجه مطرح کردم
دوستان امیدوارم بتونیم با هم کار کنیم
نه همیشه در همه موارد
اگر چنین کاری بکنبد منم کمک کینم 50%

amird

خبرگان انجمن فلش
خوب دوستان من با اجازه شما ها بخش های سایت رو اینجا می گم هر نظری که دوستان داشته باشند ارزش منده و سعی می شه ازشون استفاده کنیم :
1- بخش مقاله های آموزشی در ارتباط با انیمیشن سازی بدون استفاده از AS
2- بخش مقاله های آموزشی در ارتباط با انیمیشن سازی با استفاده از AS
3- آموزش پروژهای کاربردیی که هر کدام از دوستان خود آن را ایجاد کرده اند
4- تالارهای گفتگو (forum)
5- و بخش آخر هم یه چیزی شبیه به کاری که سایت ADobe , gotoandlearn , ... می کنند . دوستان از تکنیک های خودشون فیلم بگیرن و در اختیار سایرین قرار بدن

دوستان هر کس هر نظری داره لطف کنه بیان کنه و دوستانی هم که مایل به همکاری هستند اعلام کنند.
ممنون

amird

خبرگان انجمن فلش
فرومش رو لینک بدید به سایتی که تا شنبه هفته بعد من طراحی می کنم حله

اگه فروم رو Vbulutin گذاشتی چرا که نه
خیلی هم خویه ولی اگه phpbb و ... هست رو خود سایت می ذاریم

در ضمن دوستانی هر کی هر چی مقاله داره جمع کنه واسه سایت
موفق باشید

آخرین ویرایش:

amird

خبرگان انجمن فلش
در ضمن دوستان نظرتون راجع به طراحی سایت چیه ؟؟
tempalte
full flash
دست ساز
استفاده از قالب های wordpress و ....

amird

خبرگان انجمن فلش
لطف کنید هر کی می خواد مقاله بده بگه که بدونیم چندتا هستیم
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا