با اجازه اساتید عزیز من نظر شخصی خودم رو میگم و کاری به نظر بقیه ی عزیزان ندارم... ( سو تفاهم نشه )
نظر من در مورد ایجاد این انجمن مثبته ... نه به این خاطر که AMS قوی تره یا .... به خاطر این که هر کسی با یه نرم افزار راحت تره ... شما اگه دقت بکنید الان 3 تا نرم افزار قوی در این زمینه داریم : MMB , AMS , Director من به شخصه با دایرکتور کار نکردم اما از کمپانی معروفی مث ادوب این رو میشه فهمید که این نرم افزار می تونه خیلی قوی تر از بقیه عمل کنه... به هر حال رتبه بندی این سه تا نرم افزار یه بحث جداگانه است و از نظر من نمیشه مقایسه شون کرد چرا که هر کدومشون قابلیت های خاص خودشون رو دارند.
من خودم چون چندین سال با بیلدر کار کردم الان یادگیری AMS واسم راحته ... حتی گه گداری باهاش کار کردم .. اما خب یه سری ضعف هم داره...
یادگیری هیچوقت عیب نیست بلکه خیلی هم خوبه البته برای کسی که علاقه داشته باشه...
من غیر از این سه تا نرم افزار ، نرم افزارهای دیگه ای رو هم سراغ دارم ولی اونا محدود تر هستند...
ولی جدا از همه اینها
دوستان .. عزیزان .. اساتید محترم بنده ... سعی کنید همین اهمیت رو به نرم افزار ایرانی خودمون "آپادانا" هم بدید ... آپادانا ظاهرا تولیدش متوقف شده ... اگه واقعا دوست دارید که با یه نرم افزار ساده و در عین حال قوی کار بکنید سعی کنید آپادانا رو حمایت و ساپورت کنید تا روند تولیدش دوباره شروع بشه و انشالله به زودی بتونیم با افتخار به همه ی جهان معرفیش کنیم.
هر سه تای این نرم افزار ها رو با هم تجربه کنید
من خودم هر جور که بتونم این نرم افزار رو حمایت می کنم و به شدت معتقدم که وقتی بیلدر دیگه آپدیت نمیشه - AMS یه سری نیاز ها رو بر آورده نمی کنه و دایرکتور از نظر بعضی دوستان یادگیریش سخته ... خب چه بهتر که بیایم این نرم افزار رو بالا ببریم...
امیدوارم اساتید از بابت مطرح کردن بحث آپادانا دلخور نشن ... چون واقعا لازم می دونستم که به همه اعلام کنم که فقط به این نرم افزارها متکی نباشند.... باز هم میگم : بنده ی حقیر منکر یادگیری نیستم... هر سه تاشون رو یاد بگیرید .. اما از آپادانا هم حمایت کنید
با عرض ادب...