اگه پی اچ پی کاری و به کارت اعتماد داری بیا تو

tohid_rasa

New Member
سلام به همه دوستان پی اچ پی کار عزیز.
دوستان، ما در حال اجرای پروژه بزرگ اولین شهر الکترونیک (مجازی) در جهان هستیم. واسه همین هم دنبال یه پی اچ پی کار هستیم که در درجه اول به کارش وارد باشه و به اون اطمینان داشته باشه.
درصدی از درآمد طرح هم به عنوان دستمزد به ایشون تعلق می گیره.
حدالامکان دوست عزیزی که می خوان با ما همکاری کنن ساکن تهران یا اطرافش باشن چون دفتر ما در اسلامشهر هستش.
از نظر جواب دادن طرح و سودتون اصلا نگران نباشید چون این طرح نتیجه مدت ها تحقیقه و کاملا روش کار شده و یک درصد هم احتمال خطا نداره.
مجری طرح هم گروه ژابیزه البته با همکاری شبکه جهانی ایران سپهر.
امیدوارم بتونیم با دوستانی که مایل به همکاری هستن همکاری خوبی رو داشته باشیم.

منتظر دوستان پایه کار هستم.

:cool::wink:

یا علی

jhoseini

Member
به شخصه تا حالا برنامه نویسی که درصئدی کار کنه ندیدم :-|
میخای پول برنامه نویس ندی رک بگو، دیگه این تیریپا چیه
کار میخای باید 1) اطلاعات بدی 2) پول بدی نقد

اولین شهر الکترونیک (مجازی) در جهان هستیم.
خوب خودتون می گید اولین شهر الکترونیک..لا اقل یه توضیحی می دادین منظورتون چیه؟ باید چه امکاناتی داشته باشه و ....

من هم با نظر jhoseini موافقم.برنامه نویس معمولا درصدی کار نمی کنه مگر این که حالا با ادمین رفیقی چیزی باشن با هم کنار بیان

راستی گروه ژابیر مگه نمی خواست سیستم کلیکی راه بیاندازه؟؟؟؟؟:eek:

tohid_rasa

New Member
پاسخ به دوستان

با سلام مجدد

اولا که ممکنه خیلی از گروه ها اسمشون ژابیز باشه اما ما همچین قصدی رو تا حالا نداشتیم.

در مورد درصدی کار کردن هم باید بگم خوب اگه می خواستیم جور دیگه ای کار کنیم خوب اصلا همچین تاپیکی رو ایجاد نمی کردیم. پس دوستان لطف کنند و دیگه از این نظرات ارزشمند ندن :oops::wink:

توضیح بیشتر هم این رو باید بگم که این شهر مجازی اولین در نوع خود هست( درجواب دوستی که اشتباها فکر کردن این از کمبود اطلاعات ماست)

ما تو این شهر آموزش و پرورش، سینمای آنلاین (که البته کاملا با سرعت پایین ایران سازگاره:wink::D)، کارگاه (برای کسب درآمد شهروندان)، پلیس، گالری هنری، سالن همایش های آنلاین و چندین امکان دیگر وجود خواهد داشت.

I.NoBody

Active Member
در مورد نحوه کار، تعداد افرادی که برای این کار نیاز هست، مدت مورد نیاز برای انجام، مدیریت تیم برنامه نویسی و نحوه مدیریت و ... توضیحاتی لازمه.
لطفاً اطلاعات رو کامل ارائه بدید تا دوستان بدونن که آیا این پروژه معتبر هست؟
آیا می تونن روش وقت بذارن؟
آیا می تونن مثل شما 100% بهش امیدوار باشن؟
آیا ...
ضمناً قبلاً دوستان پاسخ تاپیک ها رو (هرچقدر هم نامربوط بود) کمی دوستانه تر می دادند.
یاد مجیدآنلاین 2 ، 3 سال پیش بخیر. اینقدر زود در برابر همدیگه جبهه نگیریم.
( دوستانه گفتم )

آخرین ویرایش:
لطفا شماره ثبت , آدرس , شماره تلفن 2 گروه زیر را اعلام کنید.1.شبکه جهانی ایران سپهر2.گروه ژابیرالبته اگه ثبت شده هستندممنون التماس دعا

tohid_rasa

New Member
خيلي ممنون از اينكه پست ميذاريد. در مورد ثبت شدن شركت ايران سپهر مي تونيد بريد به سايتشون و ببينيد. البته اين سايت فروششونه. اين هم سايتشون: www.iransepehr.com
ما هم كه زير مجموعه اين شركت كار مي كنيم.(منظورم از ما گروه ‍ژابيزه) خوب اين از اين...
ببينيد ما مي خوايم يه جمع از نخبه ها داشته باشيم. يعني فقط يه نفر تو هر بخش. يه نفر سايت رو بنويسه و اداره كنه. يه نفر برنامه نويس و يه نفر . . . و . . .
اين طرح تدريجي پيش ميره اما براي اول سعي داريم بدنه اصلي و هفت هشت طرح اول رو اجرا كنيم. كه شامل آموزش و پرورش، سينماي آنلاين، فروشگاه، خبرگزاري(روزنامه) نيازمندي ها،‌بنگاه مناقصات، كارگاه (براي كسب درآمد شهروندان) و چند تا طرح ديگه رو اجرا كنيم.

البته ما بخش جذب ايده هم داريم. يعني دوستاني كه ايده خاصي دارند چه تو اين بخش ها كه گفتم و چه بخش هاي جديدي كه مي دونن به درد كاربرا مي خوره ما ازشون استقبال مي كنيم.

هر كسي هم كه دوست نداره اعتماد كنه خوب ما مجبورش نمي كنيم.

يا علي

YTERROR

Active Member
آدم بی کار زیاده

هی دلیلی نداره یک برنامه نویس خوب یک بازاریاب خوب هم باشه و همیشه سرش شلوغ باشه

مخصوصا کار برنامه نویسی ( به تنهای ) جزو کارهای حساب میشه که کارمزد پایینی داره با این که اطلاعات بالای می خواد ولی ......

این دوستمون هم بهتره یک هزینه ای پایه قرار بدهند تا کارشون پیش بره چون درصدی 100 درصد مطمن باشید بعد از شروع کار خاتمه چندان خوشایندی نداره

موفق و پیروز باشید

I.NoBody

Active Member
من هم با Yterror موافقم.
این کار بصورت شراکتی به نتیجه نمیرسه.
اون برنامه نویسی که بخواد این کارها رو به صورت شراکتی انجام بده به امید اینکه یه روزی سود گیرش بیاد، خوب میتونه مستقل هم انجامش بده(معمولاً)

roozshop

Member
این طرح با این وضعیت مطمئنا شروع نمیشه .
شما دوست عزیز سعی کنید حداقل مقداری از هزینه برنامه نویسی رو بصورت پیش پرداخت بدین

در جواب دوستمون YTerror
آدم بیکار زیاده ولی همون آدم بیکار هم دستمزد میگیره . هر چند کم .
پول پیش میگیره هر چند کم باشه
اومدیم و یه بابای برنامه نویس اومد و شروع کرد به کار و تیم ژابیز یهو کلا پشیمون شد

YTERROR

Active Member
در جواب دوستمون Yterror
آدم بیکار زیاده ولی همون آدم بیکار هم دستمزد میگیره . هر چند کم .

جواب :
این دوستمون هم بهتره یک هزینه ای پایه قرار بدهند تا کارشون پیش بره چون درصدی 100 درصد مطمن باشید بعد از شروع کار خاتمه چندان خوشایندی نداره

jhoseini

Member
این آقا گف بیام تو این فروم ها بگردم، آدم بیکار زیاده، یکیو پیدا میکنم، یه وعده هایی بهش میدم، کارم راه میوفته!
به جان خودم تا حالا چندبار از زبون چند نفر شنیدم که مثلا گفتن "چی؟ او سایترو میگی؟ تو فروم یکیو خر کردم برام نوشت مرامی"
حالم از برنامه نویسی بهم خورد :sad:

آخرین ویرایش:

tohid_rasa

New Member
دوستان به امید خدا فردا اون دوستی که قراره به عنوان پی اچ کار با گروه ما فعالیت کنن کنکور می دن و بعد از اون فعالیتشون رو به صورت رسمی با ما آغاز می کنن.

خیلی ممنون که تو این بحث شرکت کردین. به امید موفقیت همه تون و موفقیت همه جوونای دنیا که لیقتشو دارن.

مطمئن باشید یه روز دعوتتون می کنم تا بیاید دفتر ژابیز تا با هم بیشتر آشنا شیم.

به امید خدا و در پناه حق.

یاعلی

roozshop

Member
ما هم امیدواریم ...

ضمنا خیلی دلمون سوخت .... نمیشه حالا یه کاریش بکنین ما هم بیایم تو گروه ژابیز ؟ مجانی هم حاضریم . آبدارچی نمیخواین ؟
برو داداش من . اونی هم که به تو قول همکاری با اون شرایط رو داده گذاشتتت سر کار . یعنی جفتتون همو گذاشتین سر کار

موفق باشین

alireza82

Well-Known Member
عجب بازاری داره برنامه نویسی !!!! به به به به!!
ایده 100% ثمر بخش عالی مستدام!!!برنامه نویس بیکار کنکوری زیاد!!!
به هر حال جای این تاپیک تو نیازمندیها بود نه انجمن برنامه نویسی!!!

irdavidnet

Banned
ولش کنید ، کار اگه می خوای ، پسر تو باید تیم بزاری ، هزینه از قبل بدی ، (به قولی برنامه نویس رو باید شارژ کرد)
اما اونجور که بوش میاد ، اینجا کلاه سرت می ذارن تا زانوت ، بعدم برنامه نویس باید بیفیته دنبال کی ؟
آدم مجاز ی؟ توی فروم ؟
نه داداش ، قرارداد رسمی ، پیش پرداخت ، تضمین ، سود دهی ...
یعنی من بخوام اونو بنویسم حداقل : پیش پرداخت : 200 ، تضمین تا 2 میلیون ، سوددهی ، ماهی 85 هزار تومن
در آمد داشته باشی یا نه باید بدی ...
اینطوری ...
من بی خودی نرفتم وقتمو بگذرونم ، کلاسهای گرون قیمت ، این بر ، اون بر ، ....
معلومه دیگه آخرشم از این بر و اون بر کپی می کنید .
در ضمن تیتر رو درست کن + حتماً بدون اینو جامعه ی مجازی تو ایران نیست ، تو دنیا هست (second life) حالا می خوای دیگران رو گول بزنی ، نه می گی چه جوری ، سینمای آنلاین ؟؟؟ کی میاد ببینه ؟ مردم وقت دارن ؟ از قبل بیان تیکت بگیرن ؟ هکر ها چیکارن ، رپید شیر به اون عظمتی رو گردنشو شکستن ...
:) خوبه قبل از تاپیک زدن و موضوعی رو گفتن فکر کنیم ؟؟؟ نه ، فکر کردی همه ....
نه اینجا باهوش هم داریم ، فقط هم تو نیستی که بیای نخبه ها رو جمع کنی

I.NoBody

Active Member
امیدوارم اون کسی که فردا کنکور داره و بعدش قراره وقتشو روی این کار پر زحمت و نامعلوم بذاره، امیر نباشه.
چون بچه خیلی با استعدادیه و حیفه که ...

irdavidnet

Banned
نه امیر نیست ، اون بلده ، بره به وعده های خودش عمل کنه که فکر می کنه کی هست

جدیدترین ارسال ها

بالا