البته دوست من شما عرض نکردید چه توضیحی می خواهید ماهیت این سیستم ها کاملا روشن است
به هر حال من توضیحات کلی را به شما می دهم
زرین پال یک شرکت واسط پرداخت بانکی است که لازم دانستم آن به صورت کامل به شما توضیح دهم
واسط پرداخت بانکی چیست؟
واسط پرداخت بانکی یک سیستم مجازی است که به شما امکان می دهد به صورت غیر مستقسم که برای کاربران خود پرداخت آنلاین قرار دهید به صورتی که تمام پرداخت ها به حساب آن شرکت یا سازمان حواله می شود و کاربران شما پرداخت را به آن شرکت ارسال می کنند و آن شرکت هم با توجه به اختیارات و محدودیت هایی که برای شما تعریف کرده است امکان ارسال آن پول برای شما را با کارمزد واسطه بودنش می دهد
کارمز بین اسن سیستم ها معمولا 2% الی 5% است که اگر بیشتر از این مقدار باشد یک نوع حرکت خلاف از طرف آن شرکت محسوب می شود
زرین پال هم مانند سیستم های دیگر یک سری کد های api برای کاربران برنامه نویس مبتدی یا حرفه ایی ... بستگی به نیاز شما دارد قرار داده است
که شما با این کد ها می توانید از حساب خود رسید و کنترل پرداخت آنلاین و سایر اقدامات دیگر را انجام دهید
معمولا این سیستم ها با اختیارات و امکاناتی که برای کاربران فراهم می کنند باعث رضایت کاربران هستند
که البته به نظر شخصی من این سیستم ها معایبی هم دارنند مانند:
کارمز آن ها بالا است و معمولا برای واریز به حساب کاربران یک حداقل و حداکثری تایین کرده انند
و هم چنین مدت زمان واریز 7 روز الی 30 روز است که واقعا انصافانه نیست که شما بر فرض مثال این پول را ضرب تورم ایران کنید سودی برابر 10% از خواب پول شما در این 7 روز به چیب آن ها می رود یعنی با کارمز 5% متوسط 15% از پول خود را به آن ها دارید می دهید
البته از مهم ترین مزایا این سیستم ها
برای همه گروه کاربری آزاد است و همه سطحی از جامعه می توانند از آن ها استفاده کنند
و چون در ایران قرارداد با بانک بسیار مرحله سخت و دارای ضمانت نامه های دست پا گیری و بالایی دارد بنابراین کاربران مجبورا این سیستم ها را برای پرداخت آنلاین انتخاب می کنند
البته این بحث کلی سیستم است شما برای اطلاعات بیشتر باید در زرین پال عضویت خود را تکمیل کنید و آموزش های لازم را بگیرید
امیدوارم مفید واقع شده باشد