اگه میشه کمک کنید

rayanew

Member
با سلام خدمت همه استادان
من می خواستم اگه میشه یه توضیح خیلی کامل درباره استفاده از دروازه پرداخت زرین پال به من بدید
خیلی خیلی ممنون

M_cover

Member
البته دوست من شما عرض نکردید چه توضیحی می خواهید ماهیت این سیستم ها کاملا روشن است
به هر حال من توضیحات کلی را به شما می دهم

زرین پال یک شرکت واسط پرداخت بانکی است که لازم دانستم آن به صورت کامل به شما توضیح دهم

واسط پرداخت بانکی چیست؟
واسط پرداخت بانکی یک سیستم مجازی است که به شما امکان می دهد به صورت غیر مستقسم که برای کاربران خود پرداخت آنلاین قرار دهید به صورتی که تمام پرداخت ها به حساب آن شرکت یا سازمان حواله می شود و کاربران شما پرداخت را به آن شرکت ارسال می کنند و آن شرکت هم با توجه به اختیارات و محدودیت هایی که برای شما تعریف کرده است امکان ارسال آن پول برای شما را با کارمزد واسطه بودنش می دهد
کارمز بین اسن سیستم ها معمولا 2% الی 5% است که اگر بیشتر از این مقدار باشد یک نوع حرکت خلاف از طرف آن شرکت محسوب می شود
زرین پال هم مانند سیستم های دیگر یک سری کد های api برای کاربران برنامه نویس مبتدی یا حرفه ایی ... بستگی به نیاز شما دارد قرار داده است
که شما با این کد ها می توانید از حساب خود رسید و کنترل پرداخت آنلاین و سایر اقدامات دیگر را انجام دهید
معمولا این سیستم ها با اختیارات و امکاناتی که برای کاربران فراهم می کنند باعث رضایت کاربران هستند
که البته به نظر شخصی من این سیستم ها معایبی هم دارنند مانند:
کارمز آن ها بالا است و معمولا برای واریز به حساب کاربران یک حداقل و حداکثری تایین کرده انند
و هم چنین مدت زمان واریز 7 روز الی 30 روز است که واقعا انصافانه نیست که شما بر فرض مثال این پول را ضرب تورم ایران کنید سودی برابر 10% از خواب پول شما در این 7 روز به چیب آن ها می رود یعنی با کارمز 5% متوسط 15% از پول خود را به آن ها دارید می دهید
البته از مهم ترین مزایا این سیستم ها
برای همه گروه کاربری آزاد است و همه سطحی از جامعه می توانند از آن ها استفاده کنند
و چون در ایران قرارداد با بانک بسیار مرحله سخت و دارای ضمانت نامه های دست پا گیری و بالایی دارد بنابراین کاربران مجبورا این سیستم ها را برای پرداخت آنلاین انتخاب می کنند

البته این بحث کلی سیستم است شما برای اطلاعات بیشتر باید در زرین پال عضویت خود را تکمیل کنید و آموزش های لازم را بگیرید
امیدوارم مفید واقع شده باشد

Cyletech

Member
شرکت های مشهور Paypal و Green Card یا Master Card یا حتی Visa Card از این کارمزد ها میگیرن؟

M_cover

Member
شرکت های مشهور Paypal و Green Card یا Master Card یا حتی Visa Card از این کارمزد ها میگیرن؟
البته اینجا در انجمن های پی اچ پی جایی بحث در مورد شرکت های تجارت الکترونیک نیست اما به هر حال من با اجازه مدیران بخش توضیحاتی مختصر می دهم:
در مورد شرکت های
Paypal و mastercard-visacard باید این را بگویم این شرکت ها درمبادلات آنلاین و پرداخت های آنلاین هیچ گونه کارمزد آن ها ناچیز است و تقریبا کارمزدی ندارنند اما در قبال خروجی خود به بانک های دیگر معمولا کارمزد آن ها طبق عرف بین الملل 1-5 درصد است که معمولا این مقدار هم به خاطر اجرای این تراکنش و جابه جایی پول دریافت می کنند که یک اصول منطقی است
اما مبحث دوست ما شرکت های واسطه پرداخت آنلاین بود که این شرکت ها معمولا در ایران فعالیت می کنند و دلیل آن ها
1- بانک های ایران دارای پنل خدماتی آنلاین ضعیفی هستند
2-امنیت سیستم آنلاین بانداری الکترونیک ایران دارای سیستم پایداری نیست
به همین دلیل است که در تراکنش ها از حساب شما چندین رسید دریافت می شودو به بانک ارسال می شود
3-خدمات بانداری آنلاین در ایران به صورت همگانی نیست
در سایر کشور های جهان بانک ها یک سیستم نرم افزاری آنلاین به کاربران خود ارایه داده تا بتوانند با آن تجارت خود را کسترش دهند
4-اجرای یک سیستم پرداخت آنلاین مستقل در ایران :
اولا شرکت رسمی و ثبت شده و مراحل ثبت در .....
دوما یک سفته به اندازه 2 برابر سرمایه شما ....
و مراحل پیچیده که برای شرکت ها یک هفته طول می کشد چه برسد شخصی باشی ............

البته این اقدمات بانکداری ایران به دلیل امنیت خود کاربران است و شما در پرداخت آنلاین خود مطمئن هستید که این یک حساب شرکتی است و اگر بعضا مشکلی به وجود آید شما با کوچکترین شکایت کل ماهیت اون شرکت پیش بانک زیر سوال می رود

با تشکر

Masoud1365

مدیر انجمن
لطفا در انتخاب نام تاپیک دقت کنید
در مورد زرین پال هم داخل خود سایتش اطلاعات کاملش هست !

جدیدترین ارسال ها

بالا