سلام
اگه منظورت اونی باشه که بچه ها فهمیدن، همون جوابی که دادن خیلی کامل بود ( خودت تجربه کنی و اینا..).
اما اگه منظورت اونیه که من فهمیدم ( روش پیاده سازی و اینا..):
روشی که معمولن برنامه نویس ها انتخاب می کنن و تقریبن راحت ترین هم هست اینه که همه تصاویر رو داخل یه پوشه( مثلن img ) توی همون دامین اصلی قرار میدن
( یا اگه بخوای سلیقه بخرج بدی داخل ساب دامین img مثلن ).
توی کدها هم، تصاویر رو اینطور لینک می کنن : images/test.jpg/ و بعد داخل فایل(های) .htaccess برای مثال یه همچین دستوری قرار میدن:
PHP:
RewriteRule ^/images(.*) http://mysite.com/img$1 [L]
(دستور بالا رو تست نکردما !
)
فکر کنم تا اینجا جواب سوال ِتون رو دادم.(اگه اصلن درست فهمیده باشم ِش!!
)
اضافه نوشت ( گفتم اینارو هم بگم شاید بدرد کسی خورد!) :
آدرس دهی تصاویر و فایل های js و css با دامین اصلی سایت کار درستی نیست. ببین، به ازای هر درخواستی که به سمت سرور فرستاده میشه، کوکی مربوط به اون سرور هم همراهش ارسال میشه. حالا یعنی چی؟
یعنی اگه توی سایت مجید آنلاین 5 تا تصویر و 3 تا فایل css داشته باشیم، و کوکی مجید آنلاین حجمی برابر 5 کیلو بایت داشته باشه، وقتی شما آدرس سایت رو تایپ می کنید، 9*5=45 کیلو بایت اطلاعات کوکی رد و بدل میشه که 40 کیلو بایت اون اضافه هست
shock:!)
حالا تعداد واقعی تصاویر و فایل های css و js رو در نظر بگیرید، تعداد بازدید ها رو هم که اضافه کنید می بینید که چه فاجعه میشه (شده! ).همین نکات ریز هست که باعث میشه دوسایت مشابه، یکی درآمد زا بشه و اون یکی از پس هزینه های سرورش هم برنیاد و تا نصف صفحه پر بشه از بنر و تبلیغات و.. ( از بلاگفا بگیر تا همین مجید آنلاین خودمون!
)
س: چاره چیه حالا؟
ج: قرار دادن فایل های استاتیک روی یه دامنه ( معادلن سرور !) دیگه که کوکی نداشته باشه (= cookie-free domain ). مثلن یاهو این فایل هارو روی yimg.com قرار داده، آمازون روی images-amazon.com، یوت.یوب روی ytimg.com، ف.یس بوک روی static.ak.fbcdn.net، وردپرس رو...
برای سایت های کوچیک که خرید سرور به صرفه نیست، بهتره که تا جایی که ممکنه کوکی ها رو کم حجم کنن.
پ.ن: وااااای، چه حالی میده الان بیای بگی « سوالو اشتباه فهمیدی » :'>
موفق باشی