اگر از ساب دامین استفاده کنم، فایلهای css و js رو کجا باید قرار بدم؟

phpweb

Active Member
درحالت عادی فایلهای css و js رو توی یه پوشه قرار می دیم و به این فایلها لینک می دیم.

اگر یه ساب دامین ایجاد کنم، با توجه به اینکه این ساب دامین یه پوشه توی سرور هست، آیا به روش عادی می تونم به فایلهای css و jsلینک بدم یا اینکه باید این فایلها رو به پوشه ای که مخصوص ساب دامین هست انتقال بدم؟

phpweb

Active Member
میتونی با توجه به اون پوشه آدرس بدی ، میتونی آدرس کامل بدی .
لینک دادن که سخت نیست :wink:

می خوام بدونم از نظر اصولی این کار درست هست؟
یعنی وقتی از دیدگاه طراح با یه ساب دامین سروکار داریم، سرور چه هم همین برداشت رو می کنه یا اینکه سرور به ساب دامین کاری نداره و فقط پوشه ها رو مد نظر قرار می ده؟

Milad

Well-Known Member
موقع برسی درخواست ها پوشه های داخلی مورد نظر هستند ! ( تا جایی که اطلاع دارم )

phpweb

Active Member
مرسی

سایر دوستان نظری ندارن؟

دنبال یه منبع معتبر در این مورد می گردم، اگر چنین منبعی سراغ دارید لطفا معرفی کنید.

eAmin

Well-Known Member
شما واسه همه چی دنبال منبع برای یادگیری میگردید!:wink:
برای بعضی چیزها منبع یادگیری وجود نداره و فهمیدن اینجور چیزها به تجربه و چیزهای جدیدی که در طی توسعه با اونها درگیر میشید بستگی داره.
در ضمن وقتی دارید از Subdomain استفاده می کنید، این غیر اصولی هست که از طریق پوشه ها آدرس دهی کنید. در هرصورت شما این subdomain رو ایجاد کردید تا کمی کارتون آسون تر بشه.

phpweb

Active Member
شما واسه همه چی دنبال منبع برای یادگیری میگردید!:wink:
برای بعضی چیزها منبع یادگیری وجود نداره و فهمیدن اینجور چیزها به تجربه و چیزهای جدیدی که در طی توسعه با اونها درگیر میشید بستگی داره.
در ضمن وقتی دارید از Subdomain استفاده می کنید، این غیر اصولی هست که از طریق پوشه ها آدرس دهی کنید. در هرصورت شما این subdomain رو ایجاد کردید تا کمی کارتون آسون تر بشه.
شما که سالاری :rose:
حقیقتش رو بخواید برای هر مسئله یا باید یه منبع مورد اعتماد پیدا کنم یا باید از کسی بپرسم.

اگر از آدرس دهی مطلق استفاده کنم، باید تصاویر درون فایلهای سی اس اس رو هم بصورت مطلق آدرس دهی کنم و اینطوری طراحی یه سی اس اس ساده زمان بر می شه. مخصوصا اگه چند کار باهم داشته باشم.

برای حل این مشکل یا باید برای آدرس دهی از پوشه ها استفاده کنم یا اینکه فایلهای تصویری، سی اس و جاوا اسکریپت رو توی پوشه مربوط به ساب دامین قرار بدم.
روش اول منطقی نیست و روش دوم هم هزینه بر هست.

نظر شما چیه؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
تصور شما از مسیر دهی subdomain چیه؟
به صورت پیش فرض، شاید یک فولدر تو روت...!

phpweb

Active Member
تصور شما از مسیر دهی subdomain چیه؟
به صورت پیش فرض، شاید یک فولدر تو روت...!

آقا میلاد هم همین تصور رو دارن. البته من مطمئن نیستم که همچین منطقی حاکم باشه. به هرحال خوشحال می شم توضیح بدید.

sharktech

کاربر فعال
چرا بعضی ها یه چیزی رو که خودشون میتونن بررسی کنن رو میان سوال میپرسن!

دوست عزیز شما میتونی خودت یه بار تست کنی که اگه از سابدومین استفاده کنی چه شرایطی پیش میاد, خیلی هم سخت نیست!

شما میتونین خیلی چیزها رو خودتون از روش آزمون و خطا متوجه بشین, اینطوری چیزی که یاد میگیرین بهتر تو ذهنتون میمونه!

phpweb

Active Member
چرا بعضی ها یه چیزی رو که خودشون میتونن بررسی کنن رو میان سوال میپرسن!

دوست عزیز شما میتونی خودت یه بار تست کنی که اگه از سابدومین استفاده کنی چه شرایطی پیش میاد, خیلی هم سخت نیست!

شما میتونین خیلی چیزها رو خودتون از روش آزمون و خطا متوجه بشین, اینطوری چیزی که یاد میگیرین بهتر تو ذهنتون میمونه!

اگه توی نت هاست نداشته باشم چطور باید این کارهایی که شما می گید رو بکنم؟

این گفته از آقا میلاد هست: "موقع برسی درخواست ها پوشه های داخلی مورد نظر هستند ! ( تا جایی که اطلاع دارم ) "

این گفته آقای eAmin هست: "در ضمن وقتی دارید از Subdomain استفاده می کنید، این غیر اصولی هست که از طریق پوشه ها آدرس دهی کنید. در هرصورت شما این subdomain رو ایجاد کردید تا کمی کارتون آسون تر بشه. "

حالا منکه هاست ندارم و نمی تونم تست کنم، گفته کدوم یکی از این دو عزیز رو قبول کنم؟ جواب سوال هم که از این دو حالت خارج نیست.

آخرین ویرایش:

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

اگه منظورت اونی باشه که بچه ها فهمیدن، همون جوابی که دادن خیلی کامل بود ( خودت تجربه کنی و اینا..).

اما اگه منظورت اونیه که من فهمیدم ( روش پیاده سازی و اینا..):

روشی که معمولن برنامه نویس ها انتخاب می کنن و تقریبن راحت ترین هم هست اینه که همه تصاویر رو داخل یه پوشه( مثلن img ) توی همون دامین اصلی قرار میدن( یا اگه بخوای سلیقه بخرج بدی داخل ساب دامین img مثلن ).

توی کدها هم، تصاویر رو اینطور لینک می کنن : images/test.jpg/ و بعد داخل فایل(های) .htaccess برای مثال یه همچین دستوری قرار میدن:
PHP:
RewriteRule ^/images(.*) http://mysite.com/img$1 [L]
(دستور بالا رو تست نکردما !:))

فکر کنم تا اینجا جواب سوال ِتون رو دادم.(اگه اصلن درست فهمیده باشم ِش!!:green:)

اضافه نوشت ( گفتم اینارو هم بگم شاید بدرد کسی خورد!) :

آدرس دهی تصاویر و فایل های js و css با دامین اصلی سایت کار درستی نیست. ببین، به ازای هر درخواستی که به سمت سرور فرستاده میشه، کوکی مربوط به اون سرور هم همراهش ارسال میشه. حالا یعنی چی؟

یعنی اگه توی سایت مجید آنلاین 5 تا تصویر و 3 تا فایل css داشته باشیم، و کوکی مجید آنلاین حجمی برابر 5 کیلو بایت داشته باشه، وقتی شما آدرس سایت رو تایپ می کنید، 9*5=45 کیلو بایت اطلاعات کوکی رد و بدل میشه که 40 کیلو بایت اون اضافه هست:)shock:!)

حالا تعداد واقعی تصاویر و فایل های css و js رو در نظر بگیرید، تعداد بازدید ها رو هم که اضافه کنید می بینید که چه فاجعه میشه (شده! ).همین نکات ریز هست که باعث میشه دوسایت مشابه، یکی درآمد زا بشه و اون یکی از پس هزینه های سرورش هم برنیاد و تا نصف صفحه پر بشه از بنر و تبلیغات و.. ( از بلاگفا بگیر تا همین مجید آنلاین خودمون!:cry: )

س: چاره چیه حالا؟

ج: قرار دادن فایل های استاتیک روی یه دامنه ( معادلن سرور !) دیگه که کوکی نداشته باشه (= cookie-free domain ). مثلن یاهو این فایل هارو روی yimg.com قرار داده، آمازون روی images-amazon.com، یوت.یوب روی ytimg.com، ف.یس بوک روی static.ak.fbcdn.net، وردپرس رو...

برای سایت های کوچیک که خرید سرور به صرفه نیست، بهتره که تا جایی که ممکنه کوکی ها رو کم حجم کنن.

پ.ن: وااااای، چه حالی میده الان بیای بگی « سوالو اشتباه فهمیدی » :'>

موفق باشی

phpweb

Active Member
سلام

اگه منظورت اونی باشه که بچه ها فهمیدن، همون جوابی که دادن خیلی کامل بود ( خودت تجربه کنی و اینا..).

روشی که معمولن برنامه نویس ها انتخاب می کنن و تقریبن راحت ترین هم هست اینه که همه تصاویر رو داخل یه پوشه( مثلن img ) توی همون دامین اصلی قرار میدن( یا اگه بخوای سلیقه بخرج بدی داخل ساب دامین img مثلن ).

توی کدها هم، تصاویر رو اینطور لینک می کنن : images/test.jpg/ و بعد داخل فایل(های) .htaccess برای مثال یه همچین دستوری قرار میدن:
PHP:
RewriteRule ^/images(.*) http://mysite.com/img$1 [L]
(دستور بالا رو تست نکردما !:))

فکر کنم تا اینجا جواب سوال ِتون رو دادم.(اگه اصلن درست فهمیده باشم ِش!!:green:)

اضافه نوشت ( گفتم اینارو هم بگم شاید بدرد کسی خورد!) :

آدرس دهی تصاویر و فایل های js و css با دامین اصلی سایت کار درستی نیست. ببین، به ازای هر درخواستی که به سمت سرور فرستاده میشه، کوکی مربوط به اون سرور هم همراهش ارسال میشه. حالا یعنی چی؟

یعنی اگه توی سایت مجید آنلاین 5 تا تصویر و 3 تا فایل css داشته باشیم، و کوکی مجید آنلاین حجمی برابر 5 کیلو بایت داشته باشه، وقتی شما آدرس سایت رو تایپ می کنید، 9*5=45 کیلو بایت اطلاعات کوکی رد و بدل میشه که 40 کیلو بایت اون اضافه هست:)shock:!)

حالا تعداد واقعی تصاویر و فایل های css و js رو در نظر بگیرید، تعداد بازدید ها رو هم که اضافه کنید می بینید که چه فاجعه میشه (شده! ).همین نکات ریز هست که باعث میشه دوسایت مشابه، یکی درآمد زا بشه و اون یکی از پس هزینه های سرورش هم برنیاد و تا نصف صفحه پر بشه از بنر و تبلیغات و.. ( از بلاگفا بگیر تا همین مجید آنلاین خودمون!:cry: )

س: چاره چیه حالا؟

ج: قرار دادن فایل های استاتیک روی یه دامنه ( معادلن سرور !) دیگه که کوکی نداشته باشه (= cookie-free domain ). مثلن یاهو این فایل هارو روی yimg.com قرار داده، آمازون روی images-amazon.com، یوت.یوب روی ytimg.com، ف.یس بوک روی static.ak.fbcdn.net، وردپرس رو...

برای سایت های کوچیک که خرید سرور به صرفه نیست، بهتره که تا جایی که ممکنه کوکی ها رو کم حجم کنن.

موفق باشی
عزیزم بله شما سوال رو اشتباه متوجه شدی یا بهتره بگم اصلا زدی توی جاده خاکی !:wink:
حالا یا باید :rose:یا :mad: یا اصلا :-?
جمله زیر هم که واقعا شاهکار بود و منو یاد شعر "اینا و اونا و ..." انداخت !

البته این بحثی که شما می گید درست هست و باید فایلهای استاتیک مثل تصاویر، فایلهای سی اس اس و جاوا اسکریپت رو توی سرورهای دیگه قرار داد. اما سایتی که فوقش در ماه 1000 نفر بازدید هم نداره که دیگه لازم نیست سرور جداگانه بگیریم براش.

ولی توی این روش که شما توضیح دادید اگر فایلهای استاتیک رو توی ساب دامین قرار بدیم، این مسئله حل نمی شه؟

تا اونجا که می دونم اگه دوفایل توی یه سرور باشن و آدرس یکی از این فایلها www داشت و یکی نداشت از نظر سئو و سرعت بازشدن تفاوت پیدا می کنن. البته این موضوع دقیقا یادم نیست.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
phpweb دوست عزیز، برادر گرامی
بیش از پنجاه در صد سوال هایی که شما میپرسید تکراری هست، حتی زحمت جستجو رو به خودتون نمیدید، حتی مطالعه هم نمی کنید...!

Domanjiri

Well-Known Member
البته این بحثی که شما می گید درست هست و باید فایلهای استاتیک مثل تصاویر، فایلهای سی اس اس و جاوا اسکریپت رو توی سرورهای دیگه قرار داد. اما سایتی که فوقش در ماه 1000 نفر بازدید هم نداره که دیگه لازم نیست سرور جداگانه بگیریم براش.
دقیقا همینطوره که گفتی!
ولی توی این روش که شما توضیح دادید اگر فایلهای استاتیک رو توی ساب دامین قرار بدیم، این مسئله حل نمی شه؟
معمولن کوکی رو برای دامین اصلی ست میکنن، اینطوری کوکی توی ساب دامین ها هم معتبر هست و قابل دسترسی و مشکل سر جاشه.

مگه اینکه یه ساب دامین ویژه بسازی. عبارت cookie-free subdomain رو سرچ کن، فکر کنم به نتیجه برسی (روی آپاچی که میدونم میشه).
حالا منکه هاست ندارم و نمی تونم تست کنم...
بیا و توی این مسابقه طراحی وب (امضا رو دریاب!) شرکت کن رفیق، به چند نفری هم هاست و دامین میدن!! ( اغفال می کنیم [آیکُن خباست!]:green:)

پ.ن: فکر کنم موضوع رو توی بخش وب سرور ها پیگیری کنی بهتر به نتیجه برسی.

پیروز باشی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا