winsent
Banned

با سلام.
همون طور که همتون هم میدونید سایت ریدشیر یکی از بزرگترین و کامل ترین وب سایت های در زمینه اشتراک فایل هستش. این سایت 2 نو اکانت "رایگان" و "ویژه" داره که مهمترین مزیت هایی که اکانت "ویژه" داره به شرح زیر میباشد:
سرعت دانلود بیشتر / پشتیبانی از حالت Resume و ادامه دانلود
بر همین اساس آموزشی رو در زیر میذارم که برای ایجاد و خریدن یک اکانت "ویژه" ریپدشیر به صورت کاملا قانونی، رایگان و بدون محدودیت است:
(نکته: البته در لینک زیر من خودم رو معرف شما معرفی کردم چون در این حالت در ابتدای کار به حساب شما 6 دلار واریز شود.)
(نکته: برای دیدن متن کامل آموزش به وبلاگ من در آدرس: http://manson-world.blogfa.com/post-147.aspx مراجعه نمایید)
این بارهم بعد از جستجوی فراوان و به دلیل درخواست بسیاری از دوستان که ایمیل میزنند تصمیم گرفتم که دومین آموزش دریافت اکانت پرمیوم رپیدشیر Rapidshare Premium Account رو در بلاگ قرار بدم.
این سایت به مراتب بسیار بهتر از سایت Bux.to عمل میکنه، میپرسید چرا ؟!
الان بهتون میگم...
1) این سایت برای عضویت در اون به شما ابتدا 6 دلار پرداخت میکنه در حالی که در سایت قبلی مبلغی بسیار کمتر از این به شما تعلق میگرفت.
2) مهمترین برتری این سایت اینه که برای هر تبلیغی که شما روش کلیک کنید مبلغی بین 4 تا 6 دلار به حساب شما واریز میشه و با یه حساب یرانگشتی میتونید با کمی پشتکار روزی نزدیک به 50 دلار در بیاورید.
3) به ازای هر شخصی که شما معرفی کنید 1.25 دلار به حساب شما واریز میگردد.
پس نتیجه میگیرید که این سایت بسیار مفید و کارامد خواهد بود.
شما میتونید با موجودی این حساب از بسیای سایت های خرید معروف مثل: آمازون و ای-بی خرید کنید و اکانت اصلی و Premium خودتون رو نیز از سایت رپیدشیر به صورت قانونی بخرید...
همین حالا ثبت نام کنید...
برای ثبت نام بر روی لینک زیر کنید،در لینک زیر من معرف شما هستم:
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=dehkadeyebaziهمون طور که همتون هم میدونید سایت ریدشیر یکی از بزرگترین و کامل ترین وب سایت های در زمینه اشتراک فایل هستش. این سایت 2 نو اکانت "رایگان" و "ویژه" داره که مهمترین مزیت هایی که اکانت "ویژه" داره به شرح زیر میباشد:
سرعت دانلود بیشتر / پشتیبانی از حالت Resume و ادامه دانلود
بر همین اساس آموزشی رو در زیر میذارم که برای ایجاد و خریدن یک اکانت "ویژه" ریپدشیر به صورت کاملا قانونی، رایگان و بدون محدودیت است:
(نکته: البته در لینک زیر من خودم رو معرف شما معرفی کردم چون در این حالت در ابتدای کار به حساب شما 6 دلار واریز شود.)
(نکته: برای دیدن متن کامل آموزش به وبلاگ من در آدرس: http://manson-world.blogfa.com/post-147.aspx مراجعه نمایید)
این بارهم بعد از جستجوی فراوان و به دلیل درخواست بسیاری از دوستان که ایمیل میزنند تصمیم گرفتم که دومین آموزش دریافت اکانت پرمیوم رپیدشیر Rapidshare Premium Account رو در بلاگ قرار بدم.
این سایت به مراتب بسیار بهتر از سایت Bux.to عمل میکنه، میپرسید چرا ؟!
الان بهتون میگم...
1) این سایت برای عضویت در اون به شما ابتدا 6 دلار پرداخت میکنه در حالی که در سایت قبلی مبلغی بسیار کمتر از این به شما تعلق میگرفت.
2) مهمترین برتری این سایت اینه که برای هر تبلیغی که شما روش کلیک کنید مبلغی بین 4 تا 6 دلار به حساب شما واریز میشه و با یه حساب یرانگشتی میتونید با کمی پشتکار روزی نزدیک به 50 دلار در بیاورید.
3) به ازای هر شخصی که شما معرفی کنید 1.25 دلار به حساب شما واریز میگردد.
پس نتیجه میگیرید که این سایت بسیار مفید و کارامد خواهد بود.
شما میتونید با موجودی این حساب از بسیای سایت های خرید معروف مثل: آمازون و ای-بی خرید کنید و اکانت اصلی و Premium خودتون رو نیز از سایت رپیدشیر به صورت قانونی بخرید...
همین حالا ثبت نام کنید...
برای ثبت نام بر روی لینک زیر کنید،در لینک زیر من معرف شما هستم:
آخرین ویرایش: