تو رو خدا ميدونيد اينكارا و كلا بازي با آب چقدر به آدم حال ميده؟ اونم دسته جمعي! :wink:
iman_ebru Active Member Oct 30, 2004 #1 تو رو خدا ميدونيد اينكارا و كلا بازي با آب چقدر به آدم حال ميده؟ اونم دسته جمعي!
Maxton Active Member Oct 30, 2004 #4 ای بابا ناشکری نکنید ما هم تفریحات خاص خودمو دارم...مثلا..ا..ا..ا..خدا چی بود؟یادم رفت..اها..یه قل دو قل نون بیار کباب بب ر؟
ای بابا ناشکری نکنید ما هم تفریحات خاص خودمو دارم...مثلا..ا..ا..ا..خدا چی بود؟یادم رفت..اها..یه قل دو قل نون بیار کباب بب ر؟
A a Truth Seeking Active Member Oct 30, 2004 #5 من كه موفق نشديم چيزي ببينيم. بخاطر اين جمله : فايلهاي با پسوند 'jpg' توسط مدير سايت غير فعال شده اند ، بنابر اين اين فايل قابل نمايش منيباشد.
من كه موفق نشديم چيزي ببينيم. بخاطر اين جمله : فايلهاي با پسوند 'jpg' توسط مدير سايت غير فعال شده اند ، بنابر اين اين فايل قابل نمايش منيباشد.
N NextWorld IT Active Member Oct 30, 2004 #6 a Truth Seeking گفت: من كه موفق نشديم چيزي ببينيم. بخاطر اين جمله : فايلهاي با پسوند 'jpg' توسط مدير سايت غير فعال شده اند ، بنابر اين اين فايل قابل نمايش منيباشد. کلیک کنید تا باز شود... من هم هميطور يك سري تغيرات عجيب تو سايت رخ داده
a Truth Seeking گفت: من كه موفق نشديم چيزي ببينيم. بخاطر اين جمله : فايلهاي با پسوند 'jpg' توسط مدير سايت غير فعال شده اند ، بنابر اين اين فايل قابل نمايش منيباشد. کلیک کنید تا باز شود... من هم هميطور يك سري تغيرات عجيب تو سايت رخ داده