يه فرق هاي داره . حالا ببين.
اول يه document جديد با بك مشكي باز مي كنيد و يه لايه جديد درست مي كنيد. بعدش با ابزار rectangular marquee يه مستطيل و داخل اون مسطتيل رو يه گراديانت از بالا به پايين ميزنيد البته با حالت foreground to transparnet و رنگ سفيد براي foreground. اين رنگ دلخواه كه مي تونه عوض بشه. حالا به با ابزار smudge يعني همون انگشته با strenght ها و اندازه براش هاي مختلف ( بهتر براش از نوع نرم باشه) از بالا به پايين مي كشين . البته هنگام استفاده از smudge دكمه shift هم پايين نگه دارين كه دقيقا صاف و عمودي از بالا به پايين بكشين.
تا حالا بايد اين شكلي شده باشه.
حالا يه ctrl+t ميزنيد و بعدش روي اون كليك راست و گزينه perspective رو انتخاب مي كنيد. و موس رو به گوشه بالا سمت راست انتخاب ببريد و به سمت داخل بكشيد تا اين شكلي بشه.
اين نوره پايينش خيلي صافه . با يه پاك كن با اندازه بزرگ و از نوع نرم پايين نور رو پاك مي كنيم تا اين شكلي بشه.
تا اينجا بد نشده ولي نور هنوز اون درخشندگي رو نداره . براي اينكه درخشندگي داشته باشه از منوي layer گزينه new adjustment layer و بعدش Brightness and contrast رو انتخاب كنيد . دقت كنيد كه اين لايه بايد بالاي لايه نور باشه.
تنظيماتش هم دست خودتون . فقط براي اينكه درخشندگي داشته باشه بايد contrast رو بالا ببرين. حالا شد اين .
حالا بهتر شد . اما براي اينكه طبيعي تر بشه . به فيلتر blur هم احتياج داريم. من خودم motion blur رو ترجيح ميدم. ولي هم با motion blur و هم با gaussian blur امتحان كردم كه مي تونيد ببينيد و انتخاب كنيد.
اين با gaussian blur :
اينم با motion blur :
ديگه انتخاب با خودتون ولي من خودم motion blur رو ترجيح مي دم.
اميدوارم مفيد باشه.
موفق باشين و ببخشيد كه دخالت كردم.