پیمان، این تیکه رو بد اومدی، شما و مجید و من و .... مسئول این بچه هایی که میان اینجا صحبت می کنند (از جمله خودم) و مشکلاتشون رو برطرف می کنند نیستیم. کسی که برای اینجا بودنش پول نمی ده، و کسی برای سوال جواب دادنش یا مدیر بودنش هم پول نمی گیره و اصولا هیچ مسئولیتی نسبت به هم نداریم. پیرو صحبت شما، کسی نباید کسی رو ببخشه، چون مسئولیتی به دوش کسی نیست.
با اجازه
اين تيكه رم شما بد اومدي
مگه ما حرفي زديم اميد جان ؟
خيلي ميبخشينا وقتي شما مدير سايتي بايد به مشكلاتش رسيدگي كني يا نه
خب اگه سايت ماله شماست يا حق شماست يا و.. كه هست
و اگه نميخاين ما كاربراش نظرمونو بگيم تو قسمت قوانين مينوشتين تا مام بدونيم
اگه مجيد بگه يا بخاد من يكي پول ميدم(حق عضويت)
اما در هر صورت سايت ماله مجيده اگه اون ميخاد باشه ديگه انتقاد و پيشنهادي نمي كنم :roll:
البته اون تيكه آخر درسته

پيمان جان لازم نيست خودتو ناراحت كني چون تقصير شما نيست - همين كه فهميدم مشكل از سروره برام كافيه و من بايد عذر خواهي كنم اگه حرف بدي زدم و شما بايد به بزرگي خودتون منو ببخشيد :roll:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
اميد جان ميدونم طرف صحبتت آبتين جان بود
ولي حالا من ميپرم وسط
آقا اجازه : بگم؟
اگر فردا دیگه کلا سایت مجید بالا نیاد، کسی حق نداره حرفی بزنه یا گیری بده، چون من و شما هیچ زحمتی برای این سایت نکشیدیم و هیچ هزینه خاصی پرداخت نکردیم و شاید فقط به خاطر رفع نیاز یا شهوت خودمون اومدیم اینجا.
داداش ما (بهتر بگم من

) به اينجا عادت كردم و هر روزم تو اين سايتم و اگه يه لحظه نياد
اينقدر رفرش ميزنم تا بياد
من تو انجمنهاي ديگه هم ميرم اما اونجا فقط برا نگاه كردن ( كه بيشترش چرته)
حتي باور كنين من به اين ظاهر سايت مجيد آنلاين عادت دارم وقتي ميام توش انگار اومدم تو خونه خودم و انجمناشو اطاقاش ميدونم اما تو سايت ديگه يجوريه بهتر بگم چپهه
اينقدر تو اين سايت اومدم كه فكر ميكنم خونه دومم اينجاست (البته به قول پيمان ما اينجا مهمونيم اما چيكار كنين كه مهمون پروتر از من نداشتين كه اينجا رو خونه خودش ميدونه

)
هر روزم ميام هم يه چيز ياد ميگيرم و هم برا دوستام ميام (پيمان - علي - محمد - آبتين و....)
درضمن ما كه قبلا پيشنهاد داديم كه اعضا كمك مالي كنن ولي مجيد گفت نه
مثال میزنم: تا حالا چندین بار شده که یکی اینجا تاپیک زده که «چرا سایت کنده» یا «چرا پهنای باند کمه» یا ... (سائل این تاپیک یک مقایسه مطرح کرده که شک سائل رو می رسونه و قصد گیر دادن به اینجا رو نداشته) اما مثلا همین دیروز، سایت برنامه نویس کلا تعطیل بود، به خاطر کم آوردن پهنای باند. حالا که باز شده هیچ کس هیچ حرفی نمی زنه و هیچ توصیه ای به مدیران اون سایت نمی کنه.
مطمپن باشين اعضاي سايت برنامه نويس فقط برا گرفتن جواباشون ميان و اگه اين سايت نباشه ميرن يه جا ديگه (يه سايت ديگه)
اما من يكي سايت و دوست دارم و فقط برا سوال و جواب نميام اينجا برا همينه كه برا سايت نگرانم و ميگم چرا اينجور شد (چرا كاربراي عادي نميان نظر بدن تو اين تاپيك)
و دوستان ديگم مثل من
نگاه کن آبتین، لطفا حرف من رو بفهم، هر کسی مسئولیتی داره و وظایفی. وظیفه پیمان یا مجید به عنوان یه نفر که هیچ حقی به گردن ما ندارند، عذر خواهی از ما نیست. مجید حال کرده این انجمن رو راه بندازه و ممکنه یه روز حال کنه نابودش کنه (تاکید می کنم، حال کرده ) من نوعی هم هیچ حقی ندارم بهش تذکر/توصیه/نکته/پند/اندرز/... بدم/بکنم/بگم/بدم/بگم/... !!!
اينجام به آبتين گفتي ولي من ميپرم وسط
اميد جان ما (من) كي گفتيم ما حق داريم يا ......
مجيد اين سايت و راه انداخته مارم معتاد كرده
همينجوريم الكيم كه سايت و تعطيل نميكنه
تازه به اين سايت عادت كردم
در ضمن مجيد تعطيل كنه من يكي كه هيچ كار نميتونم بكنم دستم به مجيد كه نميرسه
جدا از شوخي سايت ماله مجيده حق داره هر كار كنه اما قبلش بايد به فكر چنتا معتاد سايتم باشه (اوليش خودم)
دوستان عزیز، اگر واقعا نگران این سایت هستید، مبلغی برای کمک به مجید بپردازید تا سرورش رو قوی کنه، تا اصلا بره رو یک سرور اختصاصی (من که می دونم ۹۰ درصدتون مثل خود من جا می زنید)
من قبلا گفتم حاظرم ماهانه يا سالانه حق عضويت بديم هنوزم ميگم ( من جزو اون ده درصدم)
در آخرم اگه شما ميخاين باشه ديگه از اين .... نميكنم
مخلصم
اينو ميخاستم صبح بزنم كه تا حالا سايت نميومد
مخلصم