اين سي دي رو چيكار كنم ؟

siavash-tanha

Well-Known Member
سلام دوستان

من يه سي دي دارم كه قفل داره و با كلون سي دي و چند نرم افزار ديگه قبلا آزمايش كرده بودم ولي وقتي ايميج ميگرفتم سي دي خالي نشون ميداد و يا ميگفت سي دي فرمت نشده (البته طولم ميكشيد موقع ايميج گرفتن)

ولي با Alcohol 120% جديد كه تازه دانلودش كردم ايميج گرفتم كه البته خيلي زود ايميج گرفت بدون اينكه خطا بده يا طول بكشه

اما الان من يه مشكلي برام پيش اومده كه نمي دونم چيكار كنم :roll:

فايل ايميج اين سي دي از رو هارد و با درايو مجازي Alcohol 120% سالم اجرا ميشه و خيلي راحت باز ميشه

ولي وقتي رايتش ميكنم رو سي دي كار نميكنه و ميخاد اتورانش اجرا بشه باز ميوفته بيرون و كلا از برنامه خارج ميشه

من چند بار آزمايش كردم و رايت كردم (‌رو سرعت پايين و يا سرعت بالا و با چندين نوع سيستم رايتي كه موقع رايت تايين ميشه ) ولي به هيچ عنوان از رو سي دي رايت شده اجرا نميشه :roll:
به نظر شما علتش چيه؟

مخلصم

Maxton

Active Member
siavash-tanha گفت:
سلام دوستان

من يه سي دي دارم كه قفل داره و با كلون سي دي و چند نرم افزار ديگه قبلا آزمايش كرده بودم ولي وقتي ايميج ميگرفتم سي دي خالي نشون ميداد و يا ميگفت سي دي فرمت نشده (البته طولم ميكشيد موقع ايميج گرفتن)

ولي با Alcohol 120% جديد كه تازه دانلودش كردم ايميج گرفتم كه البته خيلي زود ايميج گرفت بدون اينكه خطا بده يا طول بكشه

اما الان من يه مشكلي برام پيش اومده كه نمي دونم چيكار كنم :roll:

فايل ايميج اين سي دي از رو هارد و با درايو مجازي Alcohol 120% سالم اجرا ميشه و خيلي راحت باز ميشه

ولي وقتي رايتش ميكنم رو سي دي كار نميكنه و ميخاد اتورانش اجرا بشه باز ميوفته بيرون و كلا از برنامه خارج ميشه

من چند بار آزمايش كردم و رايت كردم (‌رو سرعت پايين و يا سرعت بالا و با چندين نوع سيستم رايتي كه موقع رايت تايين ميشه ) ولي به هيچ عنوان از رو سي دي رايت شده اجرا نميشه :roll:
به نظر شما علتش چيه؟

مخلصم
این مشکل برای بازی مکس پین 2 که مال دارینوس وجود داره.ایمیج می شه گرفت ولی نمی شه رایتش کرد.معلوم نیست چه قفلی به کار می برند....

bagher2

Member
ابوذرجان عزیز!
این روش روامتحان کن چون من خیلی ازش نتیجه گرفتم!

بابرنامه ایزوبوستر یا دائیمون تولز ایمیج روبصورت عادی بازکن بعدش یه جای دیگه توی هارکپی کن .حالا با برنامه نرو بصورت دیتا رایتش کن!

من این دنیای الفبا روخیلی وقته کپی کردم!

بهرحال موفق باشی

siavash-tanha

Well-Known Member
باقر جان اينكارو كه گفتي ام انجام دادم ولي باز هم مثل قبل شد

تا صفحه اصلي برنامه مياد باز ميپره بيرون :roll:

در ضمن موقع كپي فقط اطلاعات كپي ميشه پس تراك چي؟ ( سي دي اصلي 700 مگا سي دي كه به اين روش و بصورت ديتا زدم 678 مگا)

سي دي اصلي سه تراكست

حالا چيكار كنم ؟ :roll:

فقط من نمي دونم چرا ايميج اين سي دي راحت و بدون دردسر از رو هارد اجرا ميشه با درايو مجازي ولي از رو سي دي رايت شده توسط همين ايميج كار نميكنه :roll:

مخلصم

siavash-tanha

Well-Known Member
دوستان من همچنان منتظرم :roll:

يكي به من بگه علتش چيه كه از رو ايميج اجرا ميشه ولي وقتي رايت ميشه ديگه كار نميكنه ؟ :?:

مخلصم

bagher2

Member
ابوذرجان یه نکته مهم توی رایت اینجورایمیجها هست که بایدحتمابهش دقت کرد!
نکته اینه:
درموقع رایت بایدهمون اسمهایی که توی سی دی اصلی بکاررفته روبکاربردونبایداوناروعوض کرد.حتی حروف کوچیک وبزرگ روهم بایددقت کنی مخصوصلا توی اسم سی دی!

من این نکته روتجربه کردم که اینجاگفتمش!

بهرحال اگه بازهم نشد سعی میکنم یه راه چاره دیگه ای برات پیداکنم!

موفق باشی

siavash-tanha

Well-Known Member
ممنون باقر جان

رفتم خونه يه آزمايش ديگه ام ميكنم ( من اين موضوع اسمو رعايت نكردم) ببينم چي ميشه 8)

قربان لطفت

مخلصم

Mahdi102

Member
سلام
منم يه سي دي دارم كه قفل داره كه فلدر اون با نام CDG/ نشون داده شده
لطفا يه نرم افزار براي شكستن اون معرفي كنيد.
در ضمن اين قفل بر روي يك فايل اصلي تاثير ميذاره و باعث ميشه كه نتپنيم حتي اون رو كپي كنيم
ممنون ميشم اگر منو زودتر راهنمايي كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا