اين ديگه پي‌گيري جدي لازم داره...!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

a_mollaei

Member
اجازه بديد يه چيزي بگم.
من آدم بسيار خجالتي اي هستم. اگه به نسبت ارسالهام به تاريخ عضويتم نگاه كنيد مي بينيد كه زياد توي بحثها شركت نمي كردم.

اما الان كاملا بر عكس شده. و اين جريان رو مديون مهرداد كوهي و مسيح و بقيه بچه ها هستم.
اين سايت بر خلاف 98٪ از سايتهاي ديگه جوي بسيار زيبا و سالم داره. من هميشه از اين مي ترسيدم كه بچهاي سايت شخص جديدي رو تو خودشون نپديرند.
يعني مثلا بچه هايي كه خيلي باهم رفيقن اجازه ندن كس ديگه اي تو جمعشون وارد بشه. اما كاملا برعكس بود.
بچه هاي اين سايت بسيار بسيار صميمي و خون گرم هستند و من با دو سه تا شوخي كوچيك با مهرداد، سامان و.. احساس غريبه بودن رو از دست دادم.

من به خيلي از فرومهاي ايراني و خارجي سر زدم و با جرعت مي تونم بگم اين فروم بي نظيره. و تمام كششي هم كه داره به خاطر همين رفاقت بين اعضاست.

به نظر من حيفه كه اين جو رو خراب كنبم.

iRWEBDES

Active Member
آقا من نميدونم چرا بعضي كاربرها خودشون رو نخود هر آش ميكنند ...
اصلا من دوست دارم با بچه ها شوخي كنم
باهاشون دوستم و شوخي ميكنم ...
فحش و اين چيزا كه نميدم ...
***** هم نميگم ...
ميخوام صميمي باشم به كي چه ربطي داره ؟
مگه شما مديريد ؟
اينجا مدير داره
صاحاب داره ...
من هميشه جنبه ي انتقاد دارم ...
اما اگه مشكل با ارساله ...
بيايد همه ي پروانه هاي نقره اي - طلايي - سبز و سرمه اي من واسه شما ..
بريد مدالها رو بگيرد..
همش وااسه شما ...
راضي شدي؟
بابا اين پروانه ها رو برداريد ما راحت شيم ...

در ضمن دوست عزيزم آقاي a_mollaei من نوكر شما هم هستم
مخلصيم
خداحافظ

AliReza26

Active Member
آقا به من هم اينجا توهين شد...

جناب آقاي پيروز عزيز يه نگاه به تاپيك عمومي كامپيوتر و امنيت هك بزن ببين خبرها جديد را كي ميده...

بله درسته من و همين بروبچي كه به قول تو ارسالامون بالاي 500 تا است و شر و ور نوشتيم, اين اخبار و داديم...

حالا تو خود تاپيك ها هم بري مي بيني بيشتر همين بروبچ ارسال بالا بيشتر جوابها را ميدن...

بابا چرا با اين حرفها جو سايتو بهم مي ريزي..

اگه با كسي مشكل داري با پيغام خصوصي بگو...

آخه عقل هم خوب چيزي است...

مگه ما بيكاريم پول تلفن و اينترنت بديم كه بيايم و چاق سلامتي كنيم... :wink:

تو اين سايت بيشتر برو بچي كه ارسال بالا دارند(البته خودمو نمي گما چون من شاگرد همه هستم) تو زمينه هاي مختلف صاحب نظرند و استاد...

saman_sweden

Active Member
---:-:-: آقا سامان لطفا کاربران رو مورد تمسخر قرار ندید . :-:-:---

---:-:-: ممنون :-:-:---

---:-:-: پیمان :-:-:---

saman_sweden

Active Member
emad-m گفت:
همون دوستاني گفتند ٬ كه اينجا هر چرتي پرتي ميخواهيم بگيم بگيم كه ارساليهايشان بالاي 500 تاست .
........... :wink: .

هر كاري عرضه ميخواهد همون حال و احولپرسي شوخي كردن با بچه سربسر همديگر گذاشتن همگي نمك مجيد آن لاين است و تا زماني هم كه كسي پاهاش از گليم خودش فراتر نمي گذاره اين شوخيها هست براي اينكه با همين شوخيها و بقول جنابعالي هر چرتي پرتي است كه تعداد كاربران عضو در اينجا به 12 هزار نفر رسيده است . همه هم با همديگر دوست هستند
اينجا مانند يه خانواده هست
دعوا شوخي به همديگر فحش دادن و آخرش دوستي صفا و صميميت
دوست داريد با ما باشيد حال كنيد دوست نداريد كسي بشما دعوت نامه نفرستاده است
تصميم با خودتان است

H-assan

Well-Known Member
هي مي خوام هيچي نگم نمي شه

مشكل سر چيه سر ارسال زيادي بچه هاست كه با هم شوخي مي كنن و مي خندن نه ! اگر قرار بود يك اتفاقي بي افته خود مدير سايت ها مي اومدن مي گفتن كه قانون جديد اينه و ديگه سلام وآفرين وغيره تعطيل ولي هنوز خبري نشده شما دوستان هم بهتره زياد وقتون رو تلف نكنيد برسيد به داد بقيه كه يكي شون خودم هستم بابا بي خيال مي خواهي من يوزرم رو بدم به تو باهاش حال كني ؟!‌بي خيال موضوع بشي

Peyman-Pop

Active Member
آقا emad لطفا اگر نظر یا انتقاد خاصی‌ دارید اونرو بدون توهین مطرح کنید، این تاپیک مسیر خودش رو طی‌ میکرد و با ارسال شما از مسیر اصلی‌ خودش خارج شد !

لطفا این مساله رو دیگه تکرار نکنید.

آقایون تصمیم گیری در مورد اینکه کدوم پست زائد ارسال شده و کدوم پست مفید به عهده مدیران سایته و اونها با اینجور مسایل برخورد میکنند .

این به عهده کاربران نیست که ارسال های زائد رو مشخص کنند.

حالا که به شما اجازه داده شده تا در این مورد باهم بحث کنید چرا دارید با این رفتار و بحث ها کاری می‌کنید که اجازه اینکار رو هم از شما بگیریم و با زدن هر تاپیک انتقاد و پیشنهاد اونرو حذف کنیم !

انتقاد و نظر پیروز عزیز کاملا برای من ارزش داره و بخاطر همین به این تاپیک اجازه داده شد تا کاربران دیگه هم نظر خودشون رو مطرح کنن .

شما با اینکار ها باعث میشید که دیگه اجازه چنین بحث هایی‌ به کاربران داده نشه .

اینرو میگم تا تمامی‌ کاربران بدونند، زمانی‌ که یک بحث رو به توهین و اینجور مسایل میکشونید اون بحث از نظر مدیران هیچ ارزشی‌ نداره و فقط موجب این می‌شه وجهه خودتون رو پیش مدیران و کاربران دیگه خراب کنید .

ولی‌ اگر بحثی‌ رو با آرامش و بدون توهین ادامه بدید مدیران روی اون بحث حساب باز میکنند و حتی‌ اگر منطقی‌ باشه به اون عمل میکنند .

اگر میخوایید جلوی بحث ها و ارسال های دوستانه در قانون جدید گرفته نشه لطفا اینقدر از آزادی خودتون سو استفاده نکنید و باعث نشید جلوی اینکار برای همیشه گرفته بشه.

امیدوارم این بار آخری باشه که تذکر میدم .

پیمان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا