اين خطا در مورد دايركت ايكس يعني چي؟

hamid_b

Member
من بازي سيم 2 رو نصب كردم بعد دايركت ايكس 9 رو كه در خود سي دي بود هم نصب كردم ولي پيغام خطا داد!
دليل اين پيغام چيه؟

failed to find any DirectX 9.0c compatible graphics adapters in this system!please make sure you have a DirectX 9.0c compatible graphics adapter and have installed the latest drivers provided by the manufacturer.the application will now terminate.

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز مشکل شما از درایو کارت گرافیک هستش باید به سایت سازنده کارت گرافیک خود برین و درایور جدید رو دریافت و نصب کنین ...

hamid_b

Member
من كارت گرافيكم آن بورده و نمي دونم كدام سايت بايد برم! چي كاركنم؟

Parham

Well-Known Member
مدل Motherboard خودتون رو بگین تا اگر بتونم پیدا کنم و در اینجا قرار بدم ، برای پیدا کردن مدل هم وقتی‌ که سیستم بالا میاد قبل از این که Memory را Detect کنه تو خود همون صفحه می‌زنه در قسمت بالا مدل رو یادداشت کنید ...

Parham

Well-Known Member
SiS AGP WHQL Drivers V1.09 نوع و ورژن درایور شما رو نشون میده شما حتما باید به من نوع و مدل Motherboard خودتون رو بگین سعی کنید که از دگمه Pause بر روی صفحه کلید خود استفاده کنید و قبل از این که اون صفحه ناپدید شود Pause کرده و مدل را یادداشت کنید ...

hamid_b

Member
از توجه شما ممنون . اونو دارم دانلود می کنم . اگه اشتباه نکنم شماره ای که می خواستید اینه Bios Revision 1006
بازم ممنون.

Parham

Well-Known Member
این شماره که شما دادید هم مدل Bios و ورژن اون هستش ... در ضمن اگر دریافت کردی مشکلت حل شد بهم حتما بگو اگر هم باز هم نشد باید مدل Motherboard را بهم بدی مدل یه چیزی مثل A7S333 یا P5WD2 یا K8U-X به این صورت هستش

hamid_b

Member
این یکی هم نشد.بازم پیغام قبلی رو داد.
کد هایی که نوشته بود هم اینا بود asus P4 S333-vm/w0 AGP ACPI Bios Revision 1006
دوباره هم ا شما ممنونم.

Parham

Well-Known Member
من دنبال Driver شما گشتم و فکر می‌کنم که نسخه کامل و جدید اونو پیدا کردم حجمش 18 MB هستش فکر کنم که مشکل شمارو به طور کامل بر طرف کنه ، این صفحه درایور های مخصوص Motherboard شما یعنی‌ P4S333-VM هستش و از اینجا میتونین درایور SiS graphics adapter Driver 6.14.10.3571 پس حتما بهم خبر بده اگر که مشکل رو حل کرد .

hamid_b

Member
مرسی مشکل حل شد. يه پيغام خصوصي فرستادم نمي دونم رسيد يا نه؟

آخرین ویرایش:

Parham

Well-Known Member
یه مشکل دیگه هم که الان تو سایت خود Microsoft دیدم این بود که با یسری از سیستم های گرافیک کارت ها کار نمی‌کنه یا به نوعی‌ هم خونی‌ نداره شاید هم مشکل از Bios باشه شاید باید اون هم به روز بشه ... راستی‌ تو همون صفحه که بهت لینک دادم لینک برنامه و Update Pack برای Bios هم هستش که پیشنهاد می‌کنم حتما اون رو هم با دقت کامل به روز کن چون هم از نظر سرعت تا یه هدی کمک می‌کنه هم در سایر مورد ها ... خوشحال شدم که مشکلت حل شد پیغام هم دریافت و جواب دادم دوست خوبم ...

آخرین ویرایش:

hamid_b

Member
اون فایل biosرو گرفتم ولی نمی دونم باید چی کارش کنم! داخل فایل zip فقط اینو داشتP4SVM106.AWD

Parham

Well-Known Member
شما باید اول برنامه رو بگیرین که در اصطلاح بهش میگن Bios Loader که معمولا در داخل خود CD که همراه Motherboard هست موجود هست اگر هم نیست که از صفحه که توضیح داده میتونی‌ دریافت کنی‌ ... و برنامه هستش که توسط اون فایل Bios رو به جای قبلی‌ ذخیره می‌کنه که توضیحات طریق انجام و نصب کامل Bios در داخل این صفحه توضیح داده شده اگر که خوندی و مشکل داشتی‌ بهم بگو تا سعی‌ کنم ترجمه کنم اما فکر کنم که خیلی‌ ساده توضیح داده باشه ...سپس آخرین نسخه Bios رو از همون صفحه که در بالا دادم و خودت هم فایل را گرفتی‌ دریافت کن ...

جدیدترین ارسال ها

بالا