اين خطا براي چيه ؟

شروع موضوع توسط HamidSHS ‏24 ژوئن 2008 در انجمن نرم افزار افترافکتز Adobe After Effects

کلمات کلیدی:
  1. HamidSHS

    HamidSHS Active Member

    ارسال‌ها:
    1,857
    تشکر شده:
    2,847
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    ضمن عرض تبريک به مناسبت تولد حضرت زهرا ( سلام الله عليها ) و امام خميني (ره) خدمت تمامي دوستان.:)
    مشکلم اينه که وقتي ميخوام رندر بگيرم توي محيط افتر افکت , ( يعني کليد صفر 0 رو ميزنم ) اين خطا رو ميده =

    [​IMG]

    در صورتي که پروژه من زمانش بيشتر از 20 ثانيه هست !​
    فکر ميکنين مشکل از کجاست ؟
    موفق باشيد
    ياعلي
     

    پیوست ها:

    • AE-ERROR.JPG
      AE-ERROR.JPG
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 8.5
      نمایش ها:
      102
    نوشته شده توسط HamidSHS در ‏24 ژوئن 2008
    sagharjoon از این پست تشکر کرده است.
  2. irnei

    irnei Member

    ارسال‌ها:
    37
    تشکر شده:
    43
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام حمید جان من هم دقیقا همین مشکل رودارم بسته به سیستم و رمی که دارم Intel Core 2Due 4400 3Gb DDR2 Ram 500Gb Hardفکر کنم که افتر افکت برای رندرکردن پروزه های سنگین یعنی وکتور ا و افکتها ی زیادکم میاره من برای حل این مشکل پروزه ها رو به 5 ثانیه ای تقسیم کرده:razz: و رندر میگیرم.:wink:
     
    نوشته شده توسط irnei در ‏24 ژوئن 2008
    HamidSHS از این پست تشکر کرده است.
  3. amirmc

    amirmc Member

    ارسال‌ها:
    82
    تشکر شده:
    67
    امتیاز دستاورد:
    6
    اصلا ربطی به این چیزهایی که irnei گفته نداره جواب اینه که شما زمانیکه comp یک فریم تعریف شده باشد همچین پیغامی میده بر تو compositing setting و Frame پروژت رو از یک فریم تغیر به چند فریم بده همین .

    در واقع این خطا برای Play back کردن .
     
    نوشته شده توسط amirmc در ‏24 ژوئن 2008
    HamidSHS از این پست تشکر کرده است.
  4. irnei

    irnei Member

    ارسال‌ها:
    37
    تشکر شده:
    43
    امتیاز دستاورد:
    6
    دوست عزیز اگه به مطالب حمید جان بیشتر دقت کنی ایشون میگه کامپش 20 ثانیه به بالاس پس چطور شما فکر میکنی ه او فقط یک فرم در کامپ داره :eek:به نظر من این مشکل به خاطر کم اوردن رم هست عزیز:cool:
     
    نوشته شده توسط irnei در ‏24 ژوئن 2008
    HamidSHS از این پست تشکر کرده است.
  5. HamidSHS

    HamidSHS Active Member

    ارسال‌ها:
    1,857
    تشکر شده:
    2,847
    امتیاز دستاورد:
    36
    ضمن تشکر از همه دوستان عزيز
    من پروژم رو قبلا خيلي راحت با زدن کليد 0 رندر ميگرفتم.
    اما حالا ظاهرا خراب شده !
    امير جان طول پروژه من دقيقا 30 ثانيه هست :) اما نميدونم چرا اينطوري شده ؟!:sad:
    irnei جان از شما هم ممنون
    اما من از لحاظ قدرت سي پي يو و رم و هارد و گرافيک و از اينطور چيزا خدارو شکر مشکلي ندارم.
    مشکلم اينه که قيلا ( همين چند روز پيش ) خيلي راحت انجام ميشد ولي حالا نميشه :sad:

    الان هم که امتحان کردم , هر پروژه اي رو درست ميکنم ( حتي سبکه سبک ) و ميخوام اين کار رو انجام بدم با خطاي بالايي مواجه ميشم !!!!!!!!!

    حالا چي کار کنم ؟!!! :sad:

    موفق باشيد
    ياعلي
     
    نوشته شده توسط HamidSHS در ‏25 ژوئن 2008
  6. irnei

    irnei Member

    ارسال‌ها:
    37
    تشکر شده:
    43
    امتیاز دستاورد:
    6
    آیا شما از پلاگین Nucleo Pro 2 استفاده میکنی . اگر جواب مثبت پلاگین رو uninstall کن شاید درست شد. من قبلا این کارو کردم جواب داد .:)
     
    نوشته شده توسط irnei در ‏25 ژوئن 2008
    HamidSHS از این پست تشکر کرده است.
  7. HamidSHS

    HamidSHS Active Member

    ارسال‌ها:
    1,857
    تشکر شده:
    2,847
    امتیاز دستاورد:
    36
    آهااااااااااااااا
    خدا خيرت بده
    فکر کنم از همون باشه
    چون خودم هم يه حدسايي ميزدم
    ميرم پاک ميکنمش ببينم چي ميشه
    باز انشالله جوابشو ميدم
    موفق باشيد
    ياعلي
     
    نوشته شده توسط HamidSHS در ‏25 ژوئن 2008
  8. HamidSHS

    HamidSHS Active Member

    ارسال‌ها:
    1,857
    تشکر شده:
    2,847
    امتیاز دستاورد:
    36
    من پاکش کردم
    حل شد
    دستت درد نکنه
    =-=-
    اما وقتي دوباره نصبش کردم باز خطا داد
    راه حلي نيست که بتونم از اين پلاگين استفاده کنم و گير نده ؟
    موفق باشيد
    ياعلي
     
    نوشته شده توسط HamidSHS در ‏25 ژوئن 2008
  9. irnei

    irnei Member

    ارسال‌ها:
    37
    تشکر شده:
    43
    امتیاز دستاورد:
    6
    خوشحالم از اینکه درست شد.:D اما ممکنه دوباره به این مشکل برسی:sad: چون این مشکل در واقع همش به خاطر پلاگینNucelo نیست.:)
    خیلی چیزا میتونه باشه مثل نوع source footage CoDec وارد شدهResolution یا صدا Audioیا یکسری فرمتها در فایلهای وارده و حتی یکسری افکتها.
    برای امتحان میتونی یکی یکی افکتها رو خاموش کنی و ببینی مشکل از کجاست معمولا افکتهای Key
    اما کلا همه بر میگرده به کم اوردن رم یعنی اون افکتها رم رو دچار مشکل میکنن.
    لطفا این رو هم چک کن بر تو Edit>Preferences>memory and Cache

    بایدMaximum memory Usage 120و Maximum RAM Cache size 60باشه.
     
    نوشته شده توسط irnei در ‏25 ژوئن 2008
    felestin، HamidSHS و HamidBN از این ارسال تشکر کرده اند.
  10. HamidSHS

    HamidSHS Active Member

    ارسال‌ها:
    1,857
    تشکر شده:
    2,847
    امتیاز دستاورد:
    36
    من رمم 4 گيگ هست مشکلي با رم ندارم
    آقا خدا خيرت بده
    درست شد
    البته با اين روشي که گفتي در پايين :
    دقيقا وقتي من مقدار Maximum Ram Cache Size رو ديدم , روي 10 بود !!!
    عوضش که کردم و پلاگين رو نصبيدم درست شد :D
    با هم ممنون از کمکي که کرديد
    انشالله بتونم جبران کنم
    موفق باشيد
    ياعلي
     
    نوشته شده توسط HamidSHS در ‏26 ژوئن 2008
  11. irnei

    irnei Member

    ارسال‌ها:
    37
    تشکر شده:
    43
    امتیاز دستاورد:
    6

    سلام
    خیلی خوشحالم مشکلت حل شد
    مخلصیم
    :wink:
     
    نوشته شده توسط irnei در ‏27 ژوئن 2008
    HamidSHS از این پست تشکر کرده است.

به اشتراک بگذارید