بازم شرمنده که دیر شد
VrayBmpFilter: این مپ هم بیشتر کارایش درDisplacementهست و بیشتر برای برنامه هایی مثل Zbrush کهplacement خیلی مهمه کارایی داره.
Vray Color : برای تغییر رنگ و دستکاری رنگهای خام مورد استفاده در متریال هایVray.
VrayCompTex: همونطور که از اسمش هم پیداست برای ترکیبه دوتا تکسچر با هم بکار میره کارایی شبیه به Mix در مکس و ترکیب تصاویر در فوتوشاپ رو داره و نتایج کار باهاش هم میشه گفت خوبه.
VrayDirt: این مپ هم کارش ایجاد هر چیز کثیف و قدیمیه مثل دیوارها وغیره هست که کارش خیلی خفنه و من خیلی باهاش حال میکنم.
Vray Edge Tex: شاید شنیده یا دیده باشی که بعضی وایرفریم ها خیلی قشنگن،این مپ هم کارش همینه،ساخت وایرفریم هست.کار باهاش خیلی ساده هست.
VrayHDRI:این مپ هم همونطور که از اسمش پیداست برای استفاده ازHDRI تعبیه شده و تنضیمات جالبی داره.
Vray Map: بیشتر برای رفلکت و رفرکت میزان مات بودن جسم مورد نظر به کمک متریال ویری میاد و تنظیمات زیاد و درخور توجهی هم داره.
VraySky:این مپ هم مربوط میشه به مواقعی که بخواهیم از یکVray Sun استفاده کنیم که کار رو حقیقی تر میکنه.
در این توضیحات ممکنه که اشتباهاتی وجود داشته باشه چون مربوطه به اطلاعات شخصی من که از این متریال ها درک کردم.