اينترنت بي سيم در تهران

SunBoy_

Member
سلام ..
در روزنامه جام جم خوندم كه اينترنت بي سيم از نيمه دي ماه امسال به بازار مي آيد .
در 12 منطقه تهران BTC ها نصب شده كه به هر متقاضي سيستم point to point با سرعت 128K تا 512K داده ميشود . گفته شده با نصب دستگاهي به نام CPE در منازل مي توان از آن استفاده كرد و هزينه آن هم ماهي 40 هزار تومان خواهد بود....

كسي در مورد راه انداري آن اطلاعي داره كه دقيقا از چه دستگاهي يا مودمي براي اين سرويس بايد استفاده شود ؟ ديگه از اين Dial-up خسته شديم :(

papiyoon

Member
من هم اين خبر رو در سايت خبرگزاري موج خوندم
اگه بياد چي ميشه

dotiran

New Member
تو عصر ارتباطم نوشته بود و گفت كه ثبت نام بزودي توسط يكي از شركت هاي دولتي شروع ميشه

mosi-online

Member
به نظر من نميصرفه كه آدم ماهي 65000 تومانبده واسه اينترنت dsl البته واسه شركت ها شايد بصرفه....

iranexplorer.net

Active Member
mosi-online گفت:
به نظر من نميصرفه كه آدم ماهي 65000 تومانبده واسه اينترنت dsl البته واسه شركت ها شايد بصرفه....

واسه شرکت ها بصرفه؟ 8)

ما که خط 512 داریم و ماهی دو میلیون و دویست داریم به مخابرات محترم شما می دیم چه خیری دیدم که شماها بخواهید ماهی 60 هزار تومن بدین به سرویسی که مطمئنا کیفیت پایین تری داره و پشتیبانی نامعلوم!

اصل استفاده مفید از اینترنت و بازکردن بستر کاری و تجاری هست نه اینکه شما صفحه اول یاهو رو در یک صدم ثانیه بارگذاری کنید.

اینکه نتونید نرم افزار تولیدی ایران رو به حتی یک نقطه از کره زمین بفروشید با عدم وجود کارت اعتباری، مشکله نه سرعت ارتباط !!

:!: خندم میگیره این تاپیک ها رو می خونم .... باغ سبز اینترنت ایران .... !

جدیدترین ارسال ها

بالا