ايميل يك گيگابايتي (1GB) به حقيقت پيوست!

Norik

Active Member
:idea:
Did you know? Each Spymac account includes 100 MB of free web space, that can be accessed via FTP or directly from the Finder with WebDAV. What's more, each member gets his or her own blog that can be accessed at http://membername.spymac.net/blog

سايت يعنی اين
البته اگه asp هم ساپورت ميکرد که خيلی خوب ميشد
ولی خوب به اينم راضی, خيلی هم زياديه :mrgreen:

MrMohi

Active Member
آقا عجب پوز زنی شده ! بعد از گوگل که گفته بود 1 گیگابایت فضا میده و یاهو که گفته بود برای رقابت با گوگل ظرفیت ایمیلهای رایگانش رو به 100 مگابایت میرسونه ! حالا هم که این سایت گفته ...! مثل اینکه قراره اینترنتو بترکونن!!!

ghasedak_

Member
هر چيز مفتي بي حكمت نيست.
اينا احتمالاْ دو هدف دارن:

1- سعي در راه اندازي يك سايت شبيه به ياهو براي جذب تبليغات و قابل رقابت با ساير رقبا

2-سخت تر كردن شرايط جهت استفاده كننده ها و هدايت اونها به استفاده از خدمات غير رايگان

من اوايل زياد توي اين جور سايت ها عضو مي شدم و نهايتا يكي از حالات زير اتفاق مي افتاد:

1- محو شدن كل سايت
2-پولي كردن خدمات بعد از يكي دو سال
3- كاهش امكانات

راستي مي خوام بدونم كي تا حالا بيشتر از 200مگ ايميل توي صندوقش داشته؟؟؟!!

Peyman-Pop

Active Member
دوستان یک نکته رو باید بهش توجه داشته باشید .

شما زمان ثبت نام 1 گیگ فضا ندارید شما حدود 2 یا 3 مگ بیشتر ندارید و از باقی‌ فضای شما دیگر کاربران استفاده میکنند و زمانی‌ که شما فضای بیشتری احتیاج داشته باشید به طور خودکار 2 یا 3 مگ دیگه به اکانت شما اضافه می‌شه و اینجوری جلوی کاربر هایی‌ که فقط حرص فضا میزنند گرفته می‌شه ، شاید از هر 100 نفر فقط یک نفر از کل فضای خودش استفاده کنه که برای اونها این هم کافیه .

در ضمن تمام پول این فضا هارو از تبلیغات خودش در ایمیل های شما بدست میاره و همونطور که سیل هجومی‌ کاربران زیاد بوده سیل درخواست تبلیغات در این سایت نیز بالاتر میره .

rouhollah

Member
برا من اينو داد

Please be patient.Spymac is currently undergoing maintenance to improve its services.
The site will fully return shortly.

If you require immediate assistance, please contact our tech support department at [email protected].
We apologize for any inconvenience this may cause.

The Spymac Team

Peyman-Pop

Active Member
rouhollah گفت:
برا من اينو داد

Please be patient.Spymac is currently undergoing maintenance to improve its services.
The site will fully return shortly.

If you require immediate assistance, please contact our tech support department at [email protected].
We apologize for any inconvenience this may cause.

The Spymac Team
هنوز اول کاره برای همین به این مشکلات برمیخورید .

rouhollah

Member
خب يعني چي؟ طبق قانون سايت اگه بلدي بگو اگه نه چرا پيچيده ميكني؟

oxygenws

Active Member
طبق "The site will fully return shortly." اگر همین الان تست دوباره تست کنی، ممکنه درست شده باشه :)
در ضمن، روح الله جان، شما نپرسیده بودی که اون جمله یعنی چی که انتظار داری دلیل بشنوی. پیمان هم فقط قصد یک توضیح در مورد اون سرویس رو داشت :)

موفق باشید، امید

MrMohi

Active Member
خوب به نظر من باید این اتفاقات رو به فال نیک بگیریم . اصلا فرض کنیم گوگل خالی بسته باشه . اون سایتی هم که دوستمون معرفی کرد درش تخته شه . اما دیگه فکر نمیکنم یاهو بیاد اعتبارش رو نادیده بگیره و 100 مگ ایمیل رایگان رو بزنه زیرش ! اگه بزنه زیرش خیلی خره !

Salar

Active Member
چرا خره....دیگه سرویسهای ایمیل مجانی دارن با هم مسابقه مدین...الان 1 گیگ هست چند وقت دیگه بیشتر میشه....تازه خیلیا هم از یاهو میرن به این سایتی که گفتم...

Peyman-Pop

Active Member
MrMohi گفت:
خوب به نظر من باید این اتفاقات رو به فال نیک بگیریم . اصلا فرض کنیم گوگل خالی بسته باشه . اون سایتی هم که دوستمون معرفی کرد درش تخته شه . اما دیگه فکر نمیکنم یاهو بیاد اعتبارش رو نادیده بگیره و 100 مگ ایمیل رایگان رو بزنه زیرش ! اگه بزنه زیرش خیلی خره !

تیکه آخرش جالب بود .....

MrMohi

Active Member
salar گفت:
چرا خره....دیگه سرویسهای ایمیل مجانی دارن با هم مسابقه مدین...الان 1 گیگ هست چند وقت دیگه بیشتر میشه....تازه خیلیا هم از یاهو میرن به این سایتی که گفتم...

بله من هم با حرف شما موافقم . اما اگر گوگل بنا به دلایل و مشکلات حقوقی که بعد از دادن این وعده به کاربران براش پیش اومده نتونه ایمیل 1 گیگا بایتی رو محقق کنه اونوقته که تمام این سایتها هم ممکنه بزنند زیر حرفشون و دوباره همون آش و همون کاسه و ایمیلهای 2-3 مگابایتی!

و در آخر ...
آیا گوگل خالی میبندد؟! آیا یاهو چاخان میبافد؟! آیا اسپای مک درش تخته میشود ؟!آیا آرتیست فیلم در آخر فیلم میمیرد؟! آیا اصغر بدست تقی کشته میشود؟! آیا سکینه با غضنفر ازدواج میکند؟!
آیا آرنولد میتواند قٌلیدون را خفه کند؟! جواب تمام این سوالات در آینده مشخص خواهد شد ! شبکه های تلوزیونی ما در سرتاسر جهان پیوسته منتظر نظرات خیل عظیم بینندگان محترم میباشد . لطفا نامه های خود را به صندوق پستی ارسال کنید یا با شماره تلفن 122 بقیه شو بدو - با خانم منشی صحبت کنید . فقط یادتون باشه که زیاد با خانم منشی گرم نگیرید چون ما همه تلفنها رو تحت کنترل داریم و اگر حرف نامربوط و احیانا قرار مداری با هم بگذارید ما قبل از شما سر قرار حاضر خواهیم بود!پس فکرای بد به کلتون نزنه!

iman_flash

Active Member
آقا من تو كف اين حركتش موندم
عكسو كه آپلود ميكني سه صوت واست قاب ميگيره ميخ ميكنه به ديوار اگرم عكست جا ميخ نداشته باشه با چسب نواري ميچسبونه...
ميگم اين فتوشاپ‌هاي تحت شبكه از كجا گير مياد؟ :lol:
[align=center:b87d871267]
upload_2487.jpg
upload_40797.jpg
upload_105860.jpg
upload_105852.jpg
upload_105854.jpg
[/align:b87d871267]

MrMohi

Active Member
salar گفت:
ممنون از اصلاعاتت...قربون خانوم منشیت!
قابلی نداره... همش مال شما

راستی این خانم منشی شرکت ما خواهان زیاد داره ها ! خرجش هم یه نموره همچینی بالاست ! خلاصه هر جور که مایلی . اونم بخاطر گل روت حراج کردم . بدو بیا ببر تا 110 نیومده!
:wink:

MrMohi

Active Member
راستی من اون قسمتی رو که 250 مگ هاستینگ رایگان میداد رو پیدا نکردم . کسی میتونه کمک کنه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا