parsbin گفت:تو چند تا انجمن اينو ميگي؟
saman_007 گفت:سلام I-zone جان و امير خان
نكه آقا صادق به جاي نگهبان ناك از Protector و تاريخ هاي ميلادي به جاي شمسي استفاده مي كنن امنيتش بالا رفته ديدين اشكال كار ايران نيوك كجا بود . Izone برو از Platinum استفاده كن كه يوقت هك نشي![]()
به نظر من كه نه نظر همه اگه بخواد توي جمع نيوكر ها كسي هواسش باشه اونم تو هستي كه مزخرفترين Nuke رو داره البته مزخرف نيست پلشته
يارو هرچه توي Warp-speed گير آورده گذاشته كه شايد كسي دانلود كنه![]()
صادق جان دوست دارم اينجوري نكن قيافت رو ميگن كم آورده![]()
به كسي نگي :twisted:
فرهاد عزيزizone گفت:صادق جان منظور شما را درست متوجه نشدم!!!
یعنی شما در پلاتینیوم کدهای جدا بافته از دیگران دارید که اصلا هک نمیشه؟؟ یا نیازی به امنیت سرور نیست؟
نكه آقا صادق به جاي نگهبان ناك از Protector و تاريخ هاي ميلادي به جاي شمسي استفاده مي كنن امنيتش بالا رفته ديدين اشكال كار ايران نيوك كجا بود . Izone برو از Platinum استفاده كن كه يوقت هك نشي
به نظر من كه نه نظر همه اگه بخواد توي جمع نيوكر ها كسي هواسش باشه اونم تو هستي كه مزخرفترين Nuke رو داره البته مزخرف نيست پلشته
يارو هرچه توي Warp-speed گير آورده گذاشته كه شايد كسي دانلود كنه
صادق جان دوست دارم اينجوري نكن قيافت رو ميگن كم آورده
به كسي نگي
فرهاد عزيز
اصلا منظور من راجع به نيوك نبود ! سايت شما از انجمن هك شده و بايستي انجمنتون رو بروز ميكرديد ! ربطي به موضوع من نداره !
من كلي گفتم توي هر ضمينه اي حالا چه پرتال چه انجمن چه ....
اين نظر شخصي من بود در مورد تمامي پرتال ها ! نه فقط نيوك !
بيشتر نظر من روي اينكه بايد پرتال امنيتش بالا باشه و نبايد از سرور كمكي گرفت ! البته چرا براي mysql نياز شديدي به امنيت سرور داريم ولي براي مسائل ديگر ...
مثلا يك راه ديگر !
شما ميتوني فلدر admin موجود در شاخه انجمن رو سطح دسترسيش رو 444 بزاري . اينطوري كسي نميتونه وارد بشه !
صادق جان کاملا درست می گید
نیوک عادی رو باید بزارن کنار!