ايده براي سايت رستوران

سلام .

من يك طراح حرفه اي سايت نيستم اما براي يكي از آشنايان مي خوام يه سايت طراحي كنم كه اون سايت يك رستوران ايراني هست. اما اصلا چيزي به ذهنم نمي رسه. اگر نمونه اي چيزي داريد ترو خدا به من بديد. يا اصلا يه نظري يه چيزي :wink:

مرسي

Masih

Well-Known Member
سلام!

فكر كنم براي اين كار بهتره چند تا سايت از سايتهاي معروفترين رستورانهاي دنيا رو ببيني و خودت از اونها ايده بگيري كه البته بايد با سليقه خودت طوري طوشون تغيير بدي كه با سليقه ايروني جور دربياد (مثلا به جاي عكس پيتزا ميتوني عكس يك دست چلوكباب كوبيده رو بگذاري!!! :wink: )

موفق باشي.

http://www.mcdonalds.com
d:
آقا اگه ديدي نتونستي عكس مكس بفرست من با فلش نه با سوييش d: باست يه كاري ميكنم ... چون ايده دارم اساسي ... ارزونترم حساب ميكنيم ديگه!!!

faridj

Member
دوست عزیزازاونجا که شما یک سایت برای رستوران ایرانی میخواهید درست کنید بهتره که اول به

یکسری سایت های ایرانی سر بزنید.--------اینجا--------

یا اینکه میتونید نمونه ی دیگر کشور ها را ببینید.-----------اینجا----------- و ------------اینجا-------------

یا اینکه میتونید برید ------------اینجا-------------- که سایتی است که خود من درستش کرده ام برای یک رستوران ایرانی. (من هم یک طراح حرفه ای نیستم )

سلام.
از همه شما ممنون. من اين سايت رو طراحي كردم. ببينيد خوبه؟ اشكالاتش رو بهم بگيد. من طراح حرفه اي نيستم اما خب سعي خودم رو كردم. پس منتظر هستم.

Pars Restaurant

البته هنوز يك سري چيزا مونده بايد بهش اضافه كنم. همه لوگو ها و عكس ها و اينا رو هم خودم طراحي كردم. البته هنور مثلا يه قسمت مي خوام اضافه كنم به نام فوتو(عكس) و عكس غذاهاي ايراني رو بذارم. اما حالا فعلا روي همين يه نظر به من بديد. ممنون.

platina

Member
سلام
صفحه اولش (main.html) خوبه ولي بهتره كه600 در 800 كار بشه و كادر هايي كه هست بهم نزديك تر بشن.
و در صفحه index كه در اول بالا مي آد تصوير رو اگه بتوني با فلش انيميشن كني خوشگل تر هم مي شه.
مثل اين كه من ساختم: http://www.azarsolmaz.com
و توصيه بعدي من در موردرنگ زمينه است كه بنظر من روشن تر باشه براي سايت رستوران بهتره.
آخر سر هم به شما مي گم كه حتما از سايت فريد ديدن كنيد.
آدرس ميدم يه پرس كوفته تبريزي هم برام بفرست :) :wink: :lol: :D

جدیدترین ارسال ها

بالا