** ايجاد يك چت‌روم باصفاي مجيد‌آنلايني در شب يلدا **

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
بچه ها اون اي دي كه گفتم رو add گنيد تا فردا شب بتونم invite كنمتون
مجيد

• Like
Reactions: !!!

iman_flash

Active Member
آقا مجيد اگه خبرشو تو صفحه اول بذاري بچه‌هاي بيشتري ميبينن‌...

magid

Member
با سلام
آقا من با اينكه زياد چت مت بلد نيستم رام مي ديد :?:

قول مي دهم هيچي نگم فقط به صحبت بچه ها گوش بدم :wink: :wink:

آيدي من :

magid_3535

با تشكر

مجيد( 8O )

siavash45

Member
Majid گفت:
آقا من ديشب يك اي دي ساختم توي ياهو براي همين شب يلدا فقط .. اينو اگر ميتونيد add كنيد كه من اون روز باهاش آنلاين بشم همتونو Invite كنم البته بقيه دوستان هم اگر ميخوان اي دي هاي خودشونو بدن كه از اون طريق هم بشه invite كرد...

آقا زمانش هم همون روز يكشنبه شب ساعت 10:30 به بعد در چت روم Majid Online Yalda Night (راستي اسم رو درست نوشتم)

اي دي:
mo_yalda

مجيد
آقا مجيد آي دي كه نوشتيد ظاهرا كار نمي كنه ..يعني ميگه همچين آيدي نيست كه ما add كنيم..نمي دونم بچه هاي ديگه امتحان كردن يا نه؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آاق من همين الان توي اين آي دي بودم
mo_yalda

مجيد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
خبر اين قرار رو در صفحه اول قرار دادم..
اينم خبر ..

دوستاني كه مايلند در سايت و وبلاگ خودشون هم دوستان رو دعوت كنند ميتونن از اين خبر استفاده كنند:

با توجه به پيشنهاد كاربران سايت بر آن شديم كه در اولين شب زمستان و شب يلدا اولين قرار عمومي Virtual خود را در يكي از رومهاي ياهو برگذار كنيم. در اين شب ما براي زنده نگاه داشتن اين شب باستاني دور هم جمع ميشويم و به بحث و گفتگو ميپردازيم. خوشحال ميشويم شما را هم در جمع خود ببينيم.
چنانچه مايليد ساعاتي را با هم باشيم لطفا اي دي mo_yalda را در ياهو مسنجر خود اضافه كنيد. ما از ساعت 22:30 يكشنبه 30 آذر ماه 1382 وارد اين آي دي ميشويم و دوستاني كه اين آي دي را اضافه كرده اند را به جمع خود دعوت ميكنيم.
به اميد ديدار

مجيد

iman_flash

Active Member
شب بسيار خوب و خوشي بود و در جمع بچه‌هاي باحال مجيدآنلاين و به خصوص خود اقا مجيد واقعا خوش گذشت و لذت برديم.
اميدوارم بازم از اين برنامه‌ها باشه...

ارادت

Saeid Taheri

Active Member
با ور كنيد من اصلا فراموش كردم چند ساعت پيش كه با آقا مجيد داشتم صحبت ميكردم ايشون كه يادم انداختن تازه يادم اومد حيف شد ان شاء دفعه بعد
موفق باشيد

Scorpio

Member
آقا دسته همگي درد نكنه ....
خيلي خيلي خوش گذشت ....
راستي آقا ديشب كه شب چله بودش همه يه جايي دعوت بودن ... مثلا من با هزار بد بختي و ... تونستم كه ساعت 1:30 نصفه شب بيام خونه و به جمع مجيد آنلايني ها بپوندم .... و به همين دليل نتونستم درست حسابي دوستان رو زيارت كنم .....

خالا به همبن دليل از دوستان خواهش ميكنم كه يه پنج شنبه شبي دوباره قرار بذاريم كه بتونم از اول وقت بيام و افتخار ديدن دوستان بيشتري رو داشته باشيم ....

راستي آقا ديشب كه آهنگ ماهنگ گذاشته بودم يه بنز خوشگل 110 اومد پشت خونمون و يه نيمچه آژير زد ... خلاصه كه شانس اورودم .....

آقا من همين جا از همه دوستام (آقا مجيد ، آقا رضا ، آقا ايمان گل ، سلمان عزيز ،آقا امير ، Activegrafix , longhorn و...... كه اسمهاشون يادم نيست) تشكر ميكنم ...

موفق باشيد

علي

parpar

Member
سلام
اقا من ديشب دوبار اومدم اما هيچ خبري نبود كه
5-6 نفر بيشتر نبودن . اقا مجيدم كه ماشالله قال گذاشت همه رو !!

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

بچه ها به منم خيلي خوش گذشت.. خيلي حال كرديم در جوار دوستان..

البته از دوستاني كه زودتر اومده بودن و رفته بودن بايد عذر خواهي كنم كه من حقير نتونستم در خدمتشون باشم.. چونكه راستش ما هم بدون هيچ برنامه ريزي قبلي برامون مهمون اومدش و من فقط تونستم ساعت 10:30 بياد چت روم رو بسازم و بچه ها رو invite كنم بعدش رفتم و ساعت 12:30 اومدم :cry:

راستي آقا فكر علي (كه فكر خودم بودش توي چت گفتم.. چرا حق كپي رايت رو رعايت نميكني علي:lol::wink:) هم فكر خوبيه.. اگر بشه كه از اين قرارهاي virtual هرزگاهي بذاريم خوب ميشه..
من تابستون با mehdi_fel در اين مورد صحبت كرده بودم قرار بودش اون كلا بشه مسئول قرار عمومي ها و كلا همه چيز رو اون برنامه ريزي كنه .. اما خب مثل اينكه متاسفانه نشدش.. اما اگر دوستان موافق باشند هر چند وقت يك بار يك قرار بذاريم..
راستي فقط بيايم يك برنامه بريزيم كه بشه يك جوري يكي يك چت روم بسازه و بقيه بيان يعني وجود من حتمي نباشه..
اومديو يك شب قبل از قرار ما افتاديم مرديم اون وقت همه سر كار ميمونن...
مثل ديشب كه خيلي ها برام pm داده بودن بابا چرا سر كار گذاشتي.. ولي به خدا من سر كار نذاشتم.. من ساعت 10:30 چت روم رو ساختم بچه هايي كه در اون لحظه بودن رو هم invite كردم

مخلصيم

مجيد

Scorpio

Member
به دمت گرم مجيد ...
مثل اينكه من ساعت 1:30 اومدم ... اگه اين قرار رو هم داشتيد و من اطلاعي نداشتم ...
ولي بازم ببخشيد ...

علي

جدیدترین ارسال ها

بالا