سلام
ساسان جان گمونم يكم بيراهه رفتيد
اين مراحلي را كه ميگم دنبال كنيد..
1. در قسمت گروههاي كاربري يك گروه جديد ايجاد كنيد.
براي اينكار به قسمت مديريت بريد و بعد بر روي شستي گروه جديد كليك كنيد.
مشخصات گروه را در صفحه بعد وارد كنيد و براي گروه يك مدير در نظر بگيريد ( خودتون را انتخاب كنيد بهتره).
بعد گروه را به حالت بسته بزاريد .
2. تا اينجا كار تمومه ! بايد سطح دسترسي اين گروه را فعال كنيد...
فرض ميگيريم كه شما يك انجمن به اسم روانشناسي باليني داريد و اسم گروهي هم كه ساختيد اينه : گروه مديران رواانشناسي باليني .
حالا ما ميخوايم كه اين گروه مدير انجمن روانشناسي باليني باشه !
براي اينكار بايد بريد به قسمت : گروه هاي كاربران بريد و بعد از لينك هاي موجود در اون گزينه اجازه دسترسي را كليك ميكنيد..
بعد در ليستي كه جلوي شما هست گروه جديدي را كه ساختيم انتخاب كنيد (يعني گروه : مديران روانشناسي باليني) بعد در صفحه جديد ليست انجمن هايي كه داريد را ميبينيد..
شما كافيه انجمني را كه ميخوايد ( يعني انجمن روانشناسي باليني !) را انتخاب كنيد . كافيه كه از منوي كشويي كه جلوي اون هست گزينه مدير است را انتخاب كنيد !
همين و بس !
حالا اين گروه به اون انجمن دسترسي داره و فقط اعضاي اين گروه ميتونند با توجه به تنظيماتي كه در پست قبلي گفتم در انجمن تاپيك جديد ايجاد كنند !
3 . مرحله آخر اضافه كردن عضو به گروه هست !
اگر به اين انجمن (مجيد آنلاين) دقت كرده باشيد متوجه ميشيد كه جلوي هر انجمن نوشته تيم مديريت X ( كه x نام همون انجمن هستش) شما با كليك روي اون ميتونيد به قسمت مديريت همون گروه بريد و عوض اضافه كنيد..
يا راه دوم اينه كه مستقيما از منويي كه در سرلوحه صفحه هستش گروههاي كاربري را انتخاب كنيد و بعد هم گروه مد نظرتون را انتخاب كنيد و در آخر اعضاي مورد نظر را اضافه كنيد...
والسلام !
به همين راحتي هستش (من تست كردم و بعد پستم را زدم)
يك چيز ديگه.. هيچ فرقي نميكنه ! من هر مودي را كه خواستم روي بي بي تحت ناك هم نصب كردم و مشكلي نداشته.. (فقط بعضي از مود ها كه نياز به تغيير در ديتابيس دارشتند مشكل ساز بودند ! نصب ميشدند ولي سخت !)
نكته آخر هم اينكه شما اصلا از اون راهي كه خودتون گفتيد نريد و درجه را هم به مدير كلي تغيير نديد !
اون فقط يك لفظ هستش ! در عمل هر گروه ( يا كسي) كه به انجمني دسترسي داشته باشه مدير محسوب ميشه !
اگر خواستيد درجه اي براي مديرانتون در نظر بگيريد (مثل همين سايت) بايد از منوي مديريت كاربران و گزينه مديريت رتبه ها درجه جديد ايجاد كنيد و به مديرانتون ارجاع بديد...
مخلصم
سايان