ايجاد بخشي مخصوص موبايل

سلام
ضمن عرض سلام و خسته نباشيد
به نظر بنده ايجاد قسمتي براي موبايل و ... انجمن را پر بارتر مي كند
با تشكر.:twisted:

cold

Member
نظر من در این رابطه بر میگرده به هدر بالای سایت فکر کنم چیزایی که توی این سایت قراره باشه بایدربط به گرافیک داشته باشه دوست من . :)

majidonline.gif

با تشکر

آخرین ویرایش:

arashonline

Well-Known Member
اصلا درست نيست !

امكانن پذيرم نيست من اينو به عنوان يه كاربر ميگم !

index.php

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
همونطوري كه دوستان گفتن متاسفانه "امكان پذير نيستش"

ممنونم

مجيد

tafrehzan

Member
مثلا قالب هایی که من برای موبایل طراحی کردم جزو گرافیک حساب نمیشن ؟
یکم بازتر نگاه کنید
یه چیز دیگه ساختن بازی برای موبایل رو تو چه گروهی میشه دسته بندی کرد ؟

کارهای من را ببینید کاری کنید که از این نمونه های بیشتر انجام شود البته من وظیفه خودم میدونم که این کار رو ادامه بدم و لی شما هم بیشتر کمک کنید باتشکر نمونه ها : http://tafrehzan.php0h.com

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
tafrehzan حرف شما درست هستش اما چون این موضوعات در اقلیت وجود دارن ما نمیتونیم برای اونها انجمنهای اختصاصی ایجاد کنیم... میشه موقتا در مسایل عمومی گرافیک مطرح کرد اگر دیدم که طرفدار داره و روش کار میشه میتونیم انجمن اختصاصی هم ایجاد کنیم

مجید

alireza-metal

Active Member
دوست من اولندش که اگه هر سایتی رشته و فعالیت بخصوص خودشو انجام بده خیلی بهتره و در اون زمینه موفق تره --- اگه به این توجه نکنیم خیلی موضوعات هستش که باید تو forum آورد که مهمترینشون همین موبایل . satellite و سرگرمی و .. هستش --- و برای همه این زمینه ها انجمن های خوب و تقکیک شده وجود داره و میتونید استفاده کنید و در ارتقای آن کوشش کنید---

tafrehzan

Member
تفهیم شد .
ممنون از توجه شما امیدوارم این مسائل جای خود را در بین طراحان پیدا کنه و پیشرفتی را در این زمینه برای ما بدنبال بیاره
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا