درایو مجازی را با اکثر نرم افزارهای رایت مثل nero میشه ساخت ولی دی وی دی رو در سی دی رام نمیشه گذاشت به چند دلیل بافر دی وی دی رام بسایر بیشتر از سیدی رام هست یعنی در ثانیه اطلاعات بیشتری را پردازش میکنه اگه هم بتونی دی وی دی را با سی دی رام ببینی با سرعت خیلی خیلی کمی امکان پذیره و برای فیلم دیدن که اصلا نمیشه !
راستيتش يه گيج بازي در اوردم :d
رفتم همه اطلاعات فايل ها كامپيوترم رو توي دي وي دي پر كردم الان مشكلي كه پيش اومد اول براي دي وي دي رايتر بعد براي سيستمم كل سيستم رو فرمت كردم
الان اصلا حواسم نبود اول اين دي وي دي رو بگذازم تو دي وي دي رايتر وهمه اطلاعات رو بريزم تو سيستمم همينجوري بردم دي وي دي رايتر دادم گارانتي كه درست كنند
براي همين نياز شديد دارم كه اين فايل هاي داخل دي وي دي رو توي هارد كامپيوتر بريزم
ايا ميشه چنين چيزي؟
راهنمايي كنيد چطوري؟
والا اینقدر تند تند نوشتی من که نفهمیدم چی کار کردی !!!
منظورت اینه که الان کل زندگیت توی همون چند تا دی وی دی هست و هاردت خالیه و باید دی وی دی ها رو به هارد منتقل کنی و دی وی دی رام نداری دادی درست کنند میشه کاری کرد که از طریق سی دی رام بریزی تو هارد باید بگم نه باید صبر کنی دی وی دی رامت درستش بشه !!!
اگه خیلی عجله داری بده بیرون برات لون دیوی دی ها رو سی دی کنن ! (ولی تعدادش میره خیلی بالا ها !)
اوكي پس نميشود
اين كه برم يه جا كه تبديل كنه رو مي دونسم
ولي اين اطلاعات يه چيزاي ناجور هم توشه نمي خوام اوني كه داره تبديل مي كنه ببينه يا براي خودش برداره!