غیره اون قدیما...

ronironiz

New Member
سلام مهران عزیز کارت واقعأ عالی شده ، این عکس چقدر به آدم آرامش میده و چقدر طبیعی کار کردی خدا رحمت کند مادربزرگ شما را من اگه این گرسوز را داشتم حتمآ به عنوان یادگاری و دکوری نگه میداشتم آدم نمیتونه در برابر استادی چون شما و استادید دیگر اظهار نظر کنه ولی من فقط نظر شخصی و یا سوالی که برایم پیش آمده را مطرح میکنم بنظر من پوسیدگی قاب پنجره خیلی منظم و یکنواخت است یعنی رنگ کمی تازه است و پوسیدگی ... و شیشه چراغ هم حدس واقعی نمیدهد ولی پارچه زیر آن چقدر زیبا شده و انعکاس قاب عکس و پایه چراغ و پرده و حتی کنده شدن دیوار هم دقت و ظرافت شما را نشان می دهد البته نظر منم اینه که از عکس واقعی مادر بزرگتان استفاده کنید .به امید موفقیتهای روزافزون شما

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام مهران عزیز کارت واقعأ عالی شده ، این عکس چقدر به آدم آرامش میده و چقدر طبیعی کار کردی خدا رحمت کند مادربزرگ شما را من اگه این گرسوز را داشتم حتمآ به عنوان یادگاری و دکوری نگه میداشتم آدم نمیتونه در برابر استادی چون شما و استادید دیگر اظهار نظر کنه ولی من فقط نظر شخصی و یا سوالی که برایم پیش آمده را مطرح میکنم بنظر من پوسیدگی قاب پنجره خیلی منظم و یکنواخت است یعنی رنگ کمی تازه است و پوسیدگی ... و شیشه چراغ هم حدس واقعی نمیدهد ولی پارچه زیر آن چقدر زیبا شده و انعکاس قاب عکس و پایه چراغ و پرده و حتی کنده شدن دیوار هم دقت و ظرافت شما را نشان می دهد البته نظر منم اینه که از عکس واقعی مادر بزرگتان استفاده کنید .به امید موفقیتهای روزافزون شما

ممنون از توجه و نظرت
خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
از مادربزرگم یه چراغ دارم که حدود 40 سال عمر داره و تو دکور اتاقم جا دادم ولی اینطوری نیست
اگر بعضی جاهاش واقعی نمیزنه به خاطر اطلاعات کمم تو اون زمان بود

بازم ممنون :rose:

sina 2020

Well-Known Member
خسته نباشی

از اینکه یه فایل سه بعدی رو دوباره سه بعدی کردی خیلی خوشم اومد . منم به رندر داخلی دیدم خیلی باحاله به سرم زده بسازمش

Mehran coyote

Well-Known Member
خسته نباشی

از اینکه یه فایل سه بعدی رو دوباره سه بعدی کردی خیلی خوشم اومد . منم به رندر داخلی دیدم خیلی باحاله به سرم زده بسازمش
فایلشو نداشتما فقط عکسشو دیدم :د
اگه دوسش داری بزن که هم تمرین باشه هم اینکه هر جور میخوای میتونی ازش رندر بگیری
ممنون

عالی شده ، آفرین تو تکسچرهاش از normal bump هم استفاده کردی ؟

اره بیشتر بدنه چراغ نرمال داره ولی از ادشینال بامپ هم استفاده کردم

مرسی

JEYDI7

Active Member
راستی برای ساخت درخت ها از چه ابزاری استفاده کردی ؟ (Forest pack بوده )

Mehran coyote

Well-Known Member
درختای بیرون فقط یه عکس هستن
که بعداز رندر با فتوشاپ با کلی کلنجار رفتن و دردسر اضافه شده :د

ولی کلا برای درخت کاری از forest استفاده نمیکنم چون باهاش راحت نیستم
میدونی تفاوتش با مولتی اسکاتر چیه؟

مولتی اسکاتر رو خودت مدل بهش میدی تا پخشش کنه
ولی فورست خودش چند مدل درخت داره که پروکسی میکنه و به تو نشون نمیده فقط به صورت عکس تو منوهاش میتونی مدل رو انتخاب کنی

آخرین ویرایش:
خیلی دوست داشتم کارتو . دستت درد نکنه. فقط واسه دستگیره پنجره و قفلش یه متریال دیگه بده . در کل عالی

Mehran coyote

Well-Known Member
خوبه راجع به پلاگینا توضیح می دی؟

از بلاگین خاصی استفاده نکردم تو این کار
وی ری هست که موتور رندری هست که رندر زدم
و کمبودهای رندر رو با curve خوده فتوشاب انجام دادم و حتی بامپ و گلاسینس ها رو هم با خوده فتوشاپ در آوردم
و هیچ بلاکینی استفاده نکردم

ممنون

Mosoly

Member
سیدمرتضی!

سلام....مثل همون کار لیوان ای که ساخته بودید قشنگ و مجذوب کننده شده. خواهشا اگه برای شما زحمتی نیست یا کل کار تون یا بخشی از کارتون رو آموزش فیلمی قرار بدید......موفق باشین....
WWW.One-graphist.ir

جدیدترین ارسال ها

بالا