اونایی که می خوان جملات فارسی رو از ایکسمل بیارن تو فلش ، بیان تو !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

++Hadi++

Active Member
سلام
میگم حالا اگه یه بنده خدایی پیدا شد که خواست این کارارو تو یه تمپلیت با ac 2.0 انجام بده چی؟؟؟
یعنی می خوام بگم برای اکشن اسکریپت 2 چی؟
سلام
من با اکشن اسکریپت 2 اصلا کار نمی کنم .
ولی تریپ استفاده از فارسی استایل در مورد اکشن اسکریپت 2 تقریبا شبیه به استفاده از اون در اکشن اسکریپت 2 هست فقط باید کلاسهای فارسی استایل مخصوص اکشن اسکریپت 2 رو دانلود کنید و از اونها استفاده کنید و نیز ، از دستورات اکشن اسکریپت 2 در داخل فایل سورستون استفاده کنید . دامین سایت فارسی استایل دچار مشکل شده و شاید به زودی حل بشه ... اگر هم دوستانی مثل آقا مرتضی unknownuser یا دوستان دیگری مثل آونگ 2005 که خودش حرفه ای اکشن اسکریپت 2 هستند ، کلاسهای مخصوص فارسی استایل اکشن اسکریپت 2 رو داشتند ، می تونن اونها رو در اختیار شما قرار بدن . در مورد فونتهاش هم مطمئن نیستم که فونتای اکشن 2 و 3 مشترکند . باز بپرسید ...
بای...

Mr. LonelY

کاربر فعال
سلام
سایت farsistyle که بسته شده من هنوز موفق نشدم فونت ها رو بگیرم . اگه کسی داره لطفا لینک بذاره من بردارم. مرسی

با تشکرات فراوان از دوست بسیار خوب و گلم هادی جان
ولی فکر نکنم فونت های as3.0 با as20 فرقی داشته باشه، البته فکر کنم

آقای ghelgholi من هم فونت ها و هم کلاس fs برای as2.0 رو تو پستی که درخواست کرده بودی گزاشتم

ghelgholi

New Member
ok ازتون ممنون .... فونتا و کلاس و گرفتم حالا امتحان می کنم ببینم چی میشه.
فقط یه مشکل کوچیک دیگه هم دارم اونم اینه که من با استفاده از extention manager ؛ farsistyle رو نصب کردم اونجا نشون داد که نصب شده ولی تو خود فلش از منوی window زیر منویother panels که میگردم نیست. اصلا هیچ جای منوی window نیست. من از cs4 استفاده می کنم. یعنی به نظر شما از چیه ؟ دوبار هم امتحان کردم نشد.

آخرین ویرایش:

Mr. LonelY

کاربر فعال
ok ازتون ممنون .... فونتا و کلاس و گرفتم حالا امتحان می کنم ببینم چی میشه.
فقط یه مشکل کوچیک دیگه هم دارم اونم اینه که من با استفاده از extention manager ؛ farsistyle رو نصب کردم اونجا نشون داد که نصب شده ولی تو خود فلش از منوی window زیر منویother panels که میگردم نیست. اصلا هیچ جای منوی window نیست. من از cs4 استفاده می کنم. یعنی به نظر شما از چیه ؟ دوبار هم امتحان کردم نشد.

جواب سوالتو میتونی تو لینک زیر پیدا کنی

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=129293

آونگ جان به سوالت جواب داده، اما اگه مشکلت حل نشد بگو

ghelgholi

New Member
آونگ جان , آقا مرتضی عزیز: بچه ها میگن استاد as2.0 شمایید . اگه لطف کنید همین کارو برای as2.0 اینجا توضیح بدید تاپیکو کامل کردید.
دمتون گرم.

Mr. LonelY

کاربر فعال
آونگ جان , آقا مرتضی عزیز: بچه ها میگن استاد as2.0 شمایید . اگه لطف کنید همین کارو برای as2.0 اینجا توضیح بدید تاپیکو کامل کردید.
دمتون گرم.

دوست عزیز برو دنبال as3.0، بیخیال as2.0 شو
من بدجوری پشیمونم که دارم با as2.0 کار میکنم
تا چند وقت دیگه cs5 میاد، ما هنوز از تکنولوژی عقبیم
:sad:

ghelgholi

New Member
راستش امروز فردا میکنم که برم ولی فعلا گرفتار یه پروژه ام که باید تمومش کنم. بعدش حتما این کارو میکنم.
از راهنماییت ممنون.

Asra_P

Member
ممنون که راهنمایی کامل کردید.
از دیتابیس میخوام اطلاعات فارسی بیارم.چطور این فارسی استایل رو با کد as 2.0 وارد کنم که خودش خودکار کارکنه

Asra_P

Member
کمک فوری برای حرف ل

حرف ل در فلش وقتی از xml میاد ، درست نمایش داده نمیشه!!! مشکل از کجاست؟!!!
ممنون

rafighi

Member
دوست عزیزمون icwiiw که گفته از نرم افزار notepad++ استفاده کنید من این کار رو کردم ولی جواب نمیده لطفا راهنمایی کنید

rafighi

Member
دوستان همه از as3 مثال زدن میشه از as2 هم مثال بزنید و یه فایل ایکسمل فارسی رو لود کنید نمونه برامون بفرستید
ممنون از راهنمایی و کمک دوستان

rafighi

Member
من با اسکریپت 3 برنامه نوشتم می تونم ایکسمل فارسی رو بخونم ولی یه مشکل دارم من می خوام این اطلاعات رو در یک comboBox قرار بدم ولی comboBox فارسی رو درست نشون نمی ده چیکار میشه کرد آیا باید فونت comboBox را عوض کرد یا راه دیگری هم هست، در ضمن فونت comboBox را چطوری می شود عوض کرد ؟

++Hadi++

Active Member
برای کانورت یه متن ، نیازی به یک شی از نوع textfield هست که واسطه ای برای متد convert بشه و بعد از convert شدن می تونی تکست اونو به یک ارایه بریزی .
در مورد combobox نمی دونم ولی اول یه تکست باکسو واسطه قرار بده و متون ترجمه شده اونو در یک ارایه بریز و بعد متون فارسی رو به کومبو باکس بریز شاید درست شه .
البته بازم می گم مطمئن نیستم.
همچنین به این صفحه برو و سوالی رو که من از اقا مرتضی پرسیدم و جوابی که ایشون دادن رو با دقت بخون:
http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=124631&page=6
بای...

rafighi

Member
دوستان من به یه مشکل دیگه هم بر خوردم فرض کنید یه سری اطلاعات رو می خواهید از یه فایل xml لود کنید این اطلاعات فارسی هستند شما می خواهید این اطلاعات را در صفحه نشان بدهید اما تعداد این اطلاعات از سایز صفحه ای که در نظر گرفتید بیشتر است و شما می خواهید از کامپوننت scrollBar فلش استفاده کنید. لطفا راهنمایی کنید اگه می تونید یه مثال یا یه نمونه بدید.

Mr. LonelY

کاربر فعال
دوستان من به یه مشکل دیگه هم بر خوردم فرض کنید یه سری اطلاعات رو می خواهید از یه فایل xml لود کنید این اطلاعات فارسی هستند شما می خواهید این اطلاعات را در صفحه نشان بدهید اما تعداد این اطلاعات از سایز صفحه ای که در نظر گرفتید بیشتر است و شما می خواهید از کامپوننت scrollBar فلش استفاده کنید. لطفا راهنمایی کنید اگه می تونید یه مثال یا یه نمونه بدید.

تو این آموزشی که هادی جان گزاشتن از scroll هم استفاده کردن، شما فایل رو دانلود کنی کد scroll توش هست
البته scrollش به صورت دکمه ای هست نه بار!!

YTERROR

Active Member
کاشکی برای اشکن 2 هم نمونه می زاشتین که از طریق فایل XMl لودشه

موفق و پیرو زباشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا