اولین Matt painting من

MOSTAFA

کاربر فعال
به نظر من یک سری نسبتهای فیزیکی توی طرح رعایت نشده.

در مورد نورپردازی و زاویه تابش سیمین و black.dragon توجیه علمی هم برای حرفاتون هست یا نه بستگی به توجه

و دقت توی طرح داره؟

خوش باشید.
در واقع هر دو... شما باید با استفاده از یک سری قوانین بازتاب، پرسپکتیو و ... و با نگاه دقیق حتی به ریز ترین جزئیات سعی در طبیعی نشان دادن عکس خود کنید. شما میتونید با تمرین زیاد و آنالیز Highlight ها و Shadows (همون تابش نور و سایه...) مهارتتون رو در نور پردازی بالا ببرید.:wink:

mehdi2477

Member
من اول از همه از pclord عزیز معذرت میخواهم . امیدوارم گله مند نشه.

خوب پس به نظر شما راه علمی تست Highlight و Shadows + دقت در کار هستش . خوب پس چرا سیمین یک حرف

دیگه میزنند. یا شاید ایشون از یک راه دیگه تست میکنه ؟ :-?

30min

Banned
خوب پس به نظر شما راه علمی تست Highlight و Shadows + دقت در کار هستش . خوب پس چرا سیمین یک حرف

دیگه میزنند. یا شاید ایشون از یک راه دیگه تست میکنه ؟
خوب مهدی خان باید خدمتتون عرض کنم بعضی از چیزها هستش که نمیشه با فیزیک توضیحش داد .
چون دقیقا مشخص نیستش که این طرح مال چه ساعت و چه دقیقه ای از روز هستش !
تازه در اون حالت هم عوامل جوی تابش نور رو تغییر میدن همچنین زاویه دید و موانع و .... .
در این چنین مواردی میشه به عکس های موجود در اینترنت مراجعه کرد که در اونها تابش مشخص هستش .
در این عکس تابش وجود داره و تا اونجایی که من دارم میبینم روی ابرها هم نور بازتاب هستش البته اگر سمت راست ابرها روشن تر بشه مطمئنا طبیعی تر میشه که در اولین پستم کامل گفتم .
در ضمن نکته ای که یادم رفت بگم اینه که انسان چشم قویی داری برای این موارد .
من یک طرحی گذاشتم در گالری که میخواستم همین مورد رو تست کنم .
یک مکعب گذاشتم تو رندر سه بعدی و با فتوشاپ نورها و سایه ها رو اضافه کردم .
در چنین حالتی چشم ناخودآگاه آنالیز میکنه سایه ها رو و در صورتی که جایی نور یا سایه اضافه یا کم باشه چشم به راحتی تشخیص میده .
به همین خاطر هستش که بعضی مواقع آدم با خودش میگه این طرح یک جاییش ایراد داره اما نمیدونم کجاش !
اوکی ؟! :wink:

MOSTAFA

کاربر فعال
من اول از همه از pclord عزیز معذرت میخواهم . امیدوارم گله مند نشه.

دیگه میزنند. یا شاید ایشون از یک راه دیگه تست میکنه ؟ :-?
البته من به طور کلی گفتم و منظورم با این طرح نبود... اما خوب شاید سیمین خانوم برداشتی غیر از برداشت من داشته باشه و این طبیعیه هر کس دیدی متفاوت نسبت به یک مسئله داره... برای شناخت صحیح Highlight و Shadows باید تمرین کرد. بهتره از روی اجسام و آبجکت ها از زاویه های مختلف نور طراحی کنی (سیاه قلم) اینطور راحت میتونی تسلط پیدا کنی:green::wink:

perna

Member
ابر های کار خیلی مصنوعی اند یه خورده blur ــِش کنی خیلی خیلی بهتر میشه

در کل هم طرح باحالیه..:green:

pclord

کاربر متخصص
نه دوست عزیز ، چرا ناراحت بشم، اتفاقا خیلی از این بحث ها خوشم میاد، نکات آموزنده زیاد داره.

چند روز پیش مقداری از مشکلات رو برطرف کردم، الان ببینید، بنظرتون خوبه؟ فقط ابرهارو هر کاریش کردم کارتونی بشه، بد در میومد و با صحنه مطابقت نداشت. فونت مناسب هم نداشتم.توی تایپیک جدید گذاشتم.

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=145982

جدیدترین ارسال ها

بالا