اولین Matt painting من

pclord

کاربر متخصص
سلام بچه ها :green:

امیدوارم همگی خوب باشید.
N_aggressive%20(16).gif

تا امروز هیچی Matt painting انجام نداده بودم، میخوام از این به بعد بهش بیشتر توجه کنم.تازه اول کاریم.این اولین کار من در اولین روز یادگیریست.فقط من چون هنوز آموزشی برای Matt painting ندیدم، اصول و قوانینی که باید رعایت بشه رو نمیدونم، خوشحال میشم با نظرات خودتون برای بهتر شدنش کمک کنید.بعدا اگه تونستم تری دی شو هم درست میکنم.

Adobe Photoshop
3 ساعت

این تصویر اصلی بود، میخواستم یه سری قلعه و .. بهش اضافه کنم ، همینطور رفتم جلو یهو دیدم چیزی ازش نمونده :

1-
http://up.iranblog.com/Files/3843a2523aeb44619d0c.jpg
2-
http://up.iranblog.com/Files/e0c4b73a4a2b4aed90d1.jpg

اینم Matt painting:

11285b803e954427b392.jpg

سایز بزرگ:
http://up.iranblog.com/Files/046a968bc6fc45baa3a5.jpg

موفق باشید.::oops:

آخرین ویرایش:

Darkknight

Member
راستی :
- قلعه هم اصلا واقعی نشده
- تصویر اطراف اون پرنده هم پاک نشده و مشخصه که از یکجایی بریدید
- طرف راست رو که نگاه کنید یک جورایی همخونی نداره

کلا تصویر کوچیکش قشنگ شده ولی اگه تصویر رو بزرگ کنید کلی مشکل داره
:rose:

30min

Banned
اول از همه بگم برای اولین کار خیلی خیلی خوب هستش .
دوم از همه ! بگم تو گوگل که بزنی MattePainting اولین نتیجه ای که پیدا میکنه که همون خونه هست یکی از بهترین آموزش های MattePainting هستش .
خوب بریم سراغ طرحت :wink:
پرسپکتیو قلعه های سمت چپ به نظرم خوب شده البته در کپی و Paste زیاده روی شده به نظرم و بیننده سریعا متوجه موضوع میشه !
در مورد در بریها کم لطفی کردی ! تا جایی که میتونی از PenTool برای سلکت ها استفاده کن ( به خدا من با PenTool فامیل نیستم ها :wink: )
به نظرم از MagicWand استفاده کردی که اصلا به نظرم مناسب یک همچین دربری نیستش و نتیجش خوب نمیشه .
برای طرحهایی مثل ابر از محو کردن گوشه ها باید پرهیز کرد چون مشخص میشه و چشم نسبت بهش حساس .
بهترین کار اینه که کل عکست که ابرها توشن رو به Channel ها ببری و Levels رو ببری بالا و سلکت کنی و در صحنه اصلی Fill کنی .
شاید بیشترین کاربرد فیلترها در MattePainting باشه !
مثلا استفاده از MotionBlur برای بال اون عقاب و اژدها صحنه خیلی زیبایی رو میسازه .
درخشش نور به نظرم ColorDodge باشه و خوب هم شده البته یک کمی باید Opacity رو پایین بیاری . ( مکس کارا خدای نورن دیگه :wink: )
سمت راست تصویر چشم رو اذیت میکنه و چیدمان مناسبی نداره .
برج میلاد از لحاظ پرسپکتیو خوب اما مکانی که قرار داره باعث میشه طبیعی نشه .
یه سئوال ؟
سمت راست ترین ساختمان که از ورودیش نور اومده بیرون .
نور اون رو هم ادیت کردی ؟ اگه آره که خیلی عالی شده اگر نه هم که هیچ چی !
بالاش هم که دقیقا مشخص نیست چه اتفاقی افتاده که اینطوری کش اومده !
دیگه ....
PCLORD هم فونتش رو عوض کن ! :lol:
در کل خوب بعد از تغییرات مطمئنا عالی میشه .
موفق باشید .

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
كار خوبي شده تبريك ميگم
يكم روي نور پردازي و برش ها دقت كنيد بهتر هم ميشه
مثلا برش دور گردن اژدها احساس ميكنم جاي كار بيشتري داره
يا نور پردازي برج ميلاد ميتونه با دقت بيشتر بهتر بشه
ولي براي كار اول خيلي خوبه

موفق باشيد دوس جان

main

Well-Known Member
سلام خشته نباشی .
خوب شده ولی فک کنم دروازه سمت راست یکم تو آفسایده...
ولی در کل زیباست:rose:

pclord

کاربر متخصص
از تمام دوستان به خاطر نظراتشون تشکر میکنم. خیلی کمک کردن. همچنین از شما سیمین خانوم ، خیلی کمک کردین.ببخشید به همه ی پست ها جواب ندادم.

این روزا امتحان دارم نتونستم روش کار کنم.امروز همه ی مشکلات رو اصلاح کردم و در اولین فرصت آپ میکنم ، اگه مشکل دیگه داشت کمکم کنید. راستی میخوام تری دیشو هم درست کنم و انیمیشنش کنم، فقط کاملا تایید بشه رفته برای تری دی.

موفق باشید.:oops:

30min

Banned
MattePaint این طرح به صورت 3D باید خیلی عالی بشه من که کانتر رو زدم ! :wink:

MOSTAFA

کاربر فعال
اول از همه بگم برای اولین کار خیلی خیلی خوب هستش .
دوم از همه ! بگم تو گوگل که بزنی MattePainting اولین نتیجه ای که پیدا میکنه که همون خونه هست یکی از بهترین آموزش های MattePainting هستش .
خوب بریم سراغ طرحت :wink:
پرسپکتیو قلعه های سمت چپ به نظرم خوب شده البته در کپی و Paste زیاده روی شده به نظرم و بیننده سریعا متوجه موضوع میشه !
در مورد در بریها کم لطفی کردی ! تا جایی که میتونی از PenTool برای سلکت ها استفاده کن ( به خدا من با PenTool فامیل نیستم ها :wink: )
به نظرم از MagicWand استفاده کردی که اصلا به نظرم مناسب یک همچین دربری نیستش و نتیجش خوب نمیشه .
برای طرحهایی مثل ابر از محو کردن گوشه ها باید پرهیز کرد چون مشخص میشه و چشم نسبت بهش حساس .
بهترین کار اینه که کل عکست که ابرها توشن رو به Channel ها ببری و Levels رو ببری بالا و سلکت کنی و در صحنه اصلی Fill کنی .
شاید بیشترین کاربرد فیلترها در MattePainting باشه !
مثلا استفاده از MotionBlur برای بال اون عقاب و اژدها صحنه خیلی زیبایی رو میسازه .
درخشش نور به نظرم ColorDodge باشه و خوب هم شده البته یک کمی باید Opacity رو پایین بیاری . ( مکس کارا خدای نورن دیگه :wink: )
سمت راست تصویر چشم رو اذیت میکنه و چیدمان مناسبی نداره .
برج میلاد از لحاظ پرسپکتیو خوب اما مکانی که قرار داره باعث میشه طبیعی نشه .
یه سئوال ؟
سمت راست ترین ساختمان که از ورودیش نور اومده بیرون .
نور اون رو هم ادیت کردی ؟ اگه آره که خیلی عالی شده اگر نه هم که هیچ چی !
بالاش هم که دقیقا مشخص نیست چه اتفاقی افتاده که اینطوری کش اومده !
دیگه ....
PCLORD هم فونتش رو عوض کن ! :lol:
در کل خوب بعد از تغییرات مطمئنا عالی میشه .
موفق باشید .

چند نکته دیگه هم هست که فکر کنم بیشتر از همه توی چشمه...
اول از همه رنگ نور منعکس شده و زاویه تابش نور روی ابر ها با کار اصلا مطابقت نمی کنه
دوم اون 2تا آدم سمت راست عکس چرا نسبت به ساختمون ها انقدر بزرگن؟؟؟؟؟:-?(کلا فکر کنم اضافی هستن)
سوم اندازه ساختمون ها با هم نمیخونه یا بهتر بگم عکس اون طوری که نشون دادی عمق نداره
چهارم میشه یه توضیحی درباره اون عقابی که اندازه یه اژدهاست و داره پرواز میکنه بدی؟؟؟؟:wink:
.
.
.
.
.
.
شوخی کردم برای کار اول خیلی خوبه:green:

yazdi_2007

Well-Known Member
خیلی زیبا و جذاب شده ،موفق باشین.با اجازتون به نظرم نورهایی که از تشعشع خورشید تشکیل شده کمرنگ تر خودشونو نشون بدن بهتر می شه.:)

MrHossein

Well-Known Member
سلام
کار خوبی شده ................... در کل

حالا این طرح در مورد قبل از تاریخ هست یا تکرار تاریخ در آخرالزمان یا ؟؟؟

30min

Banned
داشتم نظرها رو میخوندم حیفم اومد نگم !
با Black Dragon کاملا مخالفم .
به نظرم من هیچ کدوم از ایرادات که دوستمون فرمودن به طرح وارد نیست .
فکر کنم واقعا شوخی بود ! :wink:
خوش باشید .

mehdi2477

Member
با black dragon کاملا مخالفم .
خوش باشید .

میتونم بپرسم برا چی مخالفید و دلیلتون چیه؟

خوش باشید.

30min

Banned
خوب مشخصه مهدی خان چون موارد ذکر شده به نظر من در طرح رعایت شدن .
یکی یکی میگم :
اول از همه رنگ نور منعکس شده و زاویه تابش نور روی ابر ها با کار اصلا مطابقت نمی کنه1
به نظرم کاملا نور با صحنه مطابقت داره !
دوم اون 2تا آدم سمت راست عکس چرا نسبت به ساختمون ها انقدر بزرگن؟؟؟؟؟:-?(کلا فکر کنم اضافی هستن)
اگر منظور سر نوک اون قلعه هستش خوب قلعه در فاصله بیشتری قرار گرفته و همینطور اون آدم ها در فاصله نزدیکتری هستن و با توجه به پرسپکتیو کار سایز اون دو تا به نظر من مناسب هستش .
سوم اندازه ساختمون ها با هم نمیخونه یا بهتر بگم عکس اون طوری که نشون دادی عمق نداره
این مورد رو میتونید خودتون به عکس مراجعه کنید .
چهارم میشه یه توضیحی درباره اون عقابی که اندازه یه اژدهاست و داره پرواز میکنه بدی؟؟؟؟
این یکی جای تامل داره اما در صورتی که اژدها و عقاب در یک خط قرار گرفته باشن .
البته سایز دقیقی از اژدها گزارش نشده ! :wink: اما خیلیها از سایز عقاب ذهنیت غلطی دارن .
طول بعضی از گونه های این پرنده در هنگام باز کردن بال ها به بیشتر از 3 متر میرسه !
البته این ها بحث های تخصصی هستش که بیشتر از این نمیرم تو عمقش چون بلد نیستم .
نظر شما چیه مهدی خان ؟

MOSTAFA

کاربر فعال
با Black Dragon کاملا مخالفم .
خوش باشید .

البته گفتم که برای کار اول خیلی خوبه
اما در مورد نظر اولم: اگه یکم دقت کنی نور زرد رنگ متمایل به نارنجی از سمت راست تصویر تابیده میشه در صورتی که نوری که به ابر ها تابیده میشه یک نور سفید (و کمی تاثیر پذیری رنگ آبی آسمان که احتمالا مال تصویر ارجیناله) با زاویه تابش از سمت چپه (البته یک سری از ابر ها....)
اون 2تا آدم روی تپه: تپه ای که آدم ها روش قرار دارن طوری که عکس نشون میده خیلی با برج های کناریش فاصله نداره در صورتی که پرسپکتیو چیز دیگه ای نشون میده
همین مورد برای ساختمون ها هم صدق میکنه (با استفاده از یک نقطه گریز راحت میشه فهمید...)
و اما درباره اون عقاب:green:اگه یک اژدها و یا حداقل اینکه تلفیقی از عقاب و اژدها (یه موجود تلفیقی یا یه همچین چیزی) استفاده میکرد بهتر بود... آخه یه جورایی نمیخونن:wink:

این یک نظر شخصی بود:green:

آخرین ویرایش:

mehdi2477

Member
به نظر من یک سری نسبتهای فیزیکی توی طرح رعایت نشده.

در مورد نورپردازی و زاویه تابش سیمین و black.dragon توجیه علمی هم برای حرفاتون هست یا نه بستگی به توجه

و دقت توی طرح داره؟

خوش باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا