اولین و تنها سایت ثبت آنلاین هاست و دامنه در ایران

webara

Member
ady_constantine گفت:
می توان درخواست تعویض کارت برای خرید اینترنتی را به بانک های دولتی را کرد ؟؟؟

بله ! بسياري از بانك هاي در حال تعويض كارتهاشون هستند.

اما در مورد دامنه هاي .ايران نير ميهن نيك در قسمت پرداخت IR فعاليت دارد و اين دامنه ها را با قيمت يكساله 5000 تومان و پنچ ساله 13000 تومان ارائه مي دهد.

webara

Member
دامنه هاي .ايران بصورت نام هاي كاملا فارسي هستند :

ميهن‌نيك.ايران
مجيدآنلاين.ايران

Ali_Farhadi

Member
تنها کارگزار رسمی سازمان پژوهشها با سیستم 100% آنلاین

با سلام

میهن نیک کارگزار رسمی سازمان پژوهشهای بنیادی شد. http://nic.ir/ResellerList.asp

ضمنا میهن نیک تنها کارگزار رسمی سازمان پژوهشها با سیستم 100% آنلاین می باشد.
یعنی در همان لحظه که سفارش پرداخت ir بدهید در همان لحظه پرداخت انجام میشود.

و یک خبر خوب دیگه اینکه به زودی سرور جدید هاست ویندوز هم راه اندازی میشه.

Ali_Farhadi

Member
قیمت های جدید اعلام شد.

با سلام

سیستم جدید قیمت گذاری میهن نیک راه افتاد.

در این سیستم سه سطح قیمت تعریف شده که سطح اول برای مشتری عادی و سه سطح بعد برای نمایندگان و شرکت های همکار میباشد.

برای مثال به نمایندگانی که یک میلیون تومان اعتبار داشته باشند ir یکساله میدیم 3800 و پنجساله میدیم 11500

ضمنا سرویس هاست ویندوز هم راه اندازی شد.

ady_constantine

Active Member
یعنی در همان لحظه که سفارش پرداخت ir بدهید در همان لحظه پرداخت انجام میشود.

البته همان لحظه نیست ! پرداخت های دومین های ما که با فاصله انجام میشه ! من فکر کنم هنوز این قسمت به شکل دستی می باشد !!!!

ولی بهرحال اعتراف می کنم که سرویسهای شما در این زمینه ثبت دومین .ir به نسبت باقی کارگزاران چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ نحوه خدمات بسیار بهتر و بالاتر است !

موفق باشید ....

Ali_Farhadi

Member
البته در این مورد ما بی تقصیریم.
لحظه ای که اون مطلب رو نوشتم سیستم پرداخت آنلاین ir رو در حال نوشتن بودیم. ولی تو سیستم ریسلری پژوهشگاه بنیادی یک باگی وجود داره که تقریبا این کار رو غیر ممکن کرده.

البته ما با اونها تماس گرفتیم و مسئله رو اطلاع دادیم. تا رفع این باگ دامنه های ir دستی پرداخت میشه. (البته اگر بتونن رفعش کنن)

Ali_Farhadi

Member
با سلام

به لطف خدا سرویس آنلاین پرداخت ir مشکلاتش حل شد و از این لحظه به بعد درخواست های پرداخت ir به صورت کاملا آنلاین (realtime) پرداختش انجام میشه.

یعنی اگر شما یک سفارش پرداخت ir بدهید و همون موقع کنترل پنل خود رو در سایت nic.ir چک کنید میبینید که پرداختش انجام شده !!!

webara

Member
البته بايد يك نكته فراموش نشه ! ميهن نيك زماني مي تونه پرداخت شما را RealTime انجام بده كه ايميل تاييديه از سوي nic.ir براي شما آمده باشد.

اگر دامنه شما تاييد شده باشدف ديگر همه چيز را به ميهن نيك بسپاريد و شگفتي ببيند !:D

دامنه شما بصورت آنلاين پرداخت و فعال مي شود.

ady_constantine

Active Member
یک پیشنهاد داشتم :
شَما اختلاف سطح نمایندگان را خیلی گذاشتید و از بدون اعتبار به 500 هزار تومان فکر نمی کنید خیلی زیاد باشه ؟؟

اگر شما سطح کاربران را نزدیکتر به هم بکنید ، تمایل بیشتری برای افزایش موجودی برای گرفتن تخفیف بیشتر بود !

Ali_Farhadi

Member
با سلام

در جهت رفاه حال همکاران گرامی، حداقل اعتبار مورد نیاز جهت دریافت نمایندگی برای سطوح 3 و 4 از 500 هزار تومان و 1 میلیون تومان به 250 هزار تومان و 600 هزار تومان کاهش یافت.

ضمنا منتظر دیدار شما در نمایشگاه الکامپ 2006 تهران هستیم.

bamshad

Well-Known Member
webara گفت:
البته بايد يك نكته فراموش نشه ! ميهن نيك زماني مي تونه پرداخت شما را RealTime انجام بده كه ايميل تاييديه از سوي nic.ir براي شما آمده باشد.

اگر دامنه شما تاييد شده باشدف ديگر همه چيز را به ميهن نيك بسپاريد و شگفتي ببيند !:D

دامنه شما بصورت آنلاين پرداخت و فعال مي شود.

با سلام به مدیریت محترم میهن نیک که به نظر من بهترین وب سایت و بهترین سرویس رو ارائه می کنند
می خواستم بدونم چقدر طول میکشه که nic.ir ایمیل تاییدیه رو برای ما بفرسته؟
و این کار فقط برای دومین های ir هست و یا برای همه دومین ها هست؟
اگه میشه به سوال من پاسخ بدید

(راستی به طراح وبتون بگید به امضاء من یک سر بزنه (واسه عضویت در گروه) ، چون واقعا کارش عالیه)

ممنون

Ali_Farhadi

Member
با سلام

بالاخره با تلاش هاي صورت گرفته در طي چند هفته اخير سيستم ثبت آنلاين دامنه در directi هم راه اندازي شد.
از اين پس مشتريان و نمايندگان گرامي ميتوانند در هنگام ثبت دامنه انتخاب بفرمايند كه دامنه از طريق onlinenic ثبت شود يا directi. ضمنا دامنه در همان لحظه به صورت آنلاين ثبت شده و قابل استفاده خواهد بود.

در ضمن لطفا سئوالات خودتون رو از طريق بخش پشتيباني سايت براي ما ارسال كنيد تا بي جواب نماند. چون معمولا فرصت چك كردن اين تاپيك رو نداريم.
در پاسخ دوست عزيزمون بامشاد، اولا از لطفتون سپاسگزارم، ثانيا در مورد دامنه هاي ir بايد عرض كنم كه ثبت به صورت آنلاين انجام ميشه ولي قبل از اينكه فعال بشه بايد توسط سازمان فيزيك نظري بررسي بشه و بعد از تاييد شدن توسط اونها دامنه فعال ميشه و قابل استفاده خواهد بود. كه اين كار ممكنه از يك ساعت تا يك روز كاري طول بكشه. ولي در مورد دامنه هاي بين المللي دامنه ها در همان لحظه ثبت و فعال ميشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا