aligraphic
Well-Known Member
سلام
علی آقا کارت خوبه .... این مثَل که اگه دوست خوبی باشم ایرادهات رو میگم درسته اما من با توجه به شرایط می بینم که همه چیز یه کلیپ ساز در استعدادت هست ... نور خوب و تراولینگ و اینها هم باید موقعیتش پیش بیاد و شما از پسش بر می آیید...
کلیپ سازی هم آسون تر از فیلم کوتاه است هم سخت تر!! ... قصه اش مفصل بماند ...
در کل اگه فیلمهای کوتاه ( اولیه ) اکثر کارگردانهای معروف ایرانی رو ببینی خیی ضعیفن ..... به نظرت چرا؟ چون بازیگر حرفه ای نبوده ( دو تا بچه میشن سوژه ) چون نور و وسایل حرکتی نبوده چون هزینه داره ... چون پلان های زیاد و لوکیشن های مختلف ( بیارستان کلانتری ... ) نبوده چون هزینه داره ... و بگیر تا آخر .... برای همین فیلم های کوتاه همیشه یه جوری هستند هر چند مفهوم داشته باشند و اکثرا مینیمال هستند ...
اما وقتی یه تهیه کننده ازشون پشتیبانی می کنه و میان تو فضای حرفه ای همون کارگردان میشه مثلا .......
شما هم همین حالت رو داری ... با کمی تجربه و با عوامل و پروداکشن حرفه ای کارت عالی میشه که نیاز به بودجه داره و ....
این سنی که شما داری کلیپ سازی که هیچی به نظرم به آواتار هم فکر کنی موفق میشی
پس موفق باشید
سلام
خیلی ممنون نظرات شما خیلی برام ارزش داره....
خدا رو شکر روز به روز داره به تجربه کمی که دارم اضافه میشه اوضاع مالی هم بهتر...
امیدوارم در آینده کارای بهتری از خودم نشون بدم ومهمتر از همه چیز کار رو جدی بگیرم!!!!!!!!!
تا دوستای خوبی مثل شما دارم هیچی کم ندارم، انشالا با ارائه کارای بهتر این زحمات شما رو جبران کنم!
بازم ممنون
قربونت برم اینجا فرومه . شما باید عادت کنی از کوبنده ترین نقدها تا بهترین تعریف ها و تمجید ها رو ببینی و بسنجی. هدف از نقد من هم کوبیدن کلیپت نبود خودت گفتی نورپردازیت ایرادت داره قبول. منم ایرادای فیلمبرداریتو گفتم . ممکنم هست ایراداتی که من وارد کردم اصلا درست هم نباشه ولی پیشنهاد می کنم یه کم روشنفکرانه تر برخورد کنی و در جواب انتقاد از کلیپت نگی یه حرف جدید تر بزن. قصد من و همه ی بچه های فعال فروم کمک به همدیگست که کیفیت اثرمون رو ارتقا بدیم . گاهی این کمک با لحن تعریف و تمجیده و گاهی هم با لحن انتقاد و حتی شاید کمی هم تندتر. مهم اینه درک کنی همه ی این الحان یک هدف رو دنبال می کنه. مگر خودت نمی گی فیلمبرداریت ایراد داره خوب منم ایرادای فیلمبرداریتو گفتم که تو کارهای بدی تکرار نکنی. جای دلخوری داشت"؟
نه بابا دلخوری چیه!!!!
حق با شماست!
امیدوارم در آینده کارای بهتری از خودم نشون بدم ومهمتر از همه چیز کار رو جدی بگیرم!!!!!!!!!
تا دوستای خوبی مثل شما دارم هیچی کم ندارم، انشالا با ارائه کارای بهتر این زحمات شما رو جبران کنم!
بازم ممنون