مرسی یاس جون . چرا خودمم. اون ایدی alipower رو قدیم همینجوری اینجا ساخته بودم یک چیزی دانلود کنم. ماندانا جون زحمت کشیدن ایدم رو تغیر دادن. ولی متسفانه فایل پروجم پاک شده . این کار قدیمیه زدم. فایلش نمی دونم چرا نیستسلام madmaster_3d شما alipower نبودی مگه؟؟
مدلینگت خوبه نمیگم عالیه که ولش نکنی و ادامه بدی
ولی فکر کنم خودتم میدونی texture ها ایراد دارن روشون کار کنی کار قشنگی میشه
مرسی از نظرت. آره اون زمان که این رو زدم رندر و نور پردازی رو همینجوری زدمخیلی کار خوبی شده
ولی روی تکسچر و لایتینگ بیشتر کار کن
امیدوارم موفق باشید
مرسی. شما هم همینطوربه نظرم هنوز خیلی جای کار داره
موفق باشی دوست من
حمید جون جوش نکن پیر میشینمیدونم واسه چی به پیوست کردن تصاویر بسنده نمیکنین ؟ اینجوری نذارین عکسارو خو... ناظم نداره اینجا؟؟؟![]()
سالار جان تقریبا بیشتر بچه ها الان adsl دارن دیگه دایلاپ جمع شده.حالا شما دایلاپ دارین.اما باید به اکثریت نگاه کرد.شخصا عکسهایی که آپلود میکنم سعی میکنم از رزولوشن عمومی که 1440 هست تجاوز نکته حتی کمتر 1280 و اینکه توی فتوشاپ حجم عکس رو حداکثر به 300 کیلوبایت میرسونم.حمید راست می گه یه چند نفر توی سایت هستن به پیوست تصاویر قناعت نمیکنن تو و عارف و چند نفر دیگه خواهشا رعابت کنید و حامد و ....
مرفهین بی درد ، بورژوها (شوخی کردم )
ما یه بار یه پست زدیم توی گالری در همین رابطه حذفش کردن
این چه وضیعیه
من به ناظم می گم ها![]()
سالار جان تقریبا بیشتر بچه ها الان adsl دارن دیگه دایلاپ جمع شده.حالا شما دایلاپ دارین.اما باید به اکثریت نگاه کرد.شخصا عکسهایی که آپلود میکنم سعی میکنم از رزولوشن عمومی که 1440 هست تجاوز نکته حتی کمتر 1280 و اینکه توی فتوشاپ حجم عکس رو حداکثر به 300 کیلوبایت میرسونم.
سلام.کار خوبی شده.با digital toturs تمرین کردی درسته؟
مشکلات کارت رو میگم.
1- تکسچر به طور عمده چندتا مشکل دارن. هم uvw map ندارن و هم اینکه اصلا رنگ های مناسب کنار هم به کار نرفته
2- نور پردازی توی کارت اصلا وجود نداره.انگار همه چی با یه نور مصنوعی روشن شده.به نظرم برای بهتر شدن کارت بهتره یه نور Day light از یه پنجره ای چیزی وارد فضات کنی تا کنتراست توی کارت بوجود بیاره
علت مصنوعی شدن کارت هم همین هست
3- شیدرها فقط دارای رفلکت هستن اما هیچ کدوم تو بحث گلاسی شدن کنترل نشدن.این باعث شده فضا دلچسب نباشه
بچه ها هم به نکات خوبی اشاره کردن
چرا می زنی
بزار این دکل کنار ما راه بیفته می رم مبین نت یه وایمکس می گیرم می گن سرعتش خیلی بیشتر از adsl هست دلت بسوزه![]()