اولین سایت اشتراک گذاری رایگان موزیک

parsakj

Member
احمد جان خیلی ممنونم
============================
با سایت های بهتر از خودم مقایسه می کنم دیگه ، البته اون ها امارشون فوق العاده از من بالاتره ولی واقعا برای سایت خودم خوشحالم که 50% بازدید کننده هاش ایرانی نیستند ( نه اینکه بگیم از وی پیییییی ان استفاده می کنند ، اگه انگولا هم وی پیییی اننن داره ) خوشحالم با اینکه ف ی ل ت ر می شه باز هم امارش رو به افزایش نه کاهش ، از همه شما هم ممنونم

ahangha88

Banned
پارسا جان شما اگه میخوای جهانی بشی باید اسکریپت سایتت رو انگلیسی نصب کنید اسکریپت http://blogtronix.com/ انگلیسیش هم هست اون رو نصب کن سایت خودت رو عنوان یک سایت انگلیسی معرفی کن درضمن سعی کن فقط تمرکزت روی سایتت باشه نه سیاسیت اگه سایتت فیلتر میشه دلایلی داره وگرنه یک سایت یک بار به اشتباه فیلتر میشه نه هفته ای یکبار!! شما سعی کن روی کارت تمرکز کنی
من کسی هستم که اولین سایت دانلود موزیک ایران رو داشتم البته سایت دیگری هم اون زمان بود هر دو سایت داشتیم به حدی بازدید داشتیم که سرور اختصاصی گرفته بودیم به حدی بازدید داشتم که 9 سایت دیگه رو از طریق اون پر بازدیدش کردم اما به یکباره فی لتر شدم بعد از 3 سال فعالیت در سایل 84 فیل تر شدم دیگه ادامه ندادم چرا؟ چون 18 سالم بود اون زمان کسی نبود بهم بگه ادامه بده خودم بودم و خودم ولی الآن شما سعی کن به عنوان یه برادر توصیه های منو گوش کنی و مطالب و تصاویر سایتت رو هم همیشه زیر نظر داشته باش تا خلاف قوانین مطلب به سایت نیاد
موفق باشی

ahmad20081

New Member
منم با گفته این دوستمون موافقم برای جهانی شدن باید اسکریپ سایتت انگلیسی باشه ولی اگه سیاست رو هم کنار بذاریم فیلترینگ سایتها انقدر تو ایران شدت گرفته :mad:که سایتای آپلود هم یکی پس از دیگری دارن فیلتر میشن، رسما دانلود داره حذف میشه:sad:
موفق باشی

parsakj

Member
درسته منم رفتم دیدم ، دنبال اسکریپت بهتر از این هستم ، باید یه مقدار اختصاصی ترش کنم ، امروز تو فکرش بودم ، و تو این چند روزه یه تغییرات بزرگی می دم تو سایت تا بهتر بشه سایت ، ممنون از راهنمایی ها شما دوستان ، مطمن باشید تا جایی که بتونم و در توانم باشه ادامه خواهم !!!!!!!!
از فییی لللترینگ کاری می کنم تا خودشون کوتاه بیان

این حرف های شما دلگرمی برای من واقعااااااااااا ممنونممممممممممم

جدیدترین ارسال ها

بالا