اولين سالگرد تاسيس مجيد آنلاين !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ACTIVE

Active Member
با سلام
سلام خدمت تموم آنلاينيهاي عزيز . منم به نوبه خود و از طرف تمامي اكتيويها ورژن جديد سايت رو به صاحبان سايت ( خودمون ) تبريك ميگم . پس چون اين سايت ماست بياييد از امروز حرفهاي هرز ( زايد ) را از باغچه كيبوردمان ( تايپ ) بكنيم تا سايتمان عاري از آلودگي باشد .
در نگه داري سايتمان بياييد كوشا باشيم . از اين روز از اين ساعت و از اين دقيقه و ...
زيراكه مسولان سايت براي كسي جز خود ما در طلاتم نيستند .!

... و ميدانم كه كسي هم كه بخواد تخم اين علفارو بكاره اين ورا پيدا نميشه .

با سپاس و قدر داني .... Happy Birth Day MAJID ONLINE

swi

Member
مجيد جون به خدا ديگه دارم ديونه ميشم پس كي سايت باز ميشه .ما رو معتاد كردي حالا ميخواي تركمون بدي :wink:

toranj_1455

Member
سلام
منم 1 سالگي مجيد آنلاين را به همه ي دوستان تبريك ميگم. من به شخصه تو اين 3و4 ماهي كه با اين سايت آشنا شدم واقعا به اطلاعاتم اضافه شده و اون خلاءى كه تا قبلش بود و مطالب را نميدونستم از كي بپرسم تا حد زيادي پر شد. و اين را از صميم قلب ميگم كه آقا مجيد و ساير دوستان كار واقعا بزرگي را انجام دادين. دستتون درد نكنه! :wink:

موفق باشيد
عليرضا :wink:

من هم به نوبه خود ضمن تبر يك اولين سال سايت اقا مجيد.جا داره از تمام دوستان وبزرگان كه لطف كردن وما رو همراهي نمودن .
به اميد ديدارتان در 5 سال و10 سال سايت مجيد. موفق وپيروز باشين
------------------------------
www.activenet.o-f.com

mahdi22m

Member
سلام مجيد جان
سالگرد سايت رو به شما و همه اعضا تبريك ميگم. اميدوارم در پناه خدا موفق و پيروز باشيد.

sorosh

Active Member
من هم به نوبه خودم اين سالگرد رو تبريك تبريك تبريك تبريك تبريك تبريك تبريك تبريك تبريك تبريك ميگم.

Mohammad_Mnt

New Member
من قبلا مي اومدم اين جا ! ولي از بس سوتي بود خيلي وقت بود نيومده بودم
ولي الان خيلي توپ شده :)

ارش

Member
سلام اقا مجيد
ميخواستم اين جشن واقعا بياد مودني(براي خودم وديگران)رو به شما تبريك ويژه بگم
با اينكه درست روزهاي تولد باشما اشنا شددم ولي بازم تولد سايت رو تبريك ميگم
البته اشنايي من با اين سايت ؛ بهترين اشنايي بوده كه باسايتها داشتم
از اين همه زحمت شبانه روزي شما و همكاراتون تشكر مي كنم
به نظر من اين بهترين سايت دنياست و شما هم بهترين مدير سايت
اميدوارم شما واين سايت همشه موق باشيد و با تلاش بيشتر سايتي روز به روز بهتر بسازيد
با ارزوي موفقيت براي شما
ارش

من هم صميمانه مثل بقيه ي بچه ها تبريك ميگم به شما و همه ي دست اندركاران سايت و همچنين يه دست مريزاد حسابي به همه ي بچه هاي با معرفت مشهد!!!!!!!!!!

من هم صميمانه مثل بقيه ي بچه ها تبريك ميگم به شما و همه ي دست اندركاران سايت و همچنين يه دست مريزاد حسابي به همه ي بچه هاي با معرفت مشهد!!!!!!!!!! :oops: :D :idea:

اقا مجيد منم به عنوان عضو كوچكي از اين سايت بزرگ
به شما وهمه دوستاني كه با شما همكاري كردند تبريك مي گم.
8) :wink:

موفق باشيد

rouhollah

Member
behroozferdowsi1382 گفت:
من هم صميمانه مثل بقيه ي بچه ها تبريك ميگم به شما و همه ي دست اندركاران سايت و همچنين يه دست مريزاد حسابي به همه ي بچه هاي با معرفت مشهد!!!!!!!!!! :oops: :D :idea:

چاكريم

imanksg

Member
سلام به همه برو بچه هاي با حال مجيد انلاين من عضو جديد سايت هستم و براي شما و آقا مجيد و سايت بي نظيرش آرزوي موفقيت مي كنم. :wink:

Sabzine

Member
fireboy

يه سلام سبز به همه مجيد آنلاينيها و تبريك ؛ تبريك ؛ تبريك!

انشالله كه هميشه كارهاي جديد ارايه كني تا باز هم محبوب تر بشي >|< .

راستي آواتارو هم به اين مناسبت تغيير دادم كه اميدوارم خوشت بياد (شرمنده ديگه ؛ شمع نداشتيم :wink: ).

:: شاد باشي ::

MAHDI2002IR

Member
تولدت مبارك
بيا شعمارو فوت كن
تا صد سال زنده باشي و از اين چيزا كه ميگن

آرزوي موفقيت رزو افزون رو هم براي خودت هم براي وب سايتت رو از خداي منان دارم

در پناه حق:: حق نگهدارت

مهدي هستم يك مسافر

منم تبريك ميگم
dazzler.gif

birthday.gif